| Autor | Zpráva |
|---|
rajudp
| 14 června 2006 19:11 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | Mám vzorků z cypřiš, stačí použít vzorek odkaz trvat hodně času na to. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
borloloy
| 22. června 2006 7:55 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | Každý, kdo ví, kde bych mohl požadovat vzorky z IRF. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
MACOSX4ME
| 06. červenec 2006 0:17 ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: lcd lcd lcd vzorky vzorky vzorky |
|
| | Ví někdo, bylo možné získat i LCD vzorků. Moduly, které nejsou jen holé LCD skla pro použití s ATmega169. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Computerman29
Založen: 23. červenec 2006 Příspěvky: 135 Pomohl: 4 Místo: Valparaiso, IN USA
| 23. července 2006 7:28 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: Atmel vzorky lcd vzorky my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html vzorky lcd lcd vzorků |
|
| Pro LCD vzorky zkuste tento odkaz.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Musí mít také k dispozici pro LED, LED displeje a také LCD moduly!
Přidáno po 4 minutách:
K dispozici je také tento odkaz:
h ** p: / / my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html
Mnoho odkazů na této stránce jsou mrtví, a ne všechny společnosti poskytnout vzorky, ale mnoho dělat.
Dodatečné pokyny: Neztrácejte čas s ATMEL! Microchip má vynikající produkty a výhodnější ceny. Musí mít také k dispozici analogové rozhraní a produktů. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
khanna_gunjan
| 24 červenec 2006 13:57 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | můžete použít www.coilcraft.com pro cívky čipu, čip induktor, moc Magnetics, EMI filtry, širokopásmové transformátory, napájecí induktor, čip cívky, tlumivky rf etc etc |
|
| Zpět na začátek | |
 |
pangpang29
| 28 července 2006 6:05 ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: IGBT vzorků |
|
| | Může někdo říci, kde můžete získat některé IGBT vzorků teď? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
pkedvessy
| 28 červenec 2006 11:17 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: Atmel vzorku žádost |
|
| | Jakým způsobem mohu požádat vzorek z Atmel? Četl jsem thet někdo udělal! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rikie_rizza
Založen: 05. srpna 2006 Příspěvky: 334 Pomohl: 20 Poloha: Bikini dně, mezi skálu a ananasem
| 05. srpen 2006 7:31 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| Atmel je látat těžké. Snadné jeden jediný ... Freescale! přejít na freescale.com zaregistrovat svůj vlastní a uložit volné věci! přijímají yahoo email taky. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Hideaki
| 12 srpna 2006 10:13 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | Chci požádat o jednoduché IGBT řidič obvodu. Každý, kdo mi pomohl. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rajudp
| 23. srpen 2006 10:37 ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: Atmel vzorků |
|
| | Mám vzorků z Atmel, i použijte odkaz z Atmel pro vzorek. jejich distributor kontaktovat mě na projekt a oni mi vzorky písku |
|
| Zpět na začátek | |
 |
som_raparty
| 26 Září 2006 14:48 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| hi má některý dostala vzorky z ST elektronika Pokud ano, můžete si říci, jakým způsobem probíhala .......
nashledanou som |
|
| Zpět na začátek | |
 |
KST
| 26 Září 2006 16:21 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | som_raparty napsal: | hi má některý dostala vzorky z ST elektronika Pokud ano, můžete si říci, jakým způsobem probíhala .......
nashledanou som | H ehe on mu eh! které zemi se vám žije? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
som_raparty
| 27 Září 2006 10:09 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| som_raparty napsal: hi má některý dostala vzorky z ST elektronika Pokud ano, můžete si říci, jakým způsobem probíhala .......
nashledanou som
H ehe on mu eh! které zemi se vám žije?
nazdar žiji v INDIE ..... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
powersys
| 03. října 2006 5:38 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: zdarma induktor induktor vzorky zdarma vzorek Wilco zdarma vzorek vzorek induktor vzorky zdarma induktor vzorku Wilco wilcocorp vzorky |
|
| Wilco Corporation poskytuje ZDARMA induktor vzorků.
