elektronika forum

Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlásit se

Jak lze zjistit, MOS Switch poměr stran?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog IC Design & Layout -> Jak lze zjistit, MOS Switch poměr stran?
Autor Zprávy
Ethan

Post 17.červen 2005 16:53

co je poměr stran NMOS?

Ahoj,

V současné době jsem studentem a pracovní OTA s přepínačem-kondenzátoru CMFB a později bude přechod-kondenzátoru zesilovače design. Já jsem přemýšlel, což je nejlepší MOS přepínač poměru stran.

Řekněme, pro TSMC 0.35um technologie s 5V procesu, minimální délka je 0,5 mikronu. Takže jak si mohu vybrat W / L pro přepínače NMOS v přepínač-kondenzátoru CMFB a také v odběru vzorků a zesílení?
kde mám nasadit přenosové brány přepínače a NMOS pouze spínače?

Četl jsem knihu Martina, Razavi knihu, a nějaké papíry. Někteří říkali, s minimální délku a šířku široká, některé dokumenty řekl dokonce s dlouhými přepne na snížení hodiny feedthrough (v roce 2004 ISSCC).

Tak jsem zmatená. Může mi někdo říct víc praktická pravidla a další zvláštní pravidla o tom myslíte?

Ethan
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 17.červen 2005 16:53

Reklamy

Zpět na začátek
aryajur

Datum registrace: 23 října 2004
Pomohl: 73
Poloha: Sunnyvale, USA

Post 17.červen 2005 21:21

Re: Jak určit MOS Switch poměr stran?

1. všech, aby rozhodly, zda můžete dát přenosové brány nebo NMOS / PMOS pouze přepínač závisí na tom, co přechod musí projít. NMOS lze předat nízké napětí správně a ne vysoké napětí, zatímco PMOS dělá opak. SO ve vstupech, které je potřeba projít vysoké a nízké hodnoty, by vyžadovalo přenosové brány.
Velikosti jednotlivých spínací tranzistor, který se používá k povolení signály, je nutné, aby se pokles přes přechod na co nejnižší úrovni, tj. na rezistenci by měla být nízká. Použití tranzistor jako spínač budeme provozovat v regionu trioda (MOS), nebo sytosti kraj (BJT), takže z regionu trioda rovnice lze vypočítat odpor přepínače a pokusit se minimalizovat. To bude snadno vidět, že W musí být co největší. Ale také třeba brát v úvahu, že parazitní kapacitní zvyšuje s W. Takže nárůst W upto pouze částka, která upto parazitní kapacitní hodnota přijatelná. Parazitní kapacitní bude bolet ur pásma, pokud vám jde o to, že i to bude odpad polovinu své síly signálu v nabíjení a vybíjení pokaždé.
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korean version Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog IC Design & Layout -> Jak lze zjistit, MOS Switch poměr stran?
Strana 1 z 1

subj

text

Všechny časy jsou v GMT 1 hodina
Podobná témata:
Poměr stran (2)
Poměr stran tranzistoru (5)
Floorplan potíže s poměrem stran pod 0,25 (2)
Aspekt problémy s vysokým poměrem simulace v HFSS (2)
NMOS a PMOS (W / L) s poměrem stran versus V. (6)
jak určit W a L tranzistoru MOS (3)
jak určit, čepici a přepnout velikostí v SC CMFB? (8)
Jak navrhnout vysoce výkonné mos switch? (12)
jak kvantifikovat MOS přepínač S / H lineární vyrovnání chyba ADC? (6)
Jak zjistit skutečný limit velikosti Switch-Cap Filter? (1)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS