elektronika forum

Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlásit se

mod 2 b výkon navíc

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> mod 2 b výkon navíc
Autor Zprávy
Mkanimozhi

Datum registrace: 08 Aug 2007

Post 04 Mar 2009 2:07

Navíc mod 2 výkon 10

ahoj všem,
Jak provést mod 2 b výkon navíc, ať už se jedná o normální navíc, r mod 2 navíc, prosím, někdo říct, mě okamžitě.

pozdravy
kanimozhi.m
Zpět na začátek
tariq786

Datum registrace: 24 únor 2004
Pomohl: 28

Post 09 Mar 2009 4:22

mod 2 navíc

mohl byste upřesnit svou otázku trochu. Toho, co vím, je, že chcete provést binární Navíc mod 2. To je stejné jako XOR (výlučné nebo)
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 09 Mar 2009 4:22

Reklamy

Zpět na začátek
Mkanimozhi

Datum registrace: 08 Aug 2007

Post 10 března 2009 5:49

Re: mod 2 b síla navíc

Ano, věděl jsem, že jo, ale já třeba provést mod 2 b sílu, tj. pokud má b je 8 pak 2 síla 8, 256 mod Kromě toho, že podobné s mod 2 navíc nebo jinak.

pozdravy
kanimozhi.m
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korean version Litevské znění Lotyšské znění Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> mod 2 b výkon navíc
Strana 1 z 1

subj

text

Všechny časy jsou v GMT 1 hodina
Podobná témata:
Kromě dB (2)
Kromě dílny (1)
Dále balené BCD (1)
Kromě podepsané v Verilog (2)
Binární navíc / odčítání (4)
Kromě značených čísel (3)
Multioperand navíc ve VHDL? (4)
Kromě kvality faktor (1)
Matlab otázka (hluk navíc) (4)
Náklady na násobení vzhledem k navíc (1)

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | mapa stránek
téma RSS