| Autor | Zprávy |
|---|
technorachit
Datum registrace: 03 Sep 2009 Příspěvky: 13 Místo: Česká republika
| 05 Oct 2009 16:09 Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| Ahoj ... já jsem Rachit .... Mám 6V/4.5 Ah baterie a chci ho zdarma .. jsem hledal čisté již mnoho měsíců, ale nejsem stále žádný stoprocentně účinný obvod, který mohu použít .. Může mi někdo navrhnout nabíječku okruh?
čeká na vaše odpovědi .. Thanks in advance
Rachit [/ b] |
|
| Zpět na začátek | |
 |
pranam77
Datum registrace: 22 duben 2008 Příspěvky: 1071 Pomohl: 93 Poloha: Mangalore (Indie)
| 05 Oct 2009 16:14 Re: Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| | technorachit napsal: | Ahoj ... jsem Rachit .... mám 6V/4.5 Ah baterie a chci ho zdarma .. jsem hledal čisté již mnoho měsíců, ale nejsem stále žádný stoprocentně účinný obvod, který mohu využít. . Can anyone suggest me nabíječku okruhu? čeká na vaše odpovědi .. Thanks in advance .. Rachit [/ b] | Použijte 10 voltů transformor, opravit, filtrovat ji a pak použít LM317 TO220 balíček s chladičem, nastavit se dal na 7,5 až 8volts. Toto bude vaše neustálé napětí nabíječky baterií na 6 voltů 4.5ah baterie. Na zdraví. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
technorachit
| 05 Oct 2009 16:17 Re: Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| | Díky za Vaši odpověď, ale chci obvodu s ochrana před přebíjením |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 05 Oct 2009 16:17 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
dick_freebird
Datum registrace: 04 Mar 2008 Příspěvky: 309 Pomohl: 45 Místo: USA
| 05 Oct 2009 19:42 Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| Pokud chcete přeplatek na ochranu a máme spoustu čas nabíjení to byste prostě design pro něco jako C/10 sazba (450 mA), a to je vaše nabídky světlost tuk přes odpor (jako 9V zeď-bradavice a možná 10ohm odpor pro 300mA-ish).
Chcete rychle poplatek, který vytiskne na pramínek, pak musí být chytřejší. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Audioguru
Datum registrace: 19 leden 2008 Příspěvky: 1144 Pomohl: 93 Místo: Toronto oblasti Kanady
| 05 Oct 2009 21:35 Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| To je mezinárodní fórum. Existuje mnoho různých chemikálie používané v nabíjecích baterií po celém světě. Možná, že ve vaší zemi jen olovo-kyselina typ je používán. Olovo-kyselina, Ni-Cad, Ni-MH a Li-Ion.
Měli byste nám říct, jaký typ baterie, který používáte, takže nemusíme hádat. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
flashtech
Datum registrace: 04 Oct 2009 Příspěvky: 3 Poloha: Indonésie
| 06 Oct 2009 3:40 Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| | Jaký typ baterie, pokud je to bezúdržbové baterie? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Audioguru
Datum registrace: 19 leden 2008 Příspěvky: 1144 Pomohl: 93 Místo: Toronto oblasti Kanady
| 06 Oct 2009 3:52 Re: Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| | flashtech napsal: | | Jaký typ baterie, pokud je to bezúdržbové baterie? | Ni-Cad, Ni-MH a Li-Ion baterie jsou "bezúdržbové". Také je olovo-kyselina baterie.
Myslím, že je vaše baterie olovo-kyselina jeden. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
technorachit
| 06 Oct 2009 8:33 Re: Need Help! 6V, nabíječka baterií Problem .... | | |
|
| Mám 6V/4.5 SMF Ah Olověné baterie ... Okruh, který jsem nahrál, je stáhnout z http://www.electronicsforu.com/ Jedná se o obvod je nízké spotřeby Emergency Light. LED diody paralelně záře s pomocí Lead-Acid baterie ... Tento obvod má přeplatek ochranu. Ale žádný indiaction po Nabíjení je ukončeno ... Can u lidé mi změny je třeba udělat, aby si vizuální indicataion ... Thanks and Regards.
Rachit ..
|
|
| Zpět na začátek | |
 |