Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

CST a kruhovou polarizaci

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> VF, mikrovlnná, antén a optika -> CST a kruhovou polarizaci
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
esojam

Poloha: Český

Post 12. května 2006 12:09 CST a kruhovou polarizaci
Štítky: osový poměr CST CST osový poměr roh antény CST kruhovou polarizaci

Ahoj. Mám problém. Potřebuji navrhnout dielektrické bramami v Erlenmeyerově roh anténa pro cicular polarizace. I use CST, ale nevím, jak je vidět výsledek. Jak lze vidět v CST-li polarizator funguje? Osový poměr, musí být "1" pro kruhovou polarizaci, ale existuje jen v důsledku "negativní" čísla. Které další množství i musíte vidět na výsledek? Velikost elektrického pole v sonda, která je orientovaná na X-ose je o 50 dB nižší než v sonda, která se orientuje v Y-ose = tak je to dobré a je to pravda (základní režim TE11) - je to bez dielektrických slab. Ale s dielektrikem slab, velikost se bude měnit jen málo.
Takže se mi někdo pomoct? Díky
Zpět na začátek
abuantenna

Pomohl: 1

Post 13. května 2006 22:10 Re: CST a kruhovou polarizaci
Štítky: check CST CST s polarizací vertikální polarizace osový poměr CST CST osový poměr CST kruhovou polarizaci Ludwig Ludwig kruhovou polarizaci kruhovou polarizaci

Nazdar,

Ve skutečnosti jsem diskusi s některými kluky zde přibližně stejnou věc monthe dvě minuty. Nevím, proč nemůžu najít hned. Každopádně, je potřeba podívat se na vaše pole-li výsledky v Ludwig 3 koordinace není Kartézské jedna. Samozřejmě, musíte mít své záření z-směr, jinak Ludwig 3 bude dávat smysl výsledky.
Pak zkontrolujte největším potenciálem pole. Pokud je vertikální, pak je vertikální polarizací a vise versa. Pro kruhovou polarizaci, myslím, že budete mít stejnou úroveň radiace v obou směrech.

Mám pro vás otázku: Jak mohu kontrolovat Axiální poměr v CST?
Dejte mi vědět o vašem pokroku, je důležité, pro mě také.

Pozdravy
Zpět na začátek
esojam

Post 13. května 2006 23:22 Re: CST a kruhovou polarizaci
Štítky: osový poměr CST CST osový poměr

Ahoj,
No, to nejsem já, kdo dělá simulace v CST. Je to moje starší Idea kolegu. Tak, já nevím přesně, jak se ukázat osový poměr Neutrální . (Nejsem si jistý, ale I'think existuje položka menu na levé straně okna) - pokročilé členů pomůže více.
Budeme pokračovat v projektu na pondělí, takže jsme si zkontrolujte poradenství.
Díky
Zpět na začátek
abuantenna

Post 14. května 2006 10:59 Re: CST a kruhovou polarizaci
Štítky: CST vertikální polarizace osový poměr CST CST osový poměr

Nazdar,

Je nám líto, ale myslím, že způsob, jakým můžeme rozhodnout, ze se osový poměr polarizační? Já vím, že je na levé straně okna-li v poli výsledků. I didn't upřesnit můj cíl jasně.

Tak, jak se můžeme rozhodnout, zda je horizontální nebo vertikální polarizací, LHCP nebo RHCP?
Mohli byste mi dát jen náznak nebo odkaz, který toto vysvětlit? I'm učení CST sám a bez dobré znalosti těchto terminologie.

Pozdravy
Zpět na začátek
esojam

Post 14. května 2006 11:33 Re: CST a kruhovou polarizaci

Nazdar,
Osový poměr je vyjádřením eliptické polarizace. AR = Emax / Emin, Emax, kde je maximum. vektor intenzity E. Pro lineární polarizace AR je nekonečno (Emin = 0). Pokud Emax je ve vodorovné rovině se nazývá polarizace horizontální. Stejně tak pro vertikální polarizaci. Pro kruhovou polarizaci AR je 1 (Emax = Emin).

něco o polarizátor: h ** p: / / www.atnf.csiro.au/observers/memos/AT39.3_106.pdf. Existuje vysvětlení osový poměr příliš.

Tak to chápu vaši otázku správně?
Zpět na začátek
abuantenna

Post 15. května 2006 0:13 Re: CST a kruhovou polarizaci

Ano, já jsem teď plně pochopit význam. Přeji Vám vše nejlepší. Dovolte mi prosím vědět, pokud máte váš problém vyřešit.

Pozdravy
Zpět na začátek
dch316

Pomohl: 11
Místo: Španělsko

Post 15. května 2006 7:23 Re: CST a kruhovou polarizaci

Ahoj kluci,
zkontrolovat kruhovou polarizaci antény, měli byste zvolit sférické souřadnice. Po zapnutí této volby se tři kresby jsou ploted: RHCP, LHCP a Axiální Poměr Velmi Happy . Pokud je anténa je určena pro RHCP by mělo být velmi nízké úrovni Lhcp a naopak. V případě, že se rozhodnete ludwig3 by měla být stejná pole v horizontální a vertikální, as abuantenna řekl. Je si vědom toho, že by měla být v blízkosti AR 0 dB na hlavním směru záření ale pokles (který je nevyhnutelné špatný vliv kruhové polarizované antény) ve všech ostatních směrech.
Doufám, že to pomůže.
s pozdravem
Zpět na začátek
abuantenna

Post 15. května 2006 13:00 Re: CST a kruhovou polarizaci
Štítky: check polarizace s CST osový poměr CST CST osový poměr CST kruhovou polarizaci Ludwig Ludwig kruhovou polarizaci kruhovou polarizaci

Ahoj kluci,

Myslím, že jsme měli nějaké diskusi, než za stejné věci.
Moje otázka zní: Pokud budeme předpokládat, že nevíme, k polarizaci a chceme nechat CST nám dávají odpověď.
1-Mohli bychom začít s ludwig3 a zkontrolovat, zda máme potenciál vodorovná část, takže jsme horizontální polarizací a vise versa.
2-Pokud jsme amost rovných dílů pro oba
3-Pak jsme se přestěhovat do sférických koordinace
Pokud osový poměr je 1, pak musíme přesně kruhové polarizace. Chcete-li zkontrolovat, zda je levé nebo pravé, co můžeme udělat, aby z LHCP a RHCP složek.

Mám pravdu?
Zpět na začátek
dch316

Pomohl: 11
Místo: Španělsko

Post 16 května 2006 7:22 Re: CST a kruhovou polarizaci

Vážení Abuantenna,
Máš pravdu, nebo alespoň, že je to, co budu dělat, když jsem se s polarizaci antény. Dovolte mi připomenout, že vás zase při použití ludwig3 anténa polarizace by měla být sladěna s x a osy y (nebo u, w, když používáte auxiliar set os)
s pozdravem
Zpět na začátek
esojam

Post 27. května 2006 15:46 Re: CST a kruhovou polarizaci
Tagy: Ludwig Ludwig kruhovou polarizaci kruhovou polarizaci

Ahoj všem
Jsem zpět Úsměv a můj problém je vyřešen.
Zde je řešení:
Místo alespoň 2 sond. Obě sondy jsou umístěny v Z-ose = směr hlavní záření a za slab (tam by měl být kruhový polarizační zde). První sonda (čidlo 1) je zaměřený na X-ose - vodorovně, druhá sonda (čidlo 2) v Y-ose = svisle. Nejdůležitější je umístění sond - musí být z-osa.

Je dominantní TE11-režim vlnovod. Bez slab, že E-pole měří sondy 1 (X-osa) se blíží nule.
Pokud bramami se používá a má správná délka, hodnota E-pole, měřené pomocí sondy 1 je stejný jako hodnota měřené sondou 2. Fázový rozdíl je 90 ø.

Samozřejmě se správnou bramami v farfield výsledek (ludwig3 koordinace), má pole ve vertikálním i horizontálním směru stejnou hodnotu. AR je blízko 0dB.

Děkujeme vám za pomoc.

-V obrázky sondy 1 je před bramami a Y-osy orientované sondy 2 se za slab (vertikální). Sonda 4 se za slab (horizontální)

Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zpět na začátek
abuantenna

Post 29. května 2006 16:29 Re: CST a kruhovou polarizaci

Ok, super.

Jen jednu primitivní otázku: Když dal sond. Jak to říct CST vypočítat pole na této sondy?

Regars
Zpět na začátek
Lupin

Pomohl: 2

Post 13. června 2006 23:26 Re: CST a kruhovou polarizaci

Ahoj kluci,

dej mi jeden někdo výraz spojující Axiální Poměr a Cross polarizace úrovni?

V mé poznámky, ale nemohu najít už ..

Thanks in advance.

Lupin
Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> VF, mikrovlnná, antén a optika -> CST a kruhovou polarizaci
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS