Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

Konverze Pr0tel PCB soubory tak AutoTrax (DOS verze 1.61)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PCB Smerovací Schematický Layout & software & Simulace -> Konverze Pr0tel PCB soubory tak AutoTrax (DOS verze 1.61)
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
Marku!

Post 09 října 2003 13:18 Konverze Pr0tel PCB soubory tak AutoTrax (DOS verze 1.61)
Štítky: PCB autotrax 1,61 autotrax dos

Ahoj! Dík za pohled na můj příspěvek.

Já jsem chtěl převést můj Pr0tel DXP PCB konstrukce do formátu, který se AutoTrax DOS verzi 1.61 můžete přečíst.

To se nezdá být jednoduché konverze Smutný tzn. Nemůžu prostě použijte příkaz Uložit jako v Pr0tel DXP.

Jsem schopen vyvézt z Pr0tel v ASCII formátu, jako PCB FILE 6 verzi, ale zdá se, že AutoTrax chtějí verzi 4. Grrrrrr!

Nejsem příliš jisti Pr0tel 3,0 binárních souborů, protože konverzní utilita v EasyTrax Nezdá se, že chceme-li ji přečíst.

Jakékoli myšlenky na to, co i software by musel použít k úspěšné konverzi?

Pomoci by bylo skvělý.

Díky za váš čas.

- Oznámkuj
Zpět na začátek
mazellan79

Post 17. října 2003 5:17 Re: Konverze Pr0tel PCB soubory tak AutoTrax (DOS verze 1.6

I uložte jako PCB V2.8 pak otevřete soubor v PCB V2.8 a uložit jako Autotrax.
Můžete získat asi 2,8 s KaZaA nebo nějaký jiný software pro sdílení souborů.
Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> PCB Smerovací Schematický Layout & software & Simulace -> Konverze Pr0tel PCB soubory tak AutoTrax (DOS verze 1.61)
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS