| Autor | Zprávy |
|---|
zručnost
Datum registrace: 25 únor 2007 Příspěvky: 45 Pomohl: 2 Poloha: Rakousko
| 15 březen 2007 23:45 CML LVDS | | |
|
| Nazdar
Já občas vidět, že použití ppl CML okruh dělat ... bla bla .. a využívání LVDS, protože ... bla bla ... a ECL ....
Které catigory nebo odvětví vědy tyto pojmy patří?
Myslím, že to jsou některé druhy I / O rozhraní norem (není jistý, a je třeba opravit, pokud jsem mýlit) ..
Chci se dozvědět více o nich .. Takže, co bych měl číst, nebo hledat?
Chtěl jsem navrhnout vysoké frekvence a velké dělitel pult .. kdo z nich mám použít a proč?
C / CTS a adv. / nevýhody jednotlivých .....
Dejte mi prosím užitečné materiály o nich ...
for help .. Velmi velká Děkuji vám všem za pomoc ..
Pozdravy, - Knack |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ieropsaltic
Datum registrace: 25 září 2006 Příspěvky: 205 Pomohl: 44
| 16 březen 2007 12:00 LVDS CML ECL porovnat | | |
|
| ECL znamená Emitter Spolu Logic. Je to vysokorychlostní logika rodině, protože tranzistory jsou nikdy nesmí saturovat. Jeho struktura je velmi podobná analogových diferenciálních zesilovačů.
CML je zkratka pro aktuální režim Logic. To je další vysokorychlostní logika rodina podobné ECL, s výjimkou, že jedna rodina je vyrovnávací pamětí na výstupu, zatímco jiné nikoli.
LVDS kandiduje na nízkém napětí Diferenciální signalizace. Tato logika rodina používá diferenciální signály o 700mV reprezentovat 0s a 1s.
Pro vysokou rychlost děliče. Věřím, že nejběžnější logické rodiny jsou CML nebo dynamické logiky. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
srieda
Datum registrace: 24 prosinec 2006 Příspěvky: 163 Pomohl: 17 Místo: Česká republika
| 27 březen 2007 12:02 CML obvod wikipedia | | |
|
| LVDS - Low Voltage Diferenciální signalizace se používá při přenosu dat mezi čipy. LVDS využívá signály s houpačkami kolem 50mV - 400mV při velmi vysokých frekvencích. Jedná se obvykle používá pro vysokorychlostní komunikaci. LVDS řidičů a dekodéry mají další důležitou specifikaci v common-úrovni režimu napětí signálů. Common-režimu se pohybuje na úrovni wrt definován protokol a napětí, na které jádro pracuje.
Aby bylo možné dozvědět se více o jejich uplatňování v LVDS, můžete mi vzkaz. Doporučuji vám začít číst od LVDS modelování a pak do ovladače LVDS. Používat Google pro vyhledávání článků o nich. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rfmw
Datum registrace: 10 květen 2001 Příspěvky: 520 Pomohl: 38
| 27 březen 2007 12:25 Re: Co dělat "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| "Chtěl jsem navrhnout vysoké frekvence a velké dělitel pult"
Definovat, jaké frekvence jsou mluvíme zde ... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
srieda
Datum registrace: 24 prosinec 2006 Příspěvky: 163 Pomohl: 17 Místo: Česká republika
| 27 březen 2007 13:01 Re: Co dělat "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| | Úspěšně jsem pracoval na řidiče LVDS upto 2GHz na 130nm. To závisí na technologii také. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ahmad_abdulghany
Datum registrace: 12 duben 2005 Příspěvky: 1369 Pomohl: 212 Místo: Káhira, Egypt
| 30 března 2009 8:43 Co dělat "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Pokud jste hledali nějaké IEEE papíry, dejte mi odkazy a já si je pro vás! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 30 března 2009 8:43 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
xulfee
Datum registrace: 27 květen 2008 Příspěvky: 434 Pomohl: 32 Poloha: Pákistán
| 31 března 2009 6:20 Co dělat "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL zářič je spojená logika
Added po 2 minutách:
Low-Voltage diferenciální signalizace, nebo LVDS, je elektrický signální systém, který může běžet při velmi vysokých rychlostech nad levný twisted-pair kabely mědi. To bylo představeno v roce 1994 a od té doby stal velmi populární v počítačích, kde je součástí velmi vysoký-rychlost a počítačových sítí autobusů.
Zní 1 minuta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
| Zpět na začátek | |
 |