Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Vyhledávání | Registrace | Přihlášení

Z rozdílu

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektromagnetická Design and Simulation -> Z rozdílu
Autor Zprávy
mike_bihan

Datum registrace: 21 březen 2002

Post 12.únor 2003 17:48

Z rozdílu

ddd

Naposledy upravil mike_bihan dne 07. Jul 2003 6:55; upraveno 1 celkem
Zpět na začátek
mike_bihan

Post 12.únor 2003 17:50

Který z nich je nejblíže k tradiční definice Zo?
Zpět na začátek
clk

Post 13 února 2003 1:38

Nazdar,

Jak jistě víte ZPV je vypočítán z výkonu a napětí, ZPI sílu a proud, Zvi napětí a proudu. HFSS počítá napětí v elektrické pole integrace napříč čáry od GND do signálu. Proud je z magnetického pole a napájení z Poynting vektor. Nejbližší hodnota je vypočítána z p a v. Proč? Energie je snadno vypočítat E a H *. Napětí integraci E. To znamená, že jste definovali impedance linky správně a že současná není accuratly počítány. Musíte zkontrolovat v návodu, jak se vypočítává aktuální a možná, že není možné vypočítat správnou hodnotu pro stavby CPWs.
Doufám, že to bylo užitečné!

clk
Zpět na začátek
Cray

Datum registrace: 17 srpen 2001

Post 13 února 2003 1:50

Zde je dobrý popis ZPV, ZPI a Cvi
http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf
Zpět na začátek
mike_bihan

Post 13 února 2003 8:15

?

Cray napsal:
Zde je dobrý popis ZPV, ZPI a Cvi
http://www.gmr.ssr.upm.es/www2/00035620_Gentili_et_Salazar-Palma_95.pdf

Promiňte, můžete dokument nelze stáhnout, chcete nahrát?
Zpět na začátek
Google
AdSense
Google AdSense

Post 13 února 2003 8:15

Reklamy

Zpět na začátek
clk

Post 13.únor 2003 10:36

pro mě je ke stažení. Je lepší, když si zkuste to znovu. stačí zkopírovat a vložit odkaz při pokusu o přístup tím, že jej budete vyzváni k uložení souboru
Zpět na začátek
Chinaski

Datum registrace: 17 květen 2001
Pomohl: 4
Místo: Španělsko

Post 13.únor 2003 10:50

Tady je
Zpět na začátek
cheng

Datum registrace: 01 leden 1970
Pomohl: 2

Post 13.únor 2003 20:38

HFSS porty

Skutečností je, že platné pouze impedance na mikrovlnné je vlnová impedance. Opěrky jsou jen zjednodušení. Pokud jde o CPW se obává, a pokud se vaše pole je převážně soustředěna do subtrate je jasné, musíte použít definici PV. Alespoň E-oblasti není příliš kolísat mezi řádky kovu a můžete bezpečně určit kontury. Na druhé straně to vyžaduje hodně dovedností řádně vykrmit port. Někdy může vzrušit i některé další druhy, a pak výsledek je ohrožena.
Například, když jsem navrhoval slotline mixer, MWS mi naprosto falešné výsledky (verze 3.0) a HFSS v pořádku s definicí PV, který byl do 1% z křivek design Cohn to. To je důvod, proč jsem asi MWS nyní se zobrazí položka impedance i když mám nějaké disgareement s jejich definice stejně.
Pro připomenutí - na stavby, není příliš disperzní (jako CPW) a s dobrou definici integrace obrysu můžete bezpečně předpokládat, PV. Pro ostatní PI funguje nejlépe.

hope it helps.
Zpět na začátek
Sync

Datum registrace: 30 březen 2002

Post 14 února 2003 6:44

dobrý post.

Také napětí / proud není ojedinělá, definované pro kvazi-TEM. V závisí na integrální cestě.

tato otázka byla projednána v Agilent HFSS manuál, ale ne v ansoft. byli ze stejného zdroje, a dnes již sjednocený znovu, jakkoli

divný, ansoft má takový dobrý kód, ale mizerný manuál

Možná uložit některé informace pro pozdější poplatek školení uživatelů?
Zpět na začátek
mwpro

Datum registrace: 20 duben 2001

Post 14.únor 2003 17:35

Dobrá otázka.

Dalším problematickou situaci, je pár řádek simulace. Port impedance změny od projít projít i přes četnost zametat. Každý, kdo ví, jak se dostat do práce?

pozdravy
mwpro
Zpět na začátek
cheng

Datum registrace: 01 leden 1970
Pomohl: 2

Post 14.únor 2003 19:54

No, spolu s řádky máte sudých a lichých-módy. Není jasné, který z nich si to myslíš. Další, HFSS je trochu "neopatrný", pokud jde o přístavní oblasti 2D eigenvalue přesnost. Já bych tlačit port triangulaci na maximum, s některými ruční setí. Je-li poměr stran je špatné, můžete manuálně ok.

Zkuste dát do přístavu na zvýšení záběru.

na zdraví
Zpět na začátek
pewang

Datum registrace: 19 únor 2003
Pomohl: 1
Místo: Čína ČLR

Post 21 února 2003 9:06

Díky za all.You mě zlepšení.
I ussally nás ZPI.
Zpět na začátek
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánská verze Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělská verze Finská verze Francouzská verze Hindština verze Chorvatská verze Indonéská verze Italská verze Hebrejská verze Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské verze Holandská verze Norská verze Polská verze Portugalské znění Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédská verze Tagalog version Ukrajinština verze Vietnamské verze Čínská verze
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Elektromagnetická Design and Simulation -> Z rozdílu
Strana 1 z 1

subj

text

Všechny časy jsou v GMT 1 hodina
Podobná témata:
Rozdíl? (3)
Rozdíl (2)
Rozdíl (3)
Rozdíl (2)
Rozdíl (5)
Rozdíl (3)
Rozdíl (2)