Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

ZigBee-Jak začít

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hardware a Professional Electronics Design -> ZigBee-Jak začít
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
tjalps

Pomohl: 2

Post 23. ledna 2005 21:17 ZigBee-Jak začít
Štítky: start ZigBee ZigBee jak ZigBee designu ZigBee start jak ZigBee počínaje ZigBee jak začít ZigBee

Ahoj!

Jsem začínající ZigBee návrhu, protože si myslím, že opravdu má veliký potetntial kvůli ceně a použitelnosti.

Řekl někdo pokusil Microchip demo a jak to funguje? Jak se s komín?

Můžeš sugest s tím, co je nejlepší začít?

Můžeme skutečně dosáhnout vzdálenosti 25 metrů a více?

Prosím, napište cokoli, co si myslíte, že je dobré pro nové lidi, na toto téma!

pozdravy!
Zpět na začátek
svicent

Pomohl: 23

Post 23. ledna 2005 21:55 Re: ZigBee-Jak začít
Štítky: ZigBee tutorial

Vydání 175 (únor 2005) v obvodu Sklep magazín obsahuje části 1 návod na ZigBee. Tutoriál obsahuje dvě části.

Pozdravy
Zpět na začátek
DonJ

Post 24. leden 2005 0:20 Re: ZigBee-Jak začít
Štítky: start ZigBee ZigBee jak ZigBee designu žhavý ZigBee ZigBee start ZigBee fórum ZigBee žhavý zásobník

tjalps napsal:
Ahoj!

Jsem začínající ZigBee návrhu, protože si myslím, že opravdu má veliký potetntial kvůli ceně a použitelnosti.

Řekl někdo pokusil Microchip demo a jak to funguje? Jak se s komín?

Můžeš sugest s tím, co je nejlepší začít?

Můžeme skutečně dosáhnout vzdálenosti 25 metrů a více?

Prosím, napište cokoli, co si myslíte, že je dobré pro nové lidi, na toto téma!

pozdravy!

Nazdar

1) Zkuste hledat ZigBee na tomto fóru a najdete nějaké info o ZigBee
2) Jdi na www.zigbee.org pro úvodní info
3) Existují některé dobré IEEE dokumentů o předmětu

Rozsah: 25 metrů by neměl být problém. Freescale dosáhla odkaz více než 300 metrů!
ZigBee sestavy: žhavý popel, Microchip, Freescale Chipcon a nabídnout ZigBee sestavy. Tento žhavý komína je docela elegantní. Nevím o jiné. Vyzkoušejte si sami.

Hodně štěstí Úsměv
Zpět na začátek
tjalps

Post 24. leden 2005 12:14 Re: ZigBee-Jak začít
Tagy: žhavý popel žhavý zásobník zásobník

Ahoj!

Co myslíš, že žhavý popel komína je čistý?

Pozdravy!
Zpět na začátek
DonJ

Post 24. leden 2005 13:34 Re: ZigBee-Jak začít
Tagy: žhavý popel žhavý zásobník zásobník

tjalps napsal:
Ahoj!

Co myslíš, že žhavý popel komína je čistý?

Pozdravy!

"Zdá se, že to funguje dobře."
Zpět na začátek
tjalps

Post 24. leden 2005 14:15 Re: ZigBee-Jak začít
Tagy: žhavý ic

Ahoj!

Měli jste koupit kompletní vývoj systému z žhavý nebo jste začali pracovat pouze s žhavý IC?

Pozdravy!
Zpět na začátek
DonJ

Post 24. leden 2005 19:17 Re: ZigBee-Jak začít

tjalps napsal:
Ahoj!

Měli jste koupit kompletní vývoj systému z žhavý nebo jste začali pracovat pouze s žhavý IC?

Pozdravy!

Nazdar

Náš tým se v poslední době začaly na této směsi vnější kit a naši vlastní technologii.

ATB
Zpět na začátek
milojames

Pomohl: 1

Post 24. leden 2005 22:07 Re: ZigBee-Jak začít

Podívejte se na http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Byl jsem hrát s Freescale vývojový kit, a to funguje docela dobře. Můžete získat 25 metrů, ale musíte vytvořit vlastní antény. Ty na palubě eval nejsou příliš dobré.
Zpět na začátek
DonJ

Post 25 leden 2005 0:46 Re: ZigBee-Jak začít

milojames napsal:
Podívejte se na h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
. Byl jsem hrát s Freescale vývojový kit, a to funguje docela dobře. Můžete získat 25 metrů, ale musíte vytvořit vlastní antény. Ty na palubě eval nejsou příliš dobré.

Je pravda, že budete potřebovat dvě antény? Vypadá to, že ji z katalogu.
Díky.
Zpět na začátek
tjalps

Post 25 leden 2005 9:02 Re: ZigBee-Jak začít

Který je lepší EMBER nebo Freescale?

Pozdravy!
Zpět na začátek
DonJ

Post 25 leden 2005 10:09 Re: ZigBee-Jak začít

tjalps napsal:
Který je lepší EMBER nebo Freescale?

Pozdravy!

Těžko říct. Potřebujete pracovat s oběma říci. I haven't.

ATB
Zpět na začátek
milojames

Pomohl: 1

Post 28 leden 2005 1:17 Re: ZigBee-Jak začít

Ano, Freescale části mají samostatné tx a rx anténu. Použil jsem tx / rx přepnout do používat pouze jedna anténa, ale já předpokládám jste mohli také navrhnout pasivní kombinující circut od přístroje nikdy přenáší nebo přijímá současně.

o chipcon CC2420 je mnohem příjemnější část, a má tx / rx přepnout postavena v roce, stejně jako hardware založeného šifrování, ale je dražší, takže musím používat Freescale část.
Zpět na začátek
DonJ

Post 28 leden 2005 10:19 Re: ZigBee-Jak začít

milojames napsal:
Ano, Freescale části mají samostatné tx a rx anténu. Použil jsem tx / rx přepnout do používat pouze jedna anténa, ale já předpokládám jste mohli také navrhnout pasivní kombinující circut od přístroje nikdy přenáší nebo přijímá současně.

o chipcon CC2420 je mnohem příjemnější část, a má tx / rx přepnout postavena v roce, stejně jako hardware založeného šifrování, ale je dražší, takže musím používat Freescale část.

Připravované části také z newcommers se zdají být lepší. Těžko říct, který bude nejlepší.

Úsměv
Zpět na začátek
mitesh

Pomohl: 6

Post 29 leden 2005 11:31 Re: ZigBee-Jak začít
Štítky: ZigBee informací

Ahoj Do jakýkoliv subjekt mít úplné informace o ZigBee. Do jakýkoliv subjekt mít extra Freescale rozvoje palubě.

Prosím podpora mi, chci jeden.
Zpět na začátek
DonJ

Post 29 leden 2005 15:00 Re: ZigBee-Jak začít
Štítky: ZigBee podrobnosti podrobnosti ZigBee ic ic ZigBee

mitesh napsal:
Ahoj Do jakýkoliv subjekt mít úplné informace o ZigBee. Do jakýkoliv subjekt mít extra Freescale rozvoje palubě.

Prosím podpora mi, chci jeden.

Myslím, že to není zadarmo.

Úsměv
Zpět na začátek
tjalps

Post 29 leden 2005 17:30 Re: ZigBee-Jak začít
Tagy: žhavý ic žhavý nebo chipcon

Ahoj!

Yest, že je to pravda. Od začátku Freescale měla omezený počet vývojové kity a teď ukončení akce, a pokud mám pravdu můžete objednat vývojový kit pro cca 99 USD, což je mnohem levnější než žhavý a ChipCon.

pozdravy!
Zpět na začátek
ivoblog

Post 13. únor 2005 12:36 Re: ZigBee-Jak začít
Tagy: žhavý ZigBee ZigBee EMBER Kód c ZigBee mikročipovými ZigBee ok smerovací žhavý ic ZigBee mikročipovými kód mikročipu ZigBee ok

Microchip má příjemný kit se dvěma mikrokontrolér desky a dva ieee802.15.4 schopné RF moduly pro 199 USD. Souprava je omezen tím, že používá pre-spec ZigBee software bez ok smerovací funkčnost. Zdrojový kód je obsažen však (ale ne C kompilátor).

Více zde: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx a obrázky: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

RF moduly používat ChipCon CC2420 čipy. Žhavý re-etikety tyto čipy jako EM2420.

Chipcon prodává CC2420EM, obrázky zde: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx. To je CC2420 RF Module.
Zpět na začátek
omara007

Pomohl: 38
Místo: Dubaj

Post 03 května 2005 5:42 Re: ZigBee-Jak začít
Štítky: ZigBee, jak na to, jak se ZigBee c ZigBee kód

Slyšel jsem, že Freescale je šíření jeho ZigBee MAC kód zdarma, ale za určitých conditionds nebo něco takového .. je to pravda? .. Pokud ano, jak mohu získat, aby byl tento kód uveden, že budu používat v mé mistrů?
Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hardware a Professional Electronics Design -> ZigBee-Jak začít
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS