Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

Dell M1330 Model: PP25L - základní deska schematickém

dell m1330 desce nebo schematický diagram

dell m1330 desce schematickém

pp25l

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Service Manuály, žádá, opravit Tipy -> Dell M1330 Model: PP25L - základní deska schematickém
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
jhernacki

Post 02 srpna 2009 18:30 Dell M1330 Model: PP25L - základní deska schematickém

Dobrý den, jsem hledání Dell M1330 Model: PP25L schematickém na desce, protože moje mobo je mrtvá, a chci opravit.

Pokud někdo víte, jaké jsou parametry R010, prosím informujte mě, protože chci, aby si ji koupili a změnit jej.

Další věc, co jsem pro vyhledávání jsou pojistky na této desky, jak mohu vyhledat je to na tomto mobo.
Zpět na začátek
View user's profile
Google
AdSense

Post 02 srpna 2009 18:30 Reklamy

Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Service Manuály, žádá, opravit Tipy -> Dell M1330 Model: PP25L - základní deska schematickém
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS