PILOTIK
Datum registrace: 22 září 2002 Příspěvky: 13
| 15 leden 2003 1:22 Power Supply ( "4 vodiče 3 fáze" na "5V") | | |
|
| Nazdar!
Může mi někdo pomáhá? Snažím se design subj bez transformátoru (low cost). AD7752 (toto napájení pro ni) "žere" 17 mA 5 mA pro LED a výpočetní mechanismus = ~ 25 až 30 mA. Můj současný PowerSupply využívá všechny 3 fáze, ale když já se odpojit 2 fáze přístroj pracuje pnly polovině období (50Hz). Potřebuju schéma, které používají 3 fáze taky, ale pracuje pouze s jedním z nich, aniž by stopings pro halfperiod. Více než Toto napájení musí mít není žádná transformátory  U může mi pomoci?
Thanx. WBR |
|
nadýmavý
Datum registrace: 19 červenec 2002 Příspěvky: 4812 Pomohl: 314 Poloha: Střed Země
| 15 leden 2003 1:35 bezpečnostní problémy | | |
|
| | Nacházíte se dostat do závažných bezpečnostních problémů, pokud si čerpat energii z elektrické sítě utility bez transformátoru mezi. Jediným způsobem, jak překonat to, že váš okruh zcela obložený v izolační materiál ze dvou samostatných vrstev (dvojité stínění). Minimální napájení bude jeden transformátor mezi jednu fázi a neutrální. Výstup by měl most usměrňovač a kondenzátor dostatečně velké, že proud odebíraný váš okruh mezi cykly výkon by mohl být malý. Můžete vypočítat tím, že první rozhodování o napětí klesnout. Pak jste výpočtu poplatku, kterého určí svého obvodu Q = I x t. Kde t je čas mezi půl cykly vedení. Pak si spočítáte kondenzátor C = Q / napětí klesnout. Viděl jsem obvodů, kde se vedení napětí sníží se děliče napětí, ale má stále problém bezpečnosti. |
|