| Autor | Zprávy |
|---|
jackest
Datum registrace: 06 Jul 2008 Příspěvky: 2
| 06 Jul 2008 5:25 can any one help me please ...... pomocí jk flip-flop | | |
|
| Použití JK Flip-obvody jako obchod, design synchronní BCD pult: (a) Binární kódování (b) Grayův kód
patří státní diagram, stav úkolu, státní stůl, excitace (přechod), stůl, KM, odvozen Boolean výraz-logické a kompletní schéma zapojení
Nevím nic o tom jsem tak skládka prosím, pomoz mi Jsem bezmocný .. Budu ocenit-li někdo pomoci mne až k tomu prosím .. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
my_books
Datum registrace: 29 červen 2006 Příspěvky: 225 Pomohl: 2
| |
| Zpět na začátek | |
 |
jackest
Datum registrace: 06 Jul 2008 Příspěvky: 2
| 12.července 2008 13:30 Re: může někdo pomoci mne být příjemný ...... pomocí jk flip-flop | | |
|
| | Děkuji moc vážím za to, co si pro mě .. ale já pořád nechápu, jak to udělat. můžete mi prosím pomoct .. já nevím, jak navrhnout bcd proti pomocí jk flip-flop. já opravdu slabý v této oblasti a již nepodaří 3 čas. prosím, pomozte mi podrobněji ... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
trayant
Datum registrace: 28 červen 2008 Příspěvky: 14 Pomohl: 1 Poloha: Malajsie
| 19 července 2008 5:27 can any one help me please ...... pomocí jk flip-flop | | |
|
| | Myslím, že většina digitálních knih, referenční systém, nebo učebnice ukáže bcd čelit například tím, že FF. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 19 července 2008 5:27 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
laseetha
| 21 července 2008 9:05 Re: může někdo pomoci mne být příjemný ...... pomocí jk flip-flop | | |
|
| u může odkazovat knihy napsané zvyklý mano nebo Floyd. Digitální Electronis a Microporcessors jsou velmi zajímavé a nejjednodušší předmět v průběhu Elektronika a komunikace. i naučil toto téma mnohokrát. -li u mít jen 2 jk flip-obvody, svázat oba vstupy spolu, nyní působí jako T flipflop a používat společná hodiny pro obě strany. Nyní začali počítat jednou u umožnit jim. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
mahaju
Datum registrace: 17 březen 2007 Příspěvky: 50 Pomohl: 4
| 21.července 2008 17:48 Re: může někdo pomoci mne být příjemný ...... pomocí jk flip-flop | | |
|
| HI zkuste tento odkaz http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html Také naleznete další odkazy na této stránce. Tyto tutorilas by vám nějaké nápady. Zkuste hledat "synchronní proti překlopení pomocí jk flop" v Google. Prosím, dejte mi vědět, jestli to pomůže.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |