Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Vyhledávání | Registrace | Přihlášení

design šroubovice v softwaru software CST

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Software Problémy, rady a Recenze -> design šroubovice v softwaru software CST
Autor Zprávy
lefrancais

Datum registrace: 12 října 2006

Post 12.dubna 2007 10:41

cst otočit k tomu šroubovice

ahoj všichni.

Chtěl bych navrhnout anténu pomocí tvaru šroubovice

Používám CST software, vím, že je možné to udělat, viděl jsem několik příkladů, na internetu ale já to nevím, jak to udělat pro tuto chvíli.

Pokud někdo vědět, prosím, řekněte mi,

Myslím, že se musí vypracovat první čtvrtletí (nebo půl) jedné věže pak se symetrií nástrojem je možné realizovat všechny šroubovice.

díky
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 12.dubna 2007 10:41

Reklamy

Zpět na začátek
lefrancais

Datum registrace: 12 října 2006

Post 13 dubna 2007 4:55

CST šroubovice design

Oh najdu něco o spirála v pomoci CST o otočení obličeje dialogu

to je explianed ...

then pick then pick face , then click on object , then rotate Musíte si pak vybrat objekty poté vyzvednout tvář, potom klikněte na objekt a pak jej otočte
a v tomto dialogovém okně můžete zvolit všechny parametry, které si design šroubovice: D
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Software Problémy, rady a Recenze -> design šroubovice v softwaru software CST
Strana 1 z 1 Vždy uváděny v GMT 2 hodiny
Podobná témata:
layout software - je svobodný software dost dobré? (4)
Potřebuji software pro návrh DPS ....? Můžete mi pomoci (4)
Software klíč k návrhu SoC (1)
Co IC Design Software .... (13)
PCB software pro projektování RF (2)
Software pro design IC (5)
PCB Design software (2)
PCB DESIGN SOFTWARE (5)
Který je nejlepší software pro návrh DPS? (204)
PLL softwaru pro navrhování (1)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS