| Autor | Zpráva |
|---|
AdvaRes
| 23. duben 2008 16:27 hodin a obnovu dat na sériovou linku | | |
|
| Ahoj členů
Všichni víme, že je mendatory CDR pro příjem Serial Data. Na začátku datového Transfer na tranceiver a přijímače nejsou synchronizovány. Potřebuji, aby pochopili, jak se přijímač může obdržet správně první bitů.
Prosím pomozte. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Zeinovich314
| 23. duben 2008 16:38 Re: Hodiny a obnovu dat na sériovou linku | | |
|
| Ve většině digitálních komunikačních technik, existuje nějaké drobnosti poslal na první "vyzval preambuli", která se používá pro synchronizaci obou trans. a pohledávek. preambule těchto bitů vždy 0101010101,,,, a změny ve velikosti v závislosti na typu technologie. Příklad: Ethernet stanic potřeba synchronizovat se signálem na frekvenci, což se provádí pomocí 64 bitů preambule.
Token-Ring stanic jsou vždy synchronní na přijaté snímky, protože je vždy signál prošel kroužkem (nečinný symboly), ale pouze 8-bit výchozí oddělovač s cílem připravit se na přijetí snímku. Vy, ZicoŠ |
|
| Zpět na začátek | |
 |
safwatonline
Založen: 19. listopad 2005 Příspěvky: 1415 Pomohl: 172 Poloha: Egypt
| 23. duben 2008 16:40 hodin a obnovu dat na sériovou linku | | |
|
| | na první na Rx pracuje na PLL zamknout frekvenci pak využívá data zachytit správnou fázi a malá četnost chyb |
|
| Zpět na začátek | |
 |
AdvaRes
| 23. duben 2008 17:37 Re: Hodiny a obnovu dat na sériovou linku | | |
|
| Díky mým přátelům na vaši výzvu odpovědí.
Pokud jde o preambuli Slyšel jsem, že technika se používá pro bezdrátové propojení. Takže to je také používán v sériové linky. To je v pohodě.
Ale, pokud vím, jsou údaje serializovaný paket do paketu (prosím correcy mě, jestli jsem špatně) a časový prostor mezi serializovaný tato dvě data.
Moje otázka je, když jsme plán poslat N paketů, preambule se používá u každého balíčku (z důvodu časového prostoru), nebo pouze jeden preambuli se používá u všech paketů (Is synchronizace maintaned ve druhém případě?). |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 23. duben 2008 17:37 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
FVM
Založen: 22 leden 2008 Příspěvky: 4450 Pomohl: 669 Poloha: Bochum, Německo
| 23. duben 2008 18:49 Re: Hodiny a obnovu dat na sériovou linku | | |
|
| | To vypadá spíš jako asynchronní přenos. I nepotřebuje nic, ale start bit, v případě, že přenosová rychlost je přesně známo. Synchronní přenos se obvykle posílá volnoběhu rámu, který je totožný s synch rám, e. s HDLC. Jste-li navrhnout předání protokol, který má být neslučitelné se jakéhokoli protokolu, můžete dělat co chcete. |
|
| Zpět na začátek | |
 |