Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Vyhledávání | Registrace | Přihlášení

Nabíječka baterií Help

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hobby obvody a malé projekty, problémy -> nabíječka baterií Help
Autor Zprávy
zio_nneo

Pomohl: 2

Post 29.říjen 2007 16:55

Nabíječka baterií Help

Can anybody help me na navrhování baterie 48V/10A nabíječ. Měl by mít zařízení s ochranou proti zkratu, ochrana polarity a nabíjení přes ochranu. Mám návrh jednoho okruhu, který byl pro 12V/10A. To funguje, ale s jednoduchou změnou CKT mít konstrukční 48V, ale dal problém .... Can anybody help me na to. Pro navrhování 12V nabíječku jsem použil SCR. SO Očekávám, že okruh pro 48V také z použití SCR. Thanx in advance.
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 29.říjen 2007 16:55

Reklamy

Zpět na začátek
blueroomelectronics

Datum registrace: 17 září 2006
Pomohl: 99
Místo: Toronto, Kanada

Post 29.říjen 2007 17:06

Nabíječka baterií Help

Za prvé špatně forum, za druhé místo si schématu pro první nabíječku.
Zpět na začátek
wizpic

Datum registrace: 24 květen 2004
Pomohl: 26

Post 29.říjen 2007 19:17

Nabíječka baterií Help

Říkáte, že si 12 voltů funguje ok s zkratu protetion.

Použili jste Pulsní transformátor?

Mám okruh jsem našel na internetu pomocí 2 SCR, pulzní transformátor 555 chlapec a budu kopat to pro vás

Studené nahrajete 12v schemstic

wizpic
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Čeština version Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hobby obvody a malé projekty, problémy -> nabíječka baterií Help
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny
Podobná témata:
Auto nabíječka baterií & auto baterie pro záložní napájení? (2)
Need nabíječka baterií - 3 AAA NiMH baterie (22)
Ni-MH baterie nabíječka (2)
9V Ni-MH baterie Nabíječka (1)
nabíječka baterií (4)
Li-Ion baterie Nabíječka (5)
SLA 16V nabíječka baterií (5)
dV nabíječka baterií (2)
USB nabíječka baterií. (6)
Ni / Ca nabíječka baterií (5)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS