| Autor | Zpráva |
|---|
snmeciut
| 06. červenec 2004 11:21 Elektronické Válčení | | |
|
| po RADAROVÉ vynález způsoby RADAROVÉ útoky rozvíjet.
této cesty je electrnic válčení.
této cesty se skládají z: RGPO, VGPO, DRFM, Jammer, který umístí na airpalne nebo scort airpale RADAROVÉ že nemohl odhalit letadlo tak snadno a je obranou pro letadla nebo zbraně.
jste pracovali na tomto systému. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
satelit
| 06. červenec 2004 11:35 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | Hluboce zapojena do elektronické podpůrné opatření a elektronických Counter opatření. A Vy? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
orikfa
| 06. červenec 2004 15:02 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | satelitní napsal: | | Hluboce zapojena do elektronické podpůrné opatření a elektronických Counter opatření. A Vy? | Myslíte si mohou sdílet dobré knihy o podpůrné opatření a elektronických Counter opatření? Díky |
|
| Zpět na začátek | |
 |
djalli
Založen: 10. listopad 2001 Příspěvky: 887 Pomohl: 15 Poloha: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500
| 07 července 2004 2:47 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | orikfa napsal: | | satelitní napsal: | | Hluboce zapojena do elektronické podpůrné opatření a elektronických Counter opatření. A Vy? | Myslíte si mohou sdílet dobré knihy o podpůrné opatření a elektronických Counter opatření? Díky |
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62829&highlight=warfare hledat: Část VIII Radar v Elektronické Válčení |
|
| Zpět na začátek | |
 |
orikfa
| 07 červenec 2004 13:39 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | djalli napsal: | | orikfa napsal: | | satelitní napsal: | | Hluboce zapojena do elektronické podpůrné opatření a elektronických Counter opatření. A Vy? | Myslíte si mohou sdílet dobré knihy o podpůrné opatření a elektronických Counter opatření? Díky |
h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62829&highlight=warfare hledat: Část VIII Radar v Elektronické Válčení |
Obsahuje není mnoho informací. A kniha zcela věnovaná elektronického boje by mělo být lepší. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
springf2000
| 07 červenec 2004 13:47 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| i výzkum v této oblasti asi pět let, ve skutečnosti způsoby EW vám bylo uvedeno, je podvodník způsobů elektronické, ale nejužitečnější cestou k EW je hluk rušička, někdy je nazýván utlačovaných rušička! EW obsahuje dva důležité obličeje, EA a elektronické reconssiance, pokud se chcete rozhodnout k útoku vašeho nepřítele, takže byste měli znát pracovní fequency o radaru na nepřítele, a také byste měli vědět, o pozici, když nemůže vědět, tuto informaci, nemůžete útočit na nepřítele účinnost, protože jsi v prvním útoku a nemůže němý nepřítele, pak vystavují sami! tak pro tuto chvíli |
|
| Zpět na začátek | |
 |
satelit
| 07 červenec 2004 14:37 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Vážení přátelé,
Mnoho knih o elektronického boje byly zveřejněny Artech House-, ale nejsou k dispozici ve formě e-knihy.
Věřím, že většina úvodní kniha je jedním z Filippo Neri, teď se na to druhé vydání.
Přesto jsem několik unclussified zprávy a diplomové práce v elektronické podobě a vítám myšlenku sdílení materiálu.
I začíná práce na vliv na rušení radarů.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
Catallo
| 07 červenec 2004 14:57 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Satelit,
Máte zprávy o digitální rádiové frekvence pamětí (DRFMs)?
Díky |
|
| Zpět na začátek | |
 |
pieropaolo
| 07 červenec 2004 19:03 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Vzorek kapitoly z Neri knihu Úvod do Elektronické systémy protivzdušné obrany, Second Edition, je k dispozici na stránkách Artech House.
http://www.artechhouse.com/Default.asp?Frame=Book.asp&Book=1-58053-179-2 |
|
| Zpět na začátek | |
 |
springf2000
| 11 července 2004 6:42 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | o DRFM je jednoduchý, teorie je jednoduché, pouze inženýr je poměrně složité, protože LO a ADC, DAC je poměrně strigent |
|
| Zpět na začátek | |
 |
KMPA
| 11 července 2004 7:21 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Ahoj všem, Jak pasivní radarové Seeker funguje? žádné doc o tom může pomoci mi hodně.