Má někdo (od mimo Spojené státy) požádal o bezplatné vzorky od Wilco Corporation? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Snažil jsem se vyplní formulář žádosti o ukázku, jak je uvedeno níže. Nicméně, nemohu pokračovat, protože se tato chybová zpráva: "Prosím, zadejte platné telefonní číslo, před předložením"
By někdo poradit, jak vyplnit platné telefonní číslo?
Díky
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
BenKropp
| 26. leden 2007 16:35 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| Nazdar, udělal někdo mít úspěch při objednávce vzorky z Národního? Zkoušel jsem to, ale nikdy nic. Zdá, že jen chtějí získat informace o vás ... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rajudp
| 28 leden 2007 22:34 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | previsly národní bylo poskytnutí vzorků. Nyní však poplatek za kurýra, který depands, na které straně budete požádáni |
|
| Zpět na začátek | |
 |
BenKropp
| 29 leden 2007 13:48 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: vzorek potvrzovací email ti |
|
| | Citace: | | Nyní však poplatek za kurýrní | Během procesu objednávání vzorků Nebyl jsem si o to. Poslal jsem na potvrzovací email, ale nic se nestalo. Teď uvidíme přepnout do Analog Devices nebo TI |
|
| Zpět na začátek | |
 |
ahmad_abdulghany
Založen: 12. dubna 2005 Příspěvky: 1368 Pomohl: 212 Místo: Cairo, Egypt
| 29. ledna 2007 17:01 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky zdarma posílat vzorky v Egyptě zdarma vzorky do Egypta zdarma vzorek v Egyptě |
|
| Maxim (www.maxim-ic.com) byl zasílání vzorků zdarma do Egypta, ale najednou jsou pozastaveny je, nevím proč, a bude se vrátí zpět, nebo ne! Jakékoli informace o tom? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rajudp
| 03 únor 2007 22:36 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: vzorek potvrzovací email ti |
|
| | BenKropp napsal: | | Citace: | | Nyní však poplatek za kurýrní | Během procesu objednávání vzorků Nebyl jsem si o to. Poslal jsem na potvrzovací email, ale nic se nestalo. Teď uvidíme přepnout do Analog Devices nebo TI |
není to e-mail pro vyžádání vzorku. V potvrzení je odkaz pro potvrzení, že bude vodítkem pro ostatní části |
|
| Zpět na začátek | |
 |
vaibhav.k
| 06 únor 2007 14:04 ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: společnosti, které posílají vzorky |
|
| | Myslím, že všechny výše uvedené společnosti, které mají vzorek požádat on-line se zasláním directlly.But některé podniky převést na tu distributer.And To národy zpoždění nebo odmítnutí vzorků kontrolou vyžádaným profil |
|
| Zpět na začátek | |
 |
jkmaro
| 07 února 2007 2:35 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | existuje zdarma vzorek middel východ ????? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
funghome
| 07 únor 2007 15:17 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: lcd vzorky vzorky vzorky, aby bylo lcd lcd lcd vzorku pořadí pořadí vzorku lcd lcd vzorků |
|
| | Computerman29 napsal: | Pro LCD vzorky zkuste tento odkaz.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Musí mít také k dispozici pro LED, LED displeje a také LCD moduly! | Jsem žijící v Hong Kongu, Námořní doprava je ACCT Počet bylo nutné pro mě to pořadí LCD vzorky na této stránce? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Computerman29
Založen: 23. červenec 2006 Příspěvky: 135 Pomohl: 4 Místo: Valparaiso, IN USA
| 08 únor 2007 14:36 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: Atmel vzorků |
|
| funghome:
Jsou nepožádala mě jedna. Žiju v USA. Nevíte, o Hong Kongu.
Přidáno po 3 minutách:
Myslím, že jsem Atmel ven!
Musíte hledat v listech pro objednávání informace a používat přesná čísla v LIST! A není cílem více než 3 na straně číslo. Udělal jsem to a mám 4 různé AVR vzorků (3 kus). |
|
| Zpět na začátek | |
 |
VSMVDD
| 09 únor 2007 22:54 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: společnosti, které posílají vzorky |
|
| Nejlepší způsob, jak získat vzorky je telefon s přímou firem Tímto způsobem vaše zajištěny dobré rady a podporu a chat z obdobného těžila osoba
a také mnoho dalších vzorků vyzkoušet pravidlem je vždy pokud máte dobrý sensible projektu který může za spoustu prodeje nebo modely pak společnost je mnohem větší pravděpodobnost, že pomůže
a co lepší způsob, než vysvětlit osobně toto zajišťuje společnost svého záměru i získat vzorky z analogového na 2 dny z USA někdy dokonce 1-2h místními činiteli aby modelů eda apps za druhé se sim ale stále pomáhají a snadno
ale nikdy jsem zneužívání těchto služeb a říct pravdu, aby jim
moje složky krabice byly plné vzorků ale našel jsem v průběhu času využívá pro ně všechny v projektech .... Jsem pevně beleve, že mnozí tvůrci chtějí pomoci, a pokud vaše skutečné Pak už je trochu problém na apporch každá společnost za tuto službu obchod je obchod afteralll .... a já jsem vždy platit stejně a odeslání karty, a to díky Těší mě, že je hezké a fruitfull když vám bitů musíte byte
..... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
abidr
| 23. února 2007 12:53 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky poslat rotační enkodér zdarma vzorek zdarma vzorek rotační enkodér rotační enkodéry zdarma vzorek trik mikročipovými zdarma vzorky mikročipovými vzorku žádost email id společnosti, které posílají vzorky |
|
| I ll zkuste odpovědět na některé z querries: Společnosti jako Microchip, Národní nemají zábavy zdarma email ID vzorku žádostí stejně jako Yahoo, MSN, atd. potřebujete mít firemní e-mailem nebo jinak známou jako firemní e-mailový účet na ně. Jak je zmíněno většiny společností jsou utahování šroubů na jejich vzorku programů Důvodem je zneužití. TI nejeden krát doesnt posílat vzorky s výjimkou USA a Kanady. Trik je zde použít ukázkový program nebude zneužívat je, kdykoli potřebuju vzorky z většiny výrobce já si je s výjimkou několika málo z nich, a to i věci, jako je optická & magnetické rotační enkodéry. Takže nut shell je, pokud můžete prokázat, že jsou platná většina společností, zašleme Vám vzorky. Na zdraví |
|
| Zpět na začátek | |
 |
massieu11
| 20 dubna 2007 0:06 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: zdarma ukázka kondenzátory |
|
| | Ahoj všichni. Má enybody ví, kde mohu najít volné vzorky pro Mexiko pro EMI supression kondenzátory classx2? Thanks in advance |
|
| Zpět na začátek | |
 |
MAXPAYNE
| 29 Září 2007 11:37 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | Má MAXIM pošle své hodnotící kit jako vzorky? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
funnynypd
Založen: 09. květen 2007 Příspěvky: 832 Pomohl: 21 Místo: USA a Kanada
| 30 Září 2007 0:33 ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: Atmel vzorků |
|
| | Atmel vzorky byly tak těžké se dostat, nikdy jsem si jeden, ale mnoho z nich telefonovat. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
MAXPAYNE
| 30 Září 2007 17:00 ZDARMA VZOREK seznam ... | | |
|
| | Jaká je cena a produkční cyklu? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
rikie_rizza
Založen: 05. srpna 2006 Příspěvky: 334 Pomohl: 20 Poloha: Bikini dně, mezi skálu a ananasem
| 08. říjen 2007 14:41 Re: ZDARMA VZOREK seznam ... | | | Štítky: zdarma vzorky zdarma posílat vzorky do Egypta, aby se zdarma vzorek jakákoli země, do Egypta vzorky zdarma získat vzorek zdarma zemi zdarma ukázka v Egyptě zdarma email id seznam vzorku |
|
| | ahmad_abdulghany napsal: | Maxim (www.maxim-ic.com) byl zasílání vzorků zdarma do Egypta, ale najednou jsou pozastaveny je, nevím proč, a bude se vrátí zpět, nebo ne! Jakékoli informace o tom? |
Použít jiný e-mail ... budou blokovat vámi, není vaše země. dont Aby příliš mnoho nebo budete na své černé listině. Pokud budete dělat to, že celá země nemohou dostat zdarma vzorek. dont použití více než 3 název pro stejnou adresu. |
|
| Zpět na začátek | |
 |