| Autor | Zprávy |
|---|
anasimtiaz
Datum registrace: 21 října 2006 Příspěvky: 17
| 30.říjen 2006 10:46 USB nabíječka za | | |
|
| | Im zájem, aby nabíječka pro můj telefon nokia, které lze získat je napájen z USB portu na PC. Potřebuji nějaké pokyny k USB portu, a to, co potřebuji vědět, abyste mohli začít. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
budhy
Datum registrace: 21 října 2006 Příspěvky: 836 Pomohl: 185 Poloha: Indonésie
| |
| Zpět na začátek | |
 |
anasimtiaz
| 30.říjen 2006 12:36 jak udělat 5V na mobilní telefon | | |
|
| | díky za odkaz .... chci více informací o USB port .... mě zajímalo, jestli někdo zkoušel ... i když její dostupných na trhu, cena je vysoká, takže jsem si myslel, aby jeden pro sebe, potřebují poradit více ! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 30.říjen 2006 12:36 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
turttle
Datum registrace: 31 květen 2001 Příspěvky: 45 Pomohl: 5
| 30.říjen 2006 15:53 Re: USB nabíječka pro mobilní telefon | | |
|
| Chcete-li nabíječku, nemusíte znát mimo Konektor USB, Vcc = 5V a Imax. (500 ma nominální). Data zůstávají kolíky nespojené. Vzhledem k tomu, telefony Nokia odmítají poplatky s Vin nad některými prahu (asi 3.X voltů, nepamatuji přesná hodnota), musíte DC-DC měnič s omezovač proudu, aby se zabránilo přetížení USB port. Toto omezení bude účtovat zřejmě pomalejší, než by se s std nabíječku s větší proudové omezení. Všimněte si, že baterie je spravován interní telefonní elektroniky, pak nezoufejte nad stavět napájení.
Doufám, že to může být užitečné. Na zdraví |
|
| Zpět na začátek | |
 |
anasimtiaz
| 30.říjen 2006 18:01 Re: USB nabíječka pro mobilní telefon | | |
|
| Dostal jsem první část, ale Im není jist, zda jsem úplně pochopit tu část o prahové napětí telefonů Nokia. Standardní nabíječka pro telefon 5v/350mA napsané na to, aby Im zmatený zde o práh 3.x voltů.
Jak se mohu ochránit proti přetížení USB? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
turttle
Datum registrace: 31 květen 2001 Příspěvky: 45 Pomohl: 5
| 30.říjen 2006 19:38 Re: USB nabíječka pro mobilní telefon | | |
|
| Před časem jsem se snažil připojit 5V PS (měřeno 5V) do telefonu Nokia a ono řekl nesprávné dodávky energie nebo něco podobného. I've just checked originální nabíječku a je stanoveno na 3,7. Ověřil jsem si před časem adaptér do auta Nokia a to bylo hluboko pod 5V stejně. Připojíte-li nabíječku s 5V jmenovitém výkonu má buď nižší napětí, kdy nahraje do paměti telefonu nebo jestli se jedná o originální nabíječku pak telefon / nabíječky je to odlišné od telefonů Nokia mám oznámení.
Myslím, že důvodem pro odmítnutí 5V je z vytápění se týká: čím vyšší je krok mezi V-potřebný a V-dodává, že čím vyšší pohlcování telefon vydržet.
USB přetížení lze vyhnout pomocí jednoduchého I-omezovač pod hranici 500 ma nominální dodávek USB portu. To lze udělat s jednoduchou LM317 a odpor (viz app.notes). Nicméně, pokud je to pro osobní potřebu a své nosnosti je vždy (i při vybíjení baterie) pod tento bod, můžete ho vyloučí, protože každý port USB musí mít uvnitř počítače ochranu POLYSWITCH na ochranu počítače před náhodným přetížení / zkratů.
Na zdraví |
|
| Zpět na začátek | |
 |