Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Vyhledávání | Registrace | Přihlášení

Power Supply ( "4 vodiče 3 fáze" na "5V")

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> Power Supply ( "4 vodiče 3 fáze" na "5V")
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Autor Zprávy
PILOTIK

Datum registrace: 22 září 2002

Post 15 leden 2003 1:22 Power Supply ( "4 vodiče 3 fáze" na "5V")

Nazdar!

Může mi někdo pomáhá?
Snažím se design subj bez transformátoru (low cost).
AD7752 (toto napájení pro ni) "žere" 17 mA 5 mA pro LED a výpočetní mechanismus = ~ 25 až 30 mA.
Můj současný PowerSupply využívá všechny 3 fáze, ale když já se odpojit 2 fáze přístroj pracuje pnly polovině období (50Hz).
Potřebuju schéma, které používají 3 fáze taky, ale pracuje pouze s jedním z nich, aniž by stopings pro halfperiod.
Více než Toto napájení musí mít není žádná transformátory Smutný
U může mi pomoci?

Thanx.
WBR
Zpět na začátek
View user's profile
Google
AdSense

Post 15 leden 2003 1:22 inzerce

Zpět na začátek
nadýmavý

Datum registrace: 19 červenec 2002
Pomohl: 314
Poloha: Střed Země

Post 15 leden 2003 1:35 bezpečnostní problémy

Nacházíte se dostat do závažných bezpečnostních problémů, pokud si čerpat energii z elektrické sítě utility bez transformátoru mezi. Jediným způsobem, jak překonat to, že váš okruh zcela obložený v izolační materiál ze dvou samostatných vrstev (dvojité stínění). Minimální napájení bude jeden transformátor mezi jednu fázi a neutrální. Výstup by měl most usměrňovač a kondenzátor dostatečně velké, že proud odebíraný váš okruh mezi cykly výkon by mohl být malý. Můžete vypočítat tím, že první rozhodování o napětí klesnout. Pak jste výpočtu poplatku, kterého určí svého obvodu Q = I x t. Kde t je čas mezi půl cykly vedení. Pak si spočítáte kondenzátor C = Q / napětí klesnout. Viděl jsem obvodů, kde se vedení napětí sníží se děliče napětí, ale má stále problém bezpečnosti.
Zpět na začátek
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Odborná hardwarová a ED -> Power Supply ( "4 vodiče 3 fáze" na "5V")
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS