| Autor | Zpráva |
|---|
me_forouzan
| 25. května 2009 11:45 Lay z transformátoru | | |
|
| Nazdar
Chci položit jednu transmormer v 0.18 CMOS technology.Please pomozte mi. Software, který je přesnější? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
oermens
| 25. května 2009 20:20 Lay z transformátoru | | |
|
| | Jaký software máte přístup k? Máte topologii na paměti, že se chcete položit, nebo budete chtít simulovat pomocí EM solver získat charakteristiky struktury? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
me_forouzan
| 26. květen 2009 7:05 Re: Lay z transformátoru | | |
|
| | Mám jen L_edit. dělá L_edit mít přesné knihovna pro transfoormers nebo ne? Jak je možné vidět i knihovnu transformovat v l_edit? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
oermens
| 26. květen 2009 14:21 Lay z transformátoru | | |
|
| | I dont think l-edit má modely nebo pcells, mohu se mýlit ThO. Já vím, že můžete čerpat a udělat drc, ale i dont vědět těžbu schopností. Co dělat i normálně je buď použít pcell poskytovány slévárenským nebo vzhled mé vlastní konstrukce pomocí ADS Momentum vytvořit odpovídající model pro simulaci obvodů. pokud chcete optimalizovat pro konkrétní L / Q / velikost souboru / etc ... měli byste používat nástroje, jako jsou Cadence Virtuoso Pasivní komponenty Designér nebo ASITIC podle dr. niknejad (http://rfic.eecs.berkeley.edu/ ~ niknejad / asitic.html). asitic pro vás willl muset napsat tech souboru pro vaši PDK, pokud ještě nemáte jeden. |
|
| Zpět na začátek | |
 |