| Autor | Zpráva |
|---|
PTC
| 12 srpna 2002 0:08 Potřebujete loď nabíječky baterií schematickém | | |
|
| Podobně jako zmíněné v této věci, byl bych velmi thankfull aby kdokoli, kdo by mohl dát mě nebo místo mě do schematickém pro nabíječku pro 12V 35 Ah loď baterie. Tento zdroj je 10hp přívěsný motor, který dává ~ 9 - ~ 17 V AC proud, různého o moc použít.
Díky moc! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 12 srpna 2002 0:08 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
shanren
| 12 srpna 2002 4:54 | | |
|
| ahoj, co musíte udělat, je následující: 1: zaprvé, změna střídavého na stejnosměrné, můžete využít plného mostu reguulator získat 11v-22v kolem stejnosměrného napětí; 2: chcete-li nabít bat v 11v, musíte jej změnit na 13.5v napětí (myslím hlavně vaše bat je olovo-kyselina jeden). Dostanete napětí: a sepic převodník, ot jeden flyback nebo vpřed converter.maybe aktuální je trochu velký, takže dopředu převodníku je dobrá volba; 3: můžete postavit současný limit předal převodník s výkonem 13,5-13.8v účtovat vám bat; 4: pokud je to trochu diffcult, můžete použít převodník stepdown získat 13.5v nabíječky, ale můžete použít výše cca 14-15V, a pokud ano, můžete navštívit http://www.linear.com Pro některé info Nejjednodušší cesta je jen LM317 s aktuální limit asi 1.5a, ale je to špatné účinnosti. doufám, že tento vám mohou pomoci. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
PTC
| 12 srpna 2002 8:13 | | |
|
| Shanren, děkujeme Vám za odpověď. Ale já nejsem "doma" s elektronikou takže věřím, aby mé vlastní schéma je vyloučeno. Vím, jak to dát dohromady k existujícímu okruhu, ale mou vlastní tvorbu by bylo příliš mnoho na mě (jak jsem řekl, nevím nic o elektroniku). Tak, já bych velmi ocenil schémata. Díky! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
meax98
| 12 srpna 2002 23:48 | | |
|
| Najít něco užitečného: a) Tento high-výkon nabíječe rychle poplatky olovo-kyselina baterie a vypne při plné poplatek. Zpočátku poplatek současné se koná při 2 A, ale jak roste napětí baterie, proud klesá. Při současných klesne na 150 mA, nabíječ automaticky přepne na nižší napětí float držet od přebíjení. Až zadáte plnou dávku, tranzistorovými Ql světla LED uvést, že status.
b) Přizpůsobit nastavením odpor 500 ohmů, přičemž připojené na plně nabitou baterii.
c) Na LM317HV regulátor se používá jako běžný-omezené nabíječku. Pokud proud R4 přesahuje 0,6, Ql je zaměřen na, který se táhne ADJ terminálu z LM317 HV k vozovce a snižuje baterie-nabíjecí proud. Tenhle je pro 6V, ale můžete si nastavit rezistory pro 12V. |
|
| Zpět na začátek | |
 |