Thanks in advance. KMPA |
|
| Zpět na začátek | |
 |
orikfa
| 11 červenec 2004 12:04 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | springf2000 napsal: | | o DRFM je jednoduchý, teorie je jednoduché, pouze inženýr je poměrně složité, protože LO a ADC, DAC je poměrně strigent |
Je to dobrá výzva pro inženýr, si mohou sdílet nějaké knihy o elektronické válčení? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Catallo
| 12. červenec 2004 12:29 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| snmeciut,
Vám vznikla tímto tématem a nikdy odpověděl. Máte nějaké materiály k podílu na uvedených technik vás? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
10@spamhole.com
| 19. července 2004 12:31 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | Mohl by někdo dát info na proti-protiopatření (ECCM)? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
springf2000
| 22 července 2004 6:51 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| abot na EW knihy: protože to je téma o vojenských, je-li y mít projekt o DRFM, prosím, kontaktujte mě, nemůžu říct, jakákoli slova o této technologii zde upřímně! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
satelit
| 07 Září 2004 16:58 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Vážení přátelé,
Nikdy jsem našel v knize
Edward J. Chrzanowski Aktivní Radar Elektronické Protiopatření (Artech House Radar knihovna) Vydavatel: Artech House Publishers, (1. leden 1990) ISBN: 0890062900
můžete mi pomoci? |
|
| Zpět na začátek | |
 |
FANT
| 07 Září 2004 19:43 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Podívejte se na www.rfcafe.com existují odkaz na bod mugu, americkou základnu ve specializovaných elektronického boje.
Mandi |
|
| Zpět na začátek | |
 |
satelit
| 08 Září 2004 12:07 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Vážení FANT,
můžete poskytnout přímou souvislost, RF kavárna má tak mach materiálu a odkaz, že jsem nebyl schopen najít. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 08 Září 2004 12:07 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
raufar
| 14. listopadu 2005 18:00 Elektronické Válčení | | |
|
| | hledat http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=518563 # 518563 |
|
| Zpět na začátek | |
 |
bss22_1970
| 17. října 2006 10:26 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| | Máte nějaké informace o rušička designu obecně .... |
|
| Zpět na začátek | |
 |
miszcsi
| 19. května 2007 22:55 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Mohl by někdo po této knize, prosím?
" by David Adamy "EW 101: první Kurz Elektronické Válčení" David Adamy
Thanks in advance |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Azulykit
Založen: 18. únor 2007 Příspěvky: 844 Pomohl: 103 Místo: celé mapě.
| 20. května 2007 7:23 Re: Elektronické Válčení | | |
|
| Myslím si, že najdou to zejména na bod:
h ** p: / / www.vectorsite.net / ttwiz.html
Můžete také chtít podívat do sdružení Staré Crows:
w * w.crows.org
(Fakt, že není žádný vtip. Uvidíme, jestli si můžete zjistit, proč se jim říká "Vrány" a co je Řádu Zelené Šnekové a jaký je v tom, že odkazuje na?)
Šel jsem za knihu s názvem Na "Průvodce War", nebo možná to bylo v "bitvě na Beams"? Nemám přesně vzpomenout, ale přesto jsem to docela zajímavé, jak je popsáno v elektronické válčení kampaň, která byla mezi UK a Německo během WW II. Je také dobré umístění a čtení. Našel jsem knihu o Amazon by RV Jones (Průvodce válka), která vypadá jako kniha Pamatuji si ale nejsem jistý. Je stanovena ve správný čas snímku a pravděpodobně je jeden. Vzpomínám si, jak tam byl televizní pořad o stejný příběh, Tajná válka: Bitva o Beams / vidět na sto mil (Vol. 1), William Woolman (VHS Tape - 1988). Opět jsem ma není zaručeno, že to je to, co jsem viděl, ale to vypadá pravděpodobné.
Můžete také najít volné přírody lasičky (Vietnamské války vinobraní) zajímavé.
Tam byl dotaz ECCM. ECM (Elektronická Counter opatření) jsou postupy a prostředky určené k boji a porazit nepřítele elektronického boje opatření. ECCM jsou elektronické Counter Counter opatření proti ECM. Pravděpodobně jsou tam i ECCCM to, aby znovu čelit ECCM .............( si srandu) |
|
| Zpět na začátek | |
 |
miszcsi
| 20. května 2007 10:40 Elektronické Válčení | | |
|
| Mohl by někdo po této knize, prosím?
"EW 101: první Kurz Elektronické Válčení" David Adamy
Prosím, pomozte mi někdo s tím! SOS SOS Mayday Mayday ... |
|
| Zpět na začátek | |
 |