elektronika forum

Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlásit se

olověné baterie Nabíječka design pomoc

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> olověných baterií nabíječky design pomoc
Autor Zprávy
Giorgia

Datum registrace: 25 prosinec 2001
Pomohl: 1

Post 28.ledna 2005 13:44

nabíječka baterií design

Ahoj přátelé,
Kdokoliv mi může pomoci navrhnout automatický nabíječ baterií systému pro olověné baterie 24 V DC 660 / h
Ve skutečnosti já potřebovat velký proud kolem 66 @ 27 Vdc
Což je nejlepší metoda: spínaný regulátor, lineární regulátor nebo feromagnetické regulátor?
někdo si vzorový projekt?
Jakákoli pomoc bude velmi ocení!

Thanks in advance
Zpět na začátek
wizpic

Datum registrace: 23 květen 2004
Pomohl: 26

Post 28.ledna 2005 20:51

uc3906n float zdarma schémata

Hi Giorgia

Vaše žádat o nějaké velké proudy tam. Mám pár otázek pro vás
Stručný popis, jak chager funguje. Když jsou baterie vybitá 80% (pokud je nabíječka Caple poplatků na 65 Amper) rozběhový proud bude 65amper bude trvat cca 10h se dostat na 80% nabití (což je známo, má fáze plynování) 2.4VPC (voltech na cell) X12 (24V) = 28,8 baterií počátku plynování to začne časovač vypnutí, které je možné nastavit pro 3/4hrs do této doby sazba poplatku bude mít droped (baterie převzít kontrolu omezit proud) a má dosah batteris zcela zdarma 2.6VPC = 31,2 a čtení v SG baterie by měla být 1250-1280, protože pokud je baterie dont dostat potom kapacita se sníží, a pokud SG je více než 1300 tehn to znamená, že baterie mají přijít do konce roku je užitečné (IE zvyklý držet poplatek), pak po 3 nebo 4 hodiny nabíječka by měla vypnout, aby se zabránilo nabíjení přes ně. po opalování fázi můžete kontrolovat a udržovat aktuální napětí baterie na 27.6V (toto je známé již plovoucí) proud může být 5% z max ouptut aktuální

Můžete nám dát další informace o baterii. Je těžká nákladní auta typu baterie nebo jsou sinlge buňky (2Volts každý) 660AH baterie je poměrně velká baterie.

Q1. kolik je hodin spam, který chcete dobít baterie do práce, protože i to má být 660 / 8 = 82.5amper dobít baterie do 12-14hrs z 80% vybitá. a poplatku. je v 8hrs budete potřebovat 132Amp nabíječku.
Q2. Pokud se jedná o těžká 12V baterií je to AH vaše čtení nebo natahovala krk kapacity?

budete potřebovat transformátor kabel dodávat 70 - 75 amper, takže dont nad prací transformátoru a výstupní napětí 33-35V. budete muset použít usměrňovací můstek (85 Amper typ s 4 75Amp diody a velký chladič) mians stykač počítač zapnout / vypnout a časovač kartu mohli dectect napětí baterie.
Takže v podstatě Myslím, že máte zájem o průmyslové typ chager. to všechno depands na baterie, který používáte.
Já jsem jen stručný popis se může jít i o o (to je deset let v baterii a nabíječku hra se k vám)

Hope this helps you

wizpic
Zpět na začátek
Giorgia

Datum registrace: 25 prosinec 2001
Pomohl: 1

Post 03 Feb 2005 21:31

Nabíječka olověných

Hi Wizpic,
Díky moc za tebe pomoci, a sorry za pozdní odpověď v mém

Baterie jsou těžká nákladní auta typu 4 x 12 v 330 / h každý
a já potřebuju dobít ji asi 10 / 12 hodin.
Hledám schémata, nápady a dokumentaci o tom, jak vybudovat automatickou baterií.

Thanks in advance, bude pro jakoukoli pomoc velmi ocení!
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 03 Feb 2005 21:31

Reklamy

Zpět na začátek
fuzzy

Datum registrace: 25 září 2004
Pomohl: 10

Post 04 Feb 2005 15:38

uc3906n schéma

Hi;
Pls check www.microchip.com aplikační poznámce oblasti.
Zpět na začátek
neuralc

Datum registrace: 06 Nov 2001
Pomohl: 6

Post 04 Feb 2005 15:58

designe přepínání nabíječka baterií

Nazdar,
Šek tato článek:

h ** p: / / www.vicr.com / doklady / design_articles / pb_battery-charger.pdf

h ** p: / / www.panasonic.com / průmyslová / battery / oem / images / pdf / Panasonic_VRLA_ChargingMethods.pdf

h ** p: / / wwww.ges.cz/sheet/u/uc3906n.pdf

Můj problém je nyní stavět AC (230Vac)-DC (40VDC) (100W), konvertor (možná přepínač režimu s vysokou účinností)?

NeuralC
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korean version Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> olověných baterií nabíječky design pomoc
Strana 1 z 1

subj

text

Všechny časy jsou v GMT 1 hodina
Podobná témata:
18cells Lead-Acid nabíječku baterií - Help me! (1)
olověné baterie nabíječka (1)
olověné baterie Nabíječka problém (11)
Auto Olověné baterie rychlá nabíječka (5)
Nabíječka baterií pro olověné akumulátory. (3)
olověné baterie nabíječka SCH / PCB k dispozici (6)
Výzva k předkládání projektů olověnými nabíječky baterií (5)
Otázky týkající se Olověné nabíječka baterií s LM317 (15)
olověné baterie nabíječka - nízkonapěťový transformátor problémy (9)
PIC pro solární články do olověných gelových baterií nabíječky (3)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS