| Autor | Zpráva |
|---|
tjalps
| 23. ledna 2005 21:17 ZigBee-Jak začít | | | Štítky: start ZigBee ZigBee jak ZigBee designu ZigBee start jak ZigBee počínaje ZigBee jak začít ZigBee |
|
| Ahoj!
Jsem začínající ZigBee návrhu, protože si myslím, že opravdu má veliký potetntial kvůli ceně a použitelnosti.
Řekl někdo pokusil Microchip demo a jak to funguje? Jak se s komín?
Můžeš sugest s tím, co je nejlepší začít?
Můžeme skutečně dosáhnout vzdálenosti 25 metrů a více?
Prosím, napište cokoli, co si myslíte, že je dobré pro nové lidi, na toto téma!
pozdravy! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
svicent
| 23. ledna 2005 21:55 Re: ZigBee-Jak začít | | | Štítky: ZigBee tutorial |
|
| Vydání 175 (únor 2005) v obvodu Sklep magazín obsahuje části 1 návod na ZigBee. Tutoriál obsahuje dvě části.
Pozdravy |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 24. leden 2005 0:20 Re: ZigBee-Jak začít | | | Štítky: start ZigBee ZigBee jak ZigBee designu žhavý ZigBee ZigBee start ZigBee fórum ZigBee žhavý zásobník |
|
| | tjalps napsal: | Ahoj!
Jsem začínající ZigBee návrhu, protože si myslím, že opravdu má veliký potetntial kvůli ceně a použitelnosti.
Řekl někdo pokusil Microchip demo a jak to funguje? Jak se s komín?
Můžeš sugest s tím, co je nejlepší začít?
Můžeme skutečně dosáhnout vzdálenosti 25 metrů a více?
Prosím, napište cokoli, co si myslíte, že je dobré pro nové lidi, na toto téma!
pozdravy! |
Nazdar
1) Zkuste hledat ZigBee na tomto fóru a najdete nějaké info o ZigBee 2) Jdi na www.zigbee.org pro úvodní info 3) Existují některé dobré IEEE dokumentů o předmětu
Rozsah: 25 metrů by neměl být problém. Freescale dosáhla odkaz více než 300 metrů! ZigBee sestavy: žhavý popel, Microchip, Freescale Chipcon a nabídnout ZigBee sestavy. Tento žhavý komína je docela elegantní. Nevím o jiné. Vyzkoušejte si sami.
Hodně štěstí |
|
| Zpět na začátek | |
 |
tjalps
| 24. leden 2005 12:14 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý popel žhavý zásobník zásobník |
|
| Ahoj!
Co myslíš, že žhavý popel komína je čistý?
Pozdravy! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 24. leden 2005 13:34 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý popel žhavý zásobník zásobník |
|
Co myslíš, že žhavý popel komína je čistý?
Pozdravy! |
"Zdá se, že to funguje dobře." |
|
| Zpět na začátek | |
 |
tjalps
| 24. leden 2005 14:15 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý ic |
|
| Ahoj!
Měli jste koupit kompletní vývoj systému z žhavý nebo jste začali pracovat pouze s žhavý IC?
Pozdravy! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 24. leden 2005 19:17 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý ic |
|
Měli jste koupit kompletní vývoj systému z žhavý nebo jste začali pracovat pouze s žhavý IC?
Pozdravy! |
Nazdar
Náš tým se v poslední době začaly na této směsi vnější kit a naši vlastní technologii.
ATB |
|
| Zpět na začátek | |
 |
milojames
| 24. leden 2005 22:07 Re: ZigBee-Jak začít | | |
|
| Podívejte se na http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Byl jsem hrát s Freescale vývojový kit, a to funguje docela dobře. Můžete získat 25 metrů, ale musíte vytvořit vlastní antény. Ty na palubě eval nejsou příliš dobré. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 25 leden 2005 0:46 Re: ZigBee-Jak začít | | |
|
| | milojames napsal: | Podívejte se na h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103 . Byl jsem hrát s Freescale vývojový kit, a to funguje docela dobře. Můžete získat 25 metrů, ale musíte vytvořit vlastní antény. Ty na palubě eval nejsou příliš dobré. |
Je pravda, že budete potřebovat dvě antény? Vypadá to, že ji z katalogu. Díky. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
tjalps
| 25 leden 2005 9:02 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý ic |
|
| Který je lepší EMBER nebo Freescale?
Pozdravy! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 25 leden 2005 10:09 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý ic |
|
| | tjalps napsal: | Který je lepší EMBER nebo Freescale?
Pozdravy! |
Těžko říct. Potřebujete pracovat s oběma říci. I haven't.
ATB |
|
| Zpět na začátek | |
 |
milojames
| 28 leden 2005 1:17 Re: ZigBee-Jak začít | | |
|
| Ano, Freescale části mají samostatné tx a rx anténu. Použil jsem tx / rx přepnout do používat pouze jedna anténa, ale já předpokládám jste mohli také navrhnout pasivní kombinující circut od přístroje nikdy přenáší nebo přijímá současně.
o chipcon CC2420 je mnohem příjemnější část, a má tx / rx přepnout postavena v roce, stejně jako hardware založeného šifrování, ale je dražší, takže musím používat Freescale část. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 28 leden 2005 10:19 Re: ZigBee-Jak začít | | |
|
| | milojames napsal: | Ano, Freescale části mají samostatné tx a rx anténu. Použil jsem tx / rx přepnout do používat pouze jedna anténa, ale já předpokládám jste mohli také navrhnout pasivní kombinující circut od přístroje nikdy přenáší nebo přijímá současně.
o chipcon CC2420 je mnohem příjemnější část, a má tx / rx přepnout postavena v roce, stejně jako hardware založeného šifrování, ale je dražší, takže musím používat Freescale část. |
Připravované části také z newcommers se zdají být lepší. Těžko říct, který bude nejlepší.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
mitesh
| 29 leden 2005 11:31 Re: ZigBee-Jak začít | | | Štítky: ZigBee informací |
|
| Ahoj Do jakýkoliv subjekt mít úplné informace o ZigBee. Do jakýkoliv subjekt mít extra Freescale rozvoje palubě.
Prosím podpora mi, chci jeden. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
DonJ
| 29 leden 2005 15:00 Re: ZigBee-Jak začít | | | Štítky: ZigBee podrobnosti podrobnosti ZigBee ic ic ZigBee |
|
| | mitesh napsal: | Ahoj Do jakýkoliv subjekt mít úplné informace o ZigBee. Do jakýkoliv subjekt mít extra Freescale rozvoje palubě.
Prosím podpora mi, chci jeden. |
Myslím, že to není zadarmo.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
tjalps
| 29 leden 2005 17:30 Re: ZigBee-Jak začít | | | Tagy: žhavý ic žhavý nebo chipcon |
|
| Ahoj!
Yest, že je to pravda. Od začátku Freescale měla omezený počet vývojové kity a teď ukončení akce, a pokud mám pravdu můžete objednat vývojový kit pro cca 99 USD, což je mnohem levnější než žhavý a ChipCon.
pozdravy! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ivoblog
| |
| Zpět na začátek | |
 |
omara007
Založen: 06 leden 2003 Příspěvky: 1264 Pomohl: 38 Místo: Dubaj
| 03 května 2005 5:42 Re: ZigBee-Jak začít | | | Štítky: ZigBee, jak na to, jak se ZigBee c ZigBee kód |
|
| | Slyšel jsem, že Freescale je šíření jeho ZigBee MAC kód zdarma, ale za určitých conditionds nebo něco takového .. je to pravda? .. Pokud ano, jak mohu získat, aby byl tento kód uveden, že budu používat v mé mistrů? |
|
| Zpět na začátek | |
 |