| Autor | Zprávy |
|---|
ljy4468
Datum registrace: 20 červenec 2005 Příspěvky: 199 Pomohl: 10 Poloha: Jižní Korea
| 19 leden 2006 3:44 Mos přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| Nazdar všichni! Já jsem otázku ohledně vůle přepínač velikosti. Lze přepínat velikost přes 70um, 100um (gate), bez použití multiplikátor nebo prstu? Samozřejmě nejsou žádný problém v simulaci Mám-li použít objemných přepínače Ale myslím, že existuje problém v rozložení Slyšel jsem, že násobič nebo prstu struktury se doporučuje pro vrata nad 20um. Což je pravda?
Díky předem. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
eda_freak
Datum registrace: 20 červen 2005 Příspěvky: 67 Pomohl: 9
| 19 leden 2006 7:08 Re: Vůle přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| Ahoj! Myslím si, že přechod u střední šířku přístroje MOS ... ano, skutečně lze simulovat u větších šířek přístroje, ale měli byste vyrazit do násobku tj. prsty ... to v ideálním případě by se mělo odrazit ve vašem koření netlist podle násobky (M hodnota) pro zařízení simulaci ..... větší šířky mají větší brány a šíření kondenzátory s nimi ... tak je to vždy chytrý způsob, jak se em se do smallerer spravovatelné prsty .... teď to také pomáhá při vytváření dobré rozložení zvláště když se u digitálních knihoven ... buňky, které mají velikost specifikace (technologie definations). |
|
| Zpět na začátek | |
 |
venkateshr
| 19 leden 2006 8:31 Re: Vůle přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| Je velmi vhodné využít prsty-li u potřeba až k napodobit vysokou šířkou mosfet.the důvody jsou
1. Kondenzátory (difúzní) bude výrazně snížena v důsledku výměny kanalizace
2.gate resisntace bude heavil zredukováno a pomůcky frekv. odpověď.
3. Rozložení je snadné (je-li volný prostor) |
|
| Zpět na začátek | |
 |
paulux
Datum registrace: 16 květen 2005 Příspěvky: 132 Pomohl: 8
| 20.ledna 2006 10:45 Re: Vůle přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| | Existuje nějaký optimální způsob, jak rozdělit to více prst? Všech kritériích, pozornost od skutečných příklad? Díky za komentáře |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 20.ledna 2006 10:45 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
jutek
Datum registrace: 21 října 2005 Příspěvky: 274 Pomohl: 5
| 21.ledna 2006 14:47 Re: Vůle přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| ahoj
Když jsem rozdělit velký (10m) PMOS do 1000 prsty, nic se nezmění. Kapacity jsou stále stejné.
mám rozdělit do 10 prstů a připojení 100 tranzistorů paralelně vidět výsledek?
také nemění antyhing. i use tsmc 0.18um
pozdravy |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rockycheng
Datum registrace: 04 Feb 2005 Příspěvky: 91 Pomohl: 4
| 22 leden 2006 0:15 Mos přepínač může být v průběhu několika desítek um ????? | | |
|
| jutek,
Máte pravdu. Cgs CGD a nebude mít vliv, když se rozdělit dlouhé branou do mnoha prsty, protože celková tranzistor šířka zůstává stejná. Nicméně, když prst číslo je dostatečně velký, je scedíme a zdroje kapacitách stát téměř o polovinu. |
|
| Zpět na začátek | |
 |