| Autor | Zprávy |
|---|
Frakční-N
Datum registrace: 15 října 2007 Příspěvky: 110 Pomohl: 18
| 15 dubna 2008 7:42 tuning rozsah VCO v kosmu rozsahu | | |
|
| @ vzhled tohoto pic Jak mohu zobrazit ladění rozsah kroužku VCO v Cosmos působnosti, jako je tato Je tam zvláštní příkaz (v hspice nebo hspicerf) pro výpočet frekvence nebo Je tam speciální nástroj Cosmos Rozsah měření frekvence s vlnovou? thnx! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Hughes
Datum registrace: 10 červen 2003 Příspěvky: 718 Pomohl: 87
| 15.dubna 2008 15:46 tuning rozsah VCO v kosmu rozsahu | | |
|
| Můžete použít hspice ". Meas" Příkaz pro výpočet frekvence: | Kód: | vtune ... ... ... . varianta post autostop . tran 0.01n 100u zamést vtune 0.3 0.8 0.05 . meas tran posc trig v (vco_out) val = 1,25 vzestup = 2 Targ V (vco_out) val = 1,25 = 3 vzestupu . meas tran fosc param = '1 / posc ' | Pak pozemek soubor s příponou ". Mt0", nastavit x-osy vtune.
Cosmos působnosti může také měřit frekvenci vlny měřením nástrojem. Můžete se na nástroj, pomocí tlačítka ve spodní části okna. Použijte hspice ". Meas" Příkaz je lepší v tomto případě. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 15.dubna 2008 15:46 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
AdvaRes
Datum registrace: 14 únor 2008 Příspěvky: 1038 Pomohl: 46 Umístění: Doma
| 15.dubna 2008 16:09 Re: tuning rozsah VCO v kosmu rozsahu | | |
|
| Zdravím všechny,
Já dělám ručně pomocí tohoto úkolu Excel Spreadsheet. I ručně vykreslena křivka jsem našel křivky jako je tato. I didn't viděl něco takového předtím. Je to druh křivek známých v VCO? Potřebuji si commments.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
Frakční-N
Datum registrace: 15 října 2007 Příspěvky: 110 Pomohl: 18
| 15.dubna 2008 19:46 Re: tuning rozsah VCO v kosmu rozsahu | | |
|
| you help a lot! thnx Hughes vám pomůže hodně!
| AdvaRes napsal: | Zdravím všechny,
Já dělám ručně pomocí tohoto úkolu Excel Spreadsheet. I ručně vykreslena křivka jsem našel křivky jako je tato. I didn't viděl něco takového předtím. Je to druh křivek známých v VCO? Potřebuji si commments. |
, it is not a familiar curve for a VCO, also it is not impossible for a VCO to have a curve like that. Obecně lze říci, Ne, to není známé křivky pro VCO, také to není možné, aby VCO mít křivky líbí. podívejme se váš okruh |
|
| Zpět na začátek | |
 |