| Autor | Zprávy |
|---|
sec
Datum registrace: 08 Aug 2006 Příspěvky: 98 Místo: Kanada, QC
| 17.listopadu 2006 15:54 amplituda komparátor | | |
|
| Já nevím, jestli jméno má pravdu, ale tady je moje, kde jsem spěchat. Mám 2 sinusový signál, na fisrt jeden (žlutá), to je můj oscilátor. viz TEK008 Seconde z nich je moje antény (modrý). V normální fonction signál prochází jako (TEK009) picture když somthing je approching anténa signál změny a appeir jako (TEK010) picture. Chci porovnat dva (amplituda) z těchto signálů
Naposledy upravil sec dne 17.listopadu 2006 16:15, upraveno 1 celkem |
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 17.listopadu 2006 15:57 Re: amplituda komparátor | | |
|
| možná nejdříve demodulovat modrý signál. tak jsem si tu sinusodal jasný signál. to je okruh. nemá někdo dostal odkaz na analogové dělič?
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
ionp
Datum registrace: 26 květen 2006 Příspěvky: 39 Pomohl: 4 Místo: USA
| 17.listopadu 2006 23:10 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Modrý průběh Vypadá to 60Hz vyzvednutí na anténě je přidání do oscilátoru signálu. Nemusíte oscilátor běží na všech vyzvednout 60Hz, když někdo dostane do blízkosti antény, protože může být toto spojení z domu do vedení. Můžete mít anténu na vysokou impedanci na 60 Hz, pásmovým filtrem 60 Hz, a pak dioda detekovat získat různé úrovni, jak někdo dostane blízko. Potom lze standardní operační zesilovače s komparátorem nebo spínač při překročení hranice.
Je to má být lidé detektor? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 18 listopadu 2006 4:12 Re: amplituda komparátor | | |
|
| ano, to je 60 Hz freqency, a ano, předpokládám, že je "pedál" a rozpoznat blízkost nohy. S nohou akce výstupní napětí by se mělo změnit!
Added po 3 minutách:
filtr by měl být pasivní aby neovlivňovalo antény, nebo nezáleží? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ionp
| 18.listopadu 2006 16:53 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Nezáleží na tom, pokud je filtr aktivní nebo pasivní. 60Hz spojení do antény bude velmi slabá, takže je důležité, abyste připojení s vysokým impedace, aby se nenačte to. Možná operační zesilovač buffer stadiu antény, meg a 10 ohmů odpor, aby averave DC pro napájení antény do koleje tha operační zesilovač napájení. Dalo by se asi se mi ji zprovoznit bez větších filtrování, s výjimkou, aby se vaše oscilátor signál z operační zesilovač.
Je oscilátor vykonávat některé jiné účely, nebo si snad není potřeba déle? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 18.listopadu 2006 16:53 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 19 listopadu 2006 3:31 Re: amplituda komparátor | | |
|
| ne, nepotřebuji už oscilátor. ale to bylo blízkosti detektor, který jsem najít na internetu, a vidím, že to není to, co jsem potřeboval. Zde pohled na mé nové obvodu. Co mám udělat změnu, chci lepší zisk? Výstup je asi 2V pk-pk, když je na je "nejvyšším bodě". Ok jsem dostal od své působnosti obrázek, že to pomůže vám tu pochopit můj probleme. Myslím, že oO tranzistor působit jako diodový usměrňovač, to způsobit vlnu formu 60Hz signálu.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 19 listopadu 2006 3:57 Re: amplituda komparátor | | |
|
| | Jejda, zapomněl jsem se vám ukázat signál, když tam nic kolem nás ... tak jsem si jistý, že můžete vidět, že ve vaší hlavě, je to jen vlní, jako když signál = 0V na mé působnosti zachytit. Zvlnění je většinou vytvořit mé působnosti. Ví někdo, o analogový závora, chtěl bych zámek vrcholu frekvence |
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 19.listopadu 2006 16:14 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Jsem approching konce mého projektu, zde některé novinky. signálu, je jasnější a lineární, jen pusle šířka změna .... a já již nepotřebujete analogové závora, musím převodník z šířka pulsu na napětí. Potřebuji nějaký nápad nebo odkaz na internetové stránky.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
ionp
| 19.listopadu 2006 21:45 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Jak dioda o sérii následuje zkrat RC? Tento špičkový detektor by měl usnadnit váš výkon, a můžete žonglovat hodnoty R a C se dostat ji držet podle vašich představ. Snad začít s časovou konstantou 1 / 10 sekundy, s použitím 100K rezistor a kondenzátor 1uF. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 19.listopadu 2006 22:10 Re: amplituda komparátor | | |
|
| | Můžete mi ukázat, nechápu, co myslíš? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ionp
| 20 listopadu 2006 2:14 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Něco takového. Dioda se váš tep vlak do pulzní vstup na levé straně a odstraňuje flutter impulsů získávání dlouhý puls na výstupu, na pravé straně. Když vlak zastaví tep, bude výstup pokles krátce nato.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
sec
| 06 Feb 2007 2:53 Re: amplituda komparátor | | |
|
| Pro ty, kteří mají zájem v blízkosti detektoru zde zbrusu nová verze. Anténa působí jako kondenzátor, se změnou frekvence. Starší verze byla zmírnit, je dotyčná osoba byla v kontaktu s vozovkou, not this one! R a C může být změna!
|
|
| Zpět na začátek | |
 |