Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

Klon ICD2 USB - jak se dostat k práci s 3.3V PIC24s?

Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - jak se dostat k práci s 3.3V PIC24s?
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
crystallattice

Post 22 leden 2009 15:48 Re: klon ICD2 USB - jak se dostat k práci s 3.3V PIC24s

Tak jsem upravil můj PICS ICD2 Clone: řezané stopy Vcc z T2, připojení k cílovým Vcc T2 (pin 2 J2). Když zapojen do systému s 24F@3.3V se MCLR je na 3.3V při vysoké MPLAB čte Cílová VPP jako 3.3V a také na mulimeter. Když zapojen do systému s 18F @ 5V Mplab čte Cílová VPP jako 12.5V a také na mulimeter. Myslím, že moje PICS ICD2 Clone bude nyní pracovat stejně jako Pyto2. Jiní, kteří PICS musí vyzkoušet a zjistit, jestli to funguje.
Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Microcontrollers -> USB ICD2 klon - jak se dostat k práci s 3.3V PIC24s?
Strana 4 z 4 Časy uváděny v GMT 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS