| Autor | Zprávy |
|---|
mike_bihan
Datum registrace: 21 březen 2002 Příspěvky: 259
| 12.únor 2003 17:48 Z rozdílu | | |
|
| ddd
Naposledy upravil mike_bihan dne 07. Jul 2003 6:55; upraveno 1 celkem |
|
| Zpět na začátek | |
 |
mike_bihan
| 12.únor 2003 17:50 | | |
|
| | Který z nich je nejblíže k tradiční definice Zo? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
clk
| 13 února 2003 1:38 | | |
|
| Nazdar,
Jak jistě víte ZPV je vypočítán z výkonu a napětí, ZPI sílu a proud, Zvi napětí a proudu. HFSS počítá napětí v elektrické pole integrace napříč čáry od GND do signálu. Proud je z magnetického pole a napájení z Poynting vektor. Nejbližší hodnota je vypočítána z p a v. Proč? Energie je snadno vypočítat E a H *. Napětí integraci E. To znamená, že jste definovali impedance linky správně a že současná není accuratly počítány. Musíte zkontrolovat v návodu, jak se vypočítává aktuální a možná, že není možné vypočítat správnou hodnotu pro stavby CPWs. Doufám, že to bylo užitečné!
clk |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Cray
Datum registrace: 17 srpen 2001 Příspěvky: 34
| 13 února 2003 1:50 | | |
|
| Zde je dobrý popis ZPV, ZPI a Cvi http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf |
|
| Zpět na začátek | |
 |
mike_bihan
| 13 února 2003 8:15 ? | | |
|
| | Cray napsal: | Zde je dobrý popis ZPV, ZPI a Cvi http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf |
Promiňte, můžete dokument nelze stáhnout, chcete nahrát? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 13 února 2003 8:15 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
clk
| 13.únor 2003 10:36 | | |
|
| | pro mě je ke stažení. Je lepší, když si zkuste to znovu. stačí zkopírovat a vložit odkaz při pokusu o přístup tím, že jej budete vyzváni k uložení souboru |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Chinaski
Datum registrace: 17 květen 2001 Příspěvky: 210 Pomohl: 4 Místo: Španělsko
| 13.únor 2003 10:50 | | |
|
| | Tady je |
|
| Zpět na začátek | |
 |
cheng
Datum registrace: 01 leden 1970 Příspěvky: 111 Pomohl: 2
| 13.únor 2003 20:38 HFSS porty | | |
|
| Skutečností je, že platné pouze impedance na mikrovlnné je vlnová impedance. Opěrky jsou jen zjednodušení. Pokud jde o CPW se obává, a pokud se vaše pole je převážně soustředěna do subtrate je jasné, musíte použít definici PV. Alespoň E-oblasti není příliš kolísat mezi řádky kovu a můžete bezpečně určit kontury. Na druhé straně to vyžaduje hodně dovedností řádně vykrmit port. Někdy může vzrušit i některé další druhy, a pak výsledek je ohrožena. Například, když jsem navrhoval slotline mixer, MWS mi naprosto falešné výsledky (verze 3.0) a HFSS v pořádku s definicí PV, který byl do 1% z křivek design Cohn to. To je důvod, proč jsem asi MWS nyní se zobrazí položka impedance i když mám nějaké disgareement s jejich definice stejně. Pro připomenutí - na stavby, není příliš disperzní (jako CPW) a s dobrou definici integrace obrysu můžete bezpečně předpokládat, PV. Pro ostatní PI funguje nejlépe.
hope it helps. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Sync
Datum registrace: 30 březen 2002 Příspěvky: 19
| 14 února 2003 6:44 | | |
|
| dobrý post.
Také napětí / proud není ojedinělá, definované pro kvazi-TEM. V závisí na integrální cestě.
tato otázka byla projednána v Agilent HFSS manuál, ale ne v ansoft. byli ze stejného zdroje, a dnes již sjednocený znovu, jakkoli
divný, ansoft má takový dobrý kód, ale mizerný manuál
Možná uložit některé informace pro pozdější poplatek školení uživatelů? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
mwpro
Datum registrace: 20 duben 2001 Příspěvky: 83
| 14.únor 2003 17:35 | | |
|
| Dobrá otázka.
Dalším problematickou situaci, je pár řádek simulace. Port impedance změny od projít projít i přes četnost zametat. Každý, kdo ví, jak se dostat do práce?
pozdravy mwpro |
|
| Zpět na začátek | |
 |
cheng
Datum registrace: 01 leden 1970 Příspěvky: 111 Pomohl: 2
| 14.únor 2003 19:54 | | |
|
| No, spolu s řádky máte sudých a lichých-módy. Není jasné, který z nich si to myslíš. Další, HFSS je trochu "neopatrný", pokud jde o přístavní oblasti 2D eigenvalue přesnost. Já bych tlačit port triangulaci na maximum, s některými ruční setí. Je-li poměr stran je špatné, můžete manuálně ok.
Zkuste dát do přístavu na zvýšení záběru.
na zdraví |
|
| Zpět na začátek | |
 |
pewang
Datum registrace: 19 únor 2003 Příspěvky: 139 Pomohl: 1 Místo: Čína ČLR
| 21 února 2003 9:06 | | |
|
| Díky za all.You mě zlepšení. I ussally nás ZPI. |
|
| Zpět na začátek | |
 |