Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

což je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hardware a Professional Electronics Design -> což je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
mbyka

Pomohl: 1

Post 27 dubna 2004 23:53, což je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: best pájecí stanice pájecí stanice nejlepší nejlepší pájecí stanice antex pájecí stanice pájecí stanice nejlepší nejlepší pájecí stanice pájecí stanice nejlepší

ahoj všem
Který je nejlepší pájení & desoldering železo stanic systémy

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
ERSA http://www.ersa.de/en/index.html
a Weller www.cooperhandtools.com / značky / Wellera / index.cfm

Chci si koupit antex výrobky
Zpět na začátek
nadýmavý

Pomohl: 304
Místo: Střední Earth

Post 28 dubna 2004 0:54 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Metcal byl průkopníkem na mnoho let. Z tohoto důvodu je mnoho používá starší modely za nízké ceny na aukčních webových stránkách.
Zpět na začátek
gorkin

Pomohl: 11

Post 28 dubna 2004 1:02 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

I use Weller pájecí stanice pro mnoho let bez jakýchkoliv problémů ... je to dobrý nástroj!
Zpět na začátek
Beepster

Pomohl: 5

Post 30 dubna 2004 16:52, což je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: soldapullt

Pro ruční práci není nic lepšího než Super Soldapullt. Je to jarní řízeného vakua ruky nástroj anout 12-20 USD
Nech si to čisté & lubed
Zpět na začátek
ME

Post 30 dubna 2004 19:00 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: best pájecí stanice pájecí stanice nejlepší nejlepší pájecí stanici, jak si vybrat nejlepší pájecí stanice antex pájecí stanice ersa pájecí stanice na e bay uk nejlepší levné pájecí stanice

mbyka napsal:
ahoj všem
Který je nejlepší pájení & desoldering železo stanic systémy

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
Ersa www.ersa.com
a Weller www.cooperhandtools.com / značky / Wellera / index.cfm

Chci si koupit antex výrobky

Řekl bych, že nic z výše uvedeného je nejlepší.
Myslím, že je nejlepší Metcal můžete získat.
Mám velkou praxi s oběma Weller a Metcal a musím říct, že Metcal je mnohem lepší než Weller.
Jakmile jsme se používá pouze Weller v oddělení služeb pro velké společnosti, kdysi jsem do práce, ale pak jsme se snažili jeden Mectal MX-500TS Pájecí / SMT přepracoval systém s Pařát Handpiece a hned jsme se nahrazuje všechny Weller stanic nahrazuje všechny Weller stanic s Metcal MX-500.
Jedna z nejlepších věcí o Metcal je to, že je tak snadné změnit tip, nemusíte vyšroubovat cokoliv.
Greart Dalším rysem je, že je v teple téměř stejné jako ty druhé zase na to, je zde také žádný problém, pokud máte na teplo až velmi velký zapájení spoje.
Ale to se mi líbí asi nejvíce Metcal je to, že vás drží ho jako tužku.
I byla použita na Weller, takže to bylo trochu divné na začátku, ale když jste poprvé zvyknout na to, že je mnohem lepší než tradiční letovat grip s dlouhou soldertip.
Nic opravdu srovnává se Metcal podle mého názoru.
Naše společnost se zachránil spoustu času a $ $ o bronken PCB destičky po přestěhování z Weller na Metcal. My nahradit spoustu PLLC SMD balení po prodeji a serviceing a počet rozdělených PCB destičky šel po changin to Metcal, takže se cena differerence mezi Weller a Metcal nebyly skutečně záleží v dlouhodobém horizontu.
Link: http://www.metcal.com

Ale Metcal je také dost drahé v porovnání s Weller nebo nejméně je využívána jako když jsem tam pracoval, nevím ceny nyní.

Existuje také další zajímavá společnost není uvedeno ještě: PACE
http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1
I haven't pokusil PACEHO osobně (jen si ji), ale jiné osobě, z mé bývalé společnosti a pokoušel se mu Preferovaným Metcal jsem dosud potkal někoho, kdo nebyl myslel Metcal byla nejlepší.
Vypadá to, že mají copided PACEHO mnohé z Metcal nápady na PACEHO HW 100 a HW 200 HeatWise pájecí stanice.

I don't like Antex vůbec, já jsem toho názoru, že je pouze dobrá pro hobby použití, a nikoli u komplikovaných SMD pájení. Jedinou výhodu: je to levné. Myslím, že Antex je nejhorší z nich zmínit.

Podle mého opinin Weller je také dobré pájecí železa, ale vypadá to, že obě PACEHO, JBC a Ersa zlepšilo v posledních letech.
Antex je stále špatná starých "hobby" design.

Pokud chcete, aby se nejlepší jít na Metcal, když wan't levnější alternativu byste se měli podívat do alternativ z Weller, PACE, JBC a Ersa. Bylo by nejlepší totry různých značek, než se rozhodnete.
Pokud jste ve velké společnosti, distributoři se dostanou ven a prokázat, je zdarma.
Jinak ještě o elektronický obchod se pokusit ukázat jim, nebo zkuste jim ve své místní prodejce, pokud můžete.

Mám jen spoustu praxi s Metcal, Weller jeden Antex.
Tady je můj experinces se třemi značkami:

Weller:
V mé praxi se Weller soldertips jsou velmi dobré, dlouho trvající a za spravedlivé ceny. Můžete si koupit 3. strana soldertips pro Weller, které jsou mnohem levnější než původní, ale nevydrží tak dlouho jako docela originální Weller tipy. V mé staré společnosti použili jsme 3. strana tipy a byl spokojen a my s nimi uloženy nějaké $ $ současně.
Weller je respektována značky a pravděpodobně nejvíce prodávané kvalitní pájecí železa ve světě (alespoň, že je v mé části světa).

Metcal:
Metcal letovat tipy jsou velmi drahé, ale ve com všech tvarů a velikostí, a je velmi rychlá změna z jedné tip na jiného a nového ohřevů v žádné době. Tepelného výkonu je velmi dobře upravena a je mnohem více tepla elektrárny rezervy pro velké pájecí společného, než jiné značky, protože speciální topné techniky.
Některé Metcal soldertips může selhat po krátké chvíli, ale my máme všechny vady soldertips nahrazuje zdarma, pokud to nebylo proto, že běžné opotřebení.
Automatické čas-out zvyšuje tip kazety života. MX-500P napájení smysly, zda tip kazeta byla použita v průběhu posledních 30 minutách a automaticky vypne, aby maximalizoval životnost vašeho tip kazet.

Antex:
Myslím, že soldertips jsou nekvalitní a nemají dlouho, konstrukce je velmi neobratný. Chtěl bych použít pouze pro jednoduché Antex pájky a desolder zaměstnanosti. Jako profesionální voják by nikdy nepoužívejte Antex.

Doma mám normální 50W 24V pájky Weller-železo a jsou docela spokojeni se. Myslím, že je to nejlepší v dané cenové relaci. Allthough bych chtěl vlastní Metcal pájku / desolder stanici doma, když můžu si to dovolit.
Já jsem vzhledem ke koupi použitých Metcal, ale Metcal není, jak známo, v Evropě, stejně jako v USA, tak snad jsem to koupit na ebay z USA, ale já bych to koupit od mé vlastní zemi, pokud mohu najít .

Naposledy upravil ME dne 30. dubna 2004 20:22; editovaný 1 čas celkem
Zpět na začátek
nadýmavý

Post 30 dubna 2004 19:54 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: metcal patent

Co dělá dobré Metcal tak je jejich zvláštní tipy, které udržují teplotu uvnitř 1 ø C při pájení. Jsou indukčně tepla špičky a hrot je vyroben ze speciální slitiny kovu, která mu s jeho změny teploty. I když patent vypršel, žádná jiná společnost byla schopna reprodukovat slitiny.
Zpět na začátek
davorin

Pomohl: 8

Post 30 dubna 2004 21:03 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: metcal nadšenec

Stačí vyhledat v SP200 od Metcal ...

kolem 450 eur od distributora ... vyloučením pájení tip ...
tak definitivně není pro hobbyists (o;

Ale pamatováním vyzkoušeli jeden mnoha lety ... opravdu leightweight a děsivý heatup čas ... hbut zpět pak používá pouze bigg-podložky přes-díra komponenty .. tak Weller byl v pohodě (o;

Věděl proč alespoň standardní tip není součástí ...
Zpět na začátek
nadýmavý

Post 30 dubna 2004 22:06 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Důvodem standardní tip není zahrnut je, že se desítky tipů a všichni prodávat, takže by to plýtvání penězi pro zákazníky, aby museli platit za tip nikdy použít.
Zpět na začátek
ME

Post 30 dubna 2004 22:21 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: 5 post din socket páječka pájecí stanice Weller antex schematickém metcal ps 800 nějaké dobré din 5 páječka plug schematickém je JBC letování nářadí lépe metcal schematickém

davorin napsal:

Ale pamatováním vyzkoušeli jeden mnoha lety ... opravdu leightweight a děsivý heatup čas ... hbut zpět pak používá pouze bigg-podložky přes-díra komponenty .. tak Weller byl v pohodě (o;

Jen jsem viděl nové Metcal PS-800 pro 259 na evropské distibutor, se zdá jako lepší řešení pro hobbyists. Jsou také použít nový tip designu pro PS-800, což činí tipy levnější.
Citace:
Minimální náklady na vlastnictví

PS-800 Pájecí systém zaměstnává vyměnitelnými ohřívač tipy spíše než kazety, takže náklady na vlastnictví extrémně konkurenční. Jedinečný dva-dílné konstrukce odděluje ohřívač svitků od špičky. Dlouhá životnost ohřívače-cívka zůstává v rukojeti, zatímco vyměnitelné špičky jsou snadno odstranit a nahradit. Nejdůležitější je, že náklady na topení tipů je srovnatelná s konvenčními tipy.

Pokud 259, je stále ještě příliš mnoho bych doporučit Weller. Je to levnější a přitom kvalitní.
Neplýtvají peníze na Antex allthough je levnější než Weller.
Po pohledu na užší JBC ERSA a nechtěl jsem si vybrat libovolnou z nich obou. I rember pomocí JBC nedávno na moji přátelé domu a byla to špatná kvalita.

Takže zbývá jen tři choises left:
Metcal
PACE
Weller

Metcal je drahý a zdá se, Weller lépe než letovat žehličky PACEHO v levné cenové rozpětí, ale v případě, že chcete strávit trochu více, některé dražší modely PACE je také alternativa.

Pro hobby elektronika bych doporučit Weller WTCPT / WTCPTD dole na této stránce:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Průmyslové% 20Soldering% 20Stations
Jedná se o nejlevnější Průmyslová Weller pájecí stanice s teplotou pod tip výběr. A ferrormagnetic čidlo teploty v tip kontroluje teplotu tip - bez kontroly jsou nutné.
Tipy k dispozici ve 3 standardní teplota se pohybuje v rozmezí: 600 ø F, 700 ø F a 800 ø F (316 ø C, 371 ø C a 427 ø C).
Pokud chcete, aby ji ještě levnější byste měli koupit TC201T Nahrazení Pájecí tužka pro WTCPT Pájecí stanice bez jakéhokoliv pájecí stanice a pak koupit samostatný 1.75A (min.) 24V transformátor a uložte jej na bydlení s pojistkou. To je mnohem levnější než nákup originální Weller pájecí stanice / transformátoru. Mnoho společností si to a to je to, co jsem udělal doma taky. Pak dostanete velmi levné kvalitní pájecí stanice.
Pokud chcete mít pájecí stanice s ručně řízené teplotě

TC201T Nahrazení Pájecí tužka pro WTCPT Pájecí stanice: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Nahrazení% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Železné Stánek: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT Série tipy: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Elektronické Pájecí a Desoldering Nástroje Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Nikdy bych koupit některou z Weller Spotřebitelské Pájecí stanice by ale spíše držet na TC201T Průmyslové Nahrazení Pájecí tužka a koupím standardní 24V 2A tranformer, a pouzdro s pojistkou a 3 nebo 5 pin DIN zdířka, aby se vešly na pájecí železa plug . Spotřebitelského Pájecí rozsah je špatné kvality v porovnání s TC201T, ale TC201T ještě dost levné hobbyists.
Zde je původní Weller schematickém, jak můžete vidět, je snadné koupit si vlastní transformator a budování okruhu.
Schématických je převzato z tohoto pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zpět na začátek
ME

Post 01. května 2004 1:44, což je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Je zde také firmy, která vyrábí Edsyn pájku a desolder systémy:
http://www.edsyn.com
Zpět na začátek
BigBoss

Pomohl: 55

Post 01. května 2004 3:03 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: Wellera wsl www.cooperhandtools.com

Weller je nejlepší ...

Byl jsem pomocí Weller od roku 1983 a nic se nestalo ...

Nedávno jsem použít tuhle a jsem velmi doporučit ..

http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg
Zpět na začátek
TheDane

Post 10. května 2004 15:58, což je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Jsem nedávno přešel na Metcal, a já jsem se nevrátím do Weller.

Weller je ok pro menší projekty, hlavně olovnatého složek. Pokud jste se zabývají hodně <small> SMD budete muset pracovat o trochu těžší, než se s Weller Metcal.
Zpět na začátek
toonafishy

Pomohl: 23

Post 10. května 2004 18:03 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Pro ruční pájení jeho těžké porazit, ale Metcal $ $ $. Pro pájení velkých BGAs bych navrhnout Sniperky.
Zpět na začátek
mbyka

Post 10. května 2004 23:14 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

ok díky všem

Ale chci si koupit antex.How je to?

www.antex.co.uk

nebo

Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zpět na začátek
borisov57

Pomohl: 2

Post 11. května 2004 10:01 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Nikdy utrácet peníze na Weller desoldering, a pokud jste to zadarmo, odhoď pryč. Ušetříte si spoustu času a nervů.
Zpět na začátek
davorin

Pomohl: 8

Post 15 června 2004 0:56 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: metcal pájecí stanice

Jen dnes slyšel, že to trvá nejméně do konce srpna, aby získali nové PS800 pájecí stanice od Metcal tady v mé zemi ...* aaarrrgghhh

Zdá Metcal je 2000 jednotek pozadu v produkci ..

Někdo ví, kdo je má firma na skladě?
Zpět na začátek
SEBI

Místo: Maďarsko

Post 15 června 2004 9:05 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Souhlasím, borisov57. Vakuové pumpy-pouze chlazení špičky, ale nedá dost vakuové
Zpět na začátek
betanorm

Post 15. červen 2004 11:32 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: hobby pájecí stanice levné pájecí stanice

A doporučení pro hobby uživatele:

Pokud nemáte dostatek finančních prostředků na koupi dobré pájecí stanice, mám radu, která pracovala mnoho let bez jakýchkoli problémů.

Já jsem jeden 1N4148 dioda o tip na levné síťový napájecí pájku a je připojen na komparátor obvod s relé, aby se letovat. Tato dioda se v křemíku kabelu, který je odolný vůči teplu a zabalené aroun až ke špičce. Měl by existovat histeresis ve srovnávacím okruhu ...

betanorm
Zpět na začátek
zpoždění

Pomohl: 3
Poloha: Van Allen pásu

Post 29 červenec 2004 20:33 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

IMHO Hakko 92X série.
Goot taky má nějaké ty dobré.

prodlení (opožděné technologií)
Zpět na začátek
rauol

Post 30 červenec 2004 19:25 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: antex pájecí stanice antex pájecí stanice

Měla jsem dva Antex pájecí stanici s posuvným Potenciometr pro regulaci teploty (10 let zpět)
a oni pracovali pokuta za cca 5 až 6 let.
Ale tip změnou bylo těžké, byl to hodit na druhu arrangemet s klip.
Zpět na začátek
TekNoir

Post 28 dubna 2005 15:41 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: pájecí nástroj schopný 800 Wellera wsl www.cooperhandtools.com pájecí stanice značek pájení pájecí stanice levných značek pájecí stanice nižší cenu

Jen jsem začal učit na elektroniku loňském roce a v době, kdy jsem sám velmi levné páječka začít s. (Když se řekne "levné" Já myslím, že jsem dal fakturantku deseti-dolar Bill a přijatých změn zpět výměnou za položku.) Bych chtěl upgrade, nejlépe na kompletní stanici, ale já jsem s mírnou bit potíže s reklamou podmínek.

Co mi plete je souvislost mezi teplotou a propagoval příkonem.

Z mého chápání, to trvá tip teplota někde kolem 361F (183C) 63/37 tavení pájky efektivně. Nicméně, velké množství žehliček a pájení pájecí stanici, stejně, jen inzerovat příkonem rating, někteří dávají oba, a některé pouze jejich teplotu. Nejsem přesně jistý, jak příkonem překládá přímo do teploty rating.

Uvědomil jsem si, že elektřina se pohybuje přes topné těleso a způsobuje tepelná odolnost a sílu ztlumen může být měřen ve wattech. Mám chybí některé jednoduché připojení? Myslím, že obě byly nespojenými, jakési jako hospodářského systému lighbulbs ve wattech, které nemají nic společného s jejich světelný výkon (v lumenů). Dalo by se předpokládat, samozřejmě, že vyšší příkon produkuje více tepla (nebo světlo), ale tohle prostě není vždy pravda. Tepelné vlastnosti látek podílejí, základní konstrukce, jakož i další faktory, které mají být vzorem ve stejně.

Jako stranou, všiml jsem pájecí stanice inzerované tip teploty s nastavitelným mezi 350F a 800F, ale jejich inzerované příkon byly úplně jiné (42W pro jednoho, ve srovnání s 80W pro ostatní). Byl jsem řekl (a číst si v řadě míst, on-line), že dvacet pět až třicet pět wattů byl dost dobrý pro elektroniku práce. Přesto nemohu pochopit "dost dobrý." Znamená to, že bych neměla dostat něco přes třicet pět wattů ze strachu ničí komponenty (které jsem, ještě jednou, by mělo tendenci se domnívat, souvisí spíše s teplotou, než skutečný příkon), nebo že něco s nižším příkonem prostě nebude vyletět dost? (Měl bych upozornit, že jsem viděl některé 15W pájení žehličky s tip teplot 600F).

Jediné připojení, že mohu nějak atributu z výzkumu je v přenosu tepla do společných sama. Vyšší wattages by přenést stejné množství tepla rychlejší než nižší příkon by se za stejné teploty. Myslím, že by to vést k lepší a rychlejší pájení tak dlouho, jak jste se rozhodnou snít na přesný okamžik jste se rozhodli pro zapájení spoje. To je další důvod, že jsem otázku, na 25W až 35W "pravidlo". Neměli žádné pájení nástrojů schopných odpovídající množství je to 360F tip teplota je "dost dobré?"

Při uzavírání, dvě pájecí stanice, které jsem zvažování nákupu (v Hakko FP-102 a CooperTools / Weller WSL, jak cenově srovnatelně na $ 200 USD a to, co jsem do rozpočtu utratit na nové pájecí stanice) jsou i přes 35W doporučil pro elektroniku práce. Snažil jsem se dát dohromady jasnější představu, co by se měla zabývat při nákupu pájení můj společník pro příštích několik let.

Omlouváme se za dlouhý příspěvek a děkuji všem předem ...

I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Edit: Musel jsem nedopatřením zkopírován bod tání olova sám. Mám nyní opravena mé údaje správně představují "ideální" elektronika zapájení je bod tání.
Zpět na začátek
hugo

Pomohl: 25

Post 31 leden 2006 3:21 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: 5 post din socket páječka pájecí stanice Weller antex schematickém metcal ps 800 nějaké dobré din 5 páječka plug schematickém je JBC letování nářadí lépe metcal schematickém

ME napsal:
davorin napsal:

Jen jsem viděl nové Metcal PS-800 pro 259 na evropské distibutor, se zdá jako lepší řešení pro hobbyists. Jsou také použít nový tip designu pro PS-800, což činí tipy levnější.
Citace:
Minimální náklady na vlastnictví

PS-800 Pájecí systém zaměstnává vyměnitelnými ohřívač tipy spíše než kazety, takže náklady na vlastnictví extrémně konkurenční. Jedinečný dva-dílné konstrukce odděluje ohřívač svitků od špičky. Dlouhá životnost ohřívače-cívka zůstává v rukojeti, zatímco vyměnitelné špičky jsou snadno odstranit a nahradit. Nejdůležitější je, že náklady na topení tipů je srovnatelná s konvenčními tipy.

Pokud 259, je stále ještě příliš mnoho bych doporučit Weller. Je to levnější a přitom kvalitní.
Neplýtvají peníze na Antex allthough je levnější než Weller.
Po pohledu na užší JBC ERSA a nechtěl jsem si vybrat libovolnou z nich obou. I rember pomocí JBC nedávno na moji přátelé domu a byla to špatná kvalita.

Takže zbývá jen tři choises left:
Metcal
PACE
Weller

Metcal je drahý a zdá se, Weller lépe než letovat žehličky PACEHO v levné cenové rozpětí, ale v případě, že chcete strávit trochu více, některé dražší modely PACE je také alternativa.

Pro hobby elektronika bych doporučit Weller WTCPT / WTCPTD dole na této stránce:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Průmyslové% 20Soldering% 20Stations
Jedná se o nejlevnější Průmyslová Weller pájecí stanice s teplotou pod tip výběr. A ferrormagnetic čidlo teploty v tip kontroluje teplotu tip - bez kontroly jsou nutné.
Tipy k dispozici ve 3 standardní teplota se pohybuje v rozmezí: 600 ø F, 700 ø F a 800 ø F (316 ø C, 371 ø C a 427 ø C).
Pokud chcete, aby ji ještě levnější byste měli koupit TC201T Nahrazení Pájecí tužka pro WTCPT Pájecí stanice bez jakéhokoliv pájecí stanice a pak koupit samostatný 1.75A (min.) 24V transformátor a uložte jej na bydlení s pojistkou. To je mnohem levnější než nákup originální Weller pájecí stanice / transformátoru. Mnoho společností si to a to je to, co jsem udělal doma taky. Pak dostanete velmi levné kvalitní pájecí stanice.
Pokud chcete mít pájecí stanice s ručně řízené teplotě

TC201T Nahrazení Pájecí tužka pro WTCPT Pájecí stanice: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Nahrazení% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Železné Stánek: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT Série tipy: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Elektronické Pájecí a Desoldering Nástroje Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Nikdy bych koupit některou z Weller Spotřebitelské Pájecí stanice by ale spíše držet na TC201T Průmyslové Nahrazení Pájecí tužka a koupím standardní 24V 2A tranformer, a pouzdro s pojistkou a 3 nebo 5 pin DIN zdířka, aby se vešly na pájecí železa plug . Spotřebitelského Pájecí rozsah je špatné kvality v porovnání s TC201T, ale TC201T ještě dost levné hobbyists.
Zde je původní Weller schematickém, jak můžete vidět, je snadné koupit si vlastní transformator a budování okruhu.
Schématických je převzato z tohoto pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Je možné aply váš nápad a (MX) Metcal Pájecí stanice?
I'm thinking to koupit MX-RM3E Nahrazení přepracoval Handpiece s kabel (~ $ 100) a na hrotu (~ $ 40)!
Jsou jejich tipy pracovních @ 24V taky?
Nějakou radu?

Díky
Zpět na začátek
vdaniel

Pomohl: 9

Post 10 únor 2006 14:02 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Velmi dobré a relativně levné horkovzdušné nástroj Hot-Jet S od www.leister.com
Zpět na začátek
zolam

Post 10 únor 2006 14:35 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

undoubtly Weller
V naší laboratoři jsme okolo 120 a jsme během 20 let různých firem, včetně japonské a americké ty
Zpět na začátek
vdaniel

Post 10 únor 2006 16:00 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Prosím, porovnejte Leister a Weller ceny.
Zpět na začátek
george.leman

Lokace: Belgie

Post 20 únor 2007 21:16 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Štítky: metcal Weller fórum

Jsem opravdu překvapen, že v tomto fóru nikdo nikdy mluvil o
Brand of equipment manufactured by Bokar International X-KAR Značka zařízení vyráběné Bokar Mezinárodní
což myslím, že je opravdu účinný a přesný.

for my company and my Měl jsem několik přepracoval používané systémy pro moji společnost a my
since 8 years and they can tell employes užili Bokar jednotek od 8 let a lze říci,
jste byli v průběhu let jen několik drobných poznámek o těchto nástrojů, které
byly obvykle rychle upravil podle výrobce.

www.bokar.com nebo obchodní místa v USA www.bomir.com

Chtěl bych vám k porovnání a to mi řekni, co X-KAR Produkty nemají v
, Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? srovnání se svými konkurenty, jako je Hakko, Pace nebo Weller a Metcal že všichni mluvíte?

Musíme se dostat několik systémů a vaše zkušenosti by mohly pomoci nám.
Zpět na začátek
harrybeafull

Post 28 dubna 2009 10:34 Re: který je nejlepší pájení & desoldering stanici?

Doporučuji PACE - http://www.renex.info/pokaz_kategorie.php?cid=43
Zpět na začátek
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Hardware a Professional Electronics Design -> což je nejlepší pájení & desoldering stanici?
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS