| Autor | Zprávy |
|---|
suhas_shiv
Datum registrace: 30 listopad 2005 Příspěvky: 139 Pomohl: 7
| 08 Sep 2006 7:25 MOS jako přepínač otázku | | |
|
| Snažím se simulovat obvod připojen. Problém je s tranzistory jako spínače. Jde o to, že je matoucí, mně je to tranzistor, například první, musí být v saturace? Když jsem se předstírat, že není v nasycení, jak vidí napětí v obvodu. Také, pokud má být v nasycení, jak mohu zaujatosti, že? Baising je moje chyba? Zdroj napětí je stejné jako mozků, a proto Vds = 0V. Může někdo prosím, vysvětlit, jak analyzovat tento problém? Díky.
Suhas
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
LIC
Datum registrace: 22 srpen 2006 Příspěvky: 18 Pomohl: 1
| 08 Sep 2006 8:28 MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | Myslím, že to není zapotřebí thransistor být v nasycení, protože vaše tranzistorů působí jako swiches. Jejich působení v hlubokých lineární oblasti. Prostě ať Vgs> V.. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Davood Amerion
Datum registrace: 01 Mar 2005 Příspěvky: 589 Pomohl: 90 Poloha: Persia
| 08 Sep 2006 9:16 MOS jako přepínač otázku | | |
|
| ve svém obvodu M1 nastaveno jako zdroj pokračovatele! Pokud chcete použít jako přepínač M1: 1 - použití PMOS pro M1 nebo 2 - používají vyšší napětí pro pohon V1 (1.5 max. výstupní napětí) |
|
| Zpět na začátek | |
 |
kwkam
Datum registrace: 25 únor 2002 Příspěvky: 299 Pomohl: 15 Místo: Někde na Zemi
| 08 Sep 2006 15:00 MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | Vaše obvod nemůže ukázat, co chcete. Mimochodem, tansistor jako přepínač nezajímá, saturace, nebo ne. Problém je možné tranzistor plně turn-o |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 08 Sep 2006 15:00 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
pkalavakuru
Datum registrace: 17 únor 2006 Příspěvky: 44 Pomohl: 1
| 08 Sep 2006 15:44 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| ur pomocí 1,5 V stačí zapnout ur NMOS TRANSISTOR .. brát ur PULSE 0 až 5V a zkontrolujte, zda
Na zdraví |
|
| Zpět na začátek | |
 |
suhas_shiv
Datum registrace: 30 listopad 2005 Příspěvky: 139 Pomohl: 7
| 11 září 2006 6:52 MOS jako přepínač otázku | | |
|
| Hi again,
Jen chtěl vědět jednu věc, je to ok pro MOS být v trioda zároveň slouží jako přepínač nebo je to třeba, že by mělo být v saturace? Slyšel jsem lidi podporující jak. Onyone můžete prosím hodit nějaké světlo? Díky. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Davood Amerion
Datum registrace: 01 Mar 2005 Příspěvky: 589 Pomohl: 90 Poloha: Persia
| 11 září 2006 8:06 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | suhas_shiv napsal: | Hi again,
Jen chtěl vědět jednu věc, je to ok pro MOS být v trioda zároveň slouží jako přepínač nebo je to třeba, že by mělo být v saturace? Slyšel jsem lidi podporující jak. Onyone můžete prosím hodit nějaké světlo? Díky. |
Nejprve je třeba uvažovat o skutečné switch. V reálném spínač, v zavřeném stavu, máme téměř nulový odpor. Když jsme průchod proudu přes to pokles napětí Acros je zanedbatelná. S tranzistory MOSFET, je to triod nachází v regionu.
a můžete zvážit přechod na otevřeném okruhu (nekonečný odpor). V MOSFET, tato oblast se nachází v neaktivním stavu.
Pozdravy, Davood Amerion. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
laglead
Datum registrace: 21 únor 2006 Příspěvky: 273 Pomohl: 17
| 14.září 2006 14:55 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | není třeba do sytosti. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
aborigini
Datum registrace: 01 Aug 2006 Příspěvky: 23
| 14.září 2006 15:59 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| NMOS musí být plně zapnout. Když to funguje jako přepínač, bude jednat v trioda s nízkým odporem cesty.
Můžete zkontrolovat digitální ic poznámky.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
shaikhsarfraz
Datum registrace: 08 Aug 2006 Příspěvky: 309 Pomohl: 19
| 15 září 2006 6:06 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| Nazdar, Pro tranzistor MOS pracovat jako swtich není nutné, že by měl pracovat v oblasti nasycení. | kwkam napsal: | | Vaše obvod nemůže ukázat, co chcete. Mimochodem, tansistor jako přepínač nezajímá, saturace, nebo ne. Problém je možné tranzistor plně turn-o |
Jediná věc je, že když MOS je mezní odpor je tak vysoká, že to funguje jako otevřený okruh. Když je v lineárním nebo saturaci regionu funguje jako zkrat, ačkoliv by se na odpor s ním spojené.
Díky Shaikh Sarfraz |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Bhav
Datum registrace: 24 září 2006 Příspěvky: 81 Pomohl: 1 Místo: Česká republika
| 24 září 2006 9:41 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | Tento digitální ic poznámka je velmi stručný |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rajanarender_suram
Datum registrace: 20 leden 2006 Příspěvky: 188 Pomohl: 15
| 05 Oct 2006 7:59 Re: MOS jako přepínač otázku | | |
|
| | suhas_shiv napsal: | Snažím se simulovat obvod připojen. Problém je s tranzistory jako spínače. Jde o to, že je matoucí, mně je to tranzistor, například první, musí být v saturace? Když jsem se předstírat, že není v nasycení, jak vidí napětí v obvodu. Také, pokud má být v nasycení, jak mohu zaujatosti, že? Baising je moje chyba? Zdroj napětí je stejné jako mozků, a proto Vds = 0V. Může někdo prosím, vysvětlit, jak analyzovat tento problém? Díky.
Suhas |
U dont mít, aby swithc v nasycení Vgs> V. je dost pro to, aby jednala jako spínač, který je "na" |
|
| Zpět na začátek | |
 |