Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Vyhledávání | Registrace | Přihlášení

SONY TV (šasi BX-1S) KV-21CT1K Schémata

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žádá, opravy Tipy -> SONY TV (šasi BX-1S) KV-21CT1K Schémata
Autor Zprávy
unkarc

Datum registrace: 28 duben 2001
Pomohl: 36

Post 04 Jul 2007 9:48

kv-21ct1k

Dobrý den lidičky,

Mohl by někdo nahrát Televize SONY KV-21CT1K Schémata nebo návod, prosím? (Šasi BX-1S) nemohu najít zde.

Díky
unkarc
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 04 Jul 2007 9:48

Reklamy

Zpět na začátek
unkarc

Datum registrace: 28 duben 2001
Pomohl: 36

Post 05 Jul 2007 10:21

sony-kv 21ct1k

Dnes se mi podařilo získat schémat pro Podvozek BX-1S z mých přátel a místních mám zahrnout pro ostatní zde v případě potřeby. Jedná se o soubor ve formátu PDF na 7 stran.

unkarc

Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínskou verzi
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Servis Návody, žádá, opravy Tipy -> SONY TV (šasi BX-1S) KV-21CT1K Schémata
Strana 1 z 1

subj

text

Všechny časy jsou v GMT 1 hodina
Podobná témata:
Req: Příručka, Scheme. TV Sony KV-27XS nebo KV-27XSD (1)
TV Sony KV-2101K (1)
schématu TV sony KV-BM21P42 (2)
SONY KV-27V26 TV Service Manual? (2)
TV SERVIS MANUÁL PRO SONY KV-BT21M80 (2)
Need Sony KV-2197MT návod nebo schémata plz ... (3)
ahoj já potřebovat televizor Sony servive manuální KV-2040EE (2)
CIRCUIT DIAGRAM PRO TV SONY KV-1499-XF (2)
SONY TV Podvozek RX-2 bez otutput V B (1)
Návod k obsluze a servisní manuál pro TV Sony KV-J21PF1 (1)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS