| Autor | Zprávy |
|---|
Giorgia
Datum registrace: 25 prosinec 2001 Příspěvky: 32 Pomohl: 1
| 28.ledna 2005 13:44 nabíječka baterií design | | |
|
| Ahoj přátelé, Kdokoliv mi může pomoci navrhnout automatický nabíječ baterií systému pro olověné baterie 24 V DC 660 / h Ve skutečnosti já potřebovat velký proud kolem 66 @ 27 Vdc Což je nejlepší metoda: spínaný regulátor, lineární regulátor nebo feromagnetické regulátor? někdo si vzorový projekt? Jakákoli pomoc bude velmi ocení!
Thanks in advance |
|
| Zpět na začátek | |
 |
wizpic
Datum registrace: 23 květen 2004 Příspěvky: 380 Pomohl: 26
| 28.ledna 2005 20:51 uc3906n float zdarma schémata | | |
|
| Hi Giorgia
Vaše žádat o nějaké velké proudy tam. Mám pár otázek pro vás Stručný popis, jak chager funguje. Když jsou baterie vybitá 80% (pokud je nabíječka Caple poplatků na 65 Amper) rozběhový proud bude 65amper bude trvat cca 10h se dostat na 80% nabití (což je známo, má fáze plynování) 2.4VPC (voltech na cell) X12 (24V) = 28,8 baterií počátku plynování to začne časovač vypnutí, které je možné nastavit pro 3/4hrs do této doby sazba poplatku bude mít droped (baterie převzít kontrolu omezit proud) a má dosah batteris zcela zdarma 2.6VPC = 31,2 a čtení v SG baterie by měla být 1250-1280, protože pokud je baterie dont dostat potom kapacita se sníží, a pokud SG je více než 1300 tehn to znamená, že baterie mají přijít do konce roku je užitečné (IE zvyklý držet poplatek), pak po 3 nebo 4 hodiny nabíječka by měla vypnout, aby se zabránilo nabíjení přes ně. po opalování fázi můžete kontrolovat a udržovat aktuální napětí baterie na 27.6V (toto je známé již plovoucí) proud může být 5% z max ouptut aktuální
Můžete nám dát další informace o baterii. Je těžká nákladní auta typu baterie nebo jsou sinlge buňky (2Volts každý) 660AH baterie je poměrně velká baterie.
Q1. kolik je hodin spam, který chcete dobít baterie do práce, protože i to má být 660 / 8 = 82.5amper dobít baterie do 12-14hrs z 80% vybitá. a poplatku. je v 8hrs budete potřebovat 132Amp nabíječku. Q2. Pokud se jedná o těžká 12V baterií je to AH vaše čtení nebo natahovala krk kapacity?
budete potřebovat transformátor kabel dodávat 70 - 75 amper, takže dont nad prací transformátoru a výstupní napětí 33-35V. budete muset použít usměrňovací můstek (85 Amper typ s 4 75Amp diody a velký chladič) mians stykač počítač zapnout / vypnout a časovač kartu mohli dectect napětí baterie. Takže v podstatě Myslím, že máte zájem o průmyslové typ chager. to všechno depands na baterie, který používáte. Já jsem jen stručný popis se může jít i o o (to je deset let v baterii a nabíječku hra se k vám)
Hope this helps you
wizpic |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Giorgia
Datum registrace: 25 prosinec 2001 Příspěvky: 32 Pomohl: 1
| 03 Feb 2005 21:31 Nabíječka olověných | | |
|
| Hi Wizpic, Díky moc za tebe pomoci, a sorry za pozdní odpověď v mém
Baterie jsou těžká nákladní auta typu 4 x 12 v 330 / h každý a já potřebuju dobít ji asi 10 / 12 hodin. Hledám schémata, nápady a dokumentaci o tom, jak vybudovat automatickou baterií.
Thanks in advance, bude pro jakoukoli pomoc velmi ocení! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 03 Feb 2005 21:31 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
fuzzy
Datum registrace: 25 září 2004 Příspěvky: 109 Pomohl: 10
| 04 Feb 2005 15:38 uc3906n schéma | | |
|
| Hi; Pls check www.microchip.com aplikační poznámce oblasti. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
neuralc
Datum registrace: 06 Nov 2001 Příspěvky: 274 Pomohl: 6
| 04 Feb 2005 15:58 designe přepínání nabíječka baterií | | |
|
| Nazdar, Šek tato článek:
h ** p: / / www.vicr.com / doklady / design_articles / pb_battery-charger.pdf
h ** p: / / www.panasonic.com / průmyslová / battery / oem / images / pdf / Panasonic_VRLA_ChargingMethods.pdf
h ** p: / / wwww.ges.cz/sheet/u/uc3906n.pdf
Můj problém je nyní stavět AC (230Vac)-DC (40VDC) (100W), konvertor (možná přepínač režimu s vysokou účinností)?
NeuralC |
|
| Zpět na začátek | |
 |