Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Matematika & Fyzika -> Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
Ahmed Usáma

Pomohl: 1

Post 21. července 2004 19:48 Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Budu se do vás, jak tuto otázku přijít do mé mysli, teď všichni víme, náměstí právem světle

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: plochy vyzařující plocha
A2: oblast osvětlená plocha
r: vzdálenost od původu

Z výše uvedeného EQU. je nemožné, že původ oblasti světla, která mají být nula! Tak to musí mít určitou oblast!
Zpět na začátek
View user's profile
nadýmavý

Pomohl: 312
Místo: Střední Earth

Post 21. července 2004 21:01 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Tato rovnice platí pro matematický model, který může mít bodový zdroj. Často ve fyzice jeden idealizovaný model se používá pro situace reálného světa, protože výsledky jsou dost blízko, aby měřené ty pro zamýšlené situaci.
Zpět na začátek
View user's profile
bibo1978

Pomohl: 6

Post 25 červenec 2004 22:52 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Elektromagnetických vln je poměrně složitý model pro vlnové rovnice pro fotony nejlépe popsat pomocí Maxwell rovnice, takže je možné, že přes-bod, ale to samo o foton nemá plochu průřezu nebo tak, myslím.
Zpět na začátek
View user's profile
sifeddin

Pomohl: 2

Post 24 srpen 2004 18:33 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Vážení Ahmed
právě teď vaše otázka se zdá být nesmyslný, neboť je založena na velmi starých geometrická optika, který je zastaralý, které elektromagnetické teorie. Nicméně obsahuje i tak hluboký význam, když žádají o původu z EM vln a odkud eminates. Vzhledem k tomu, že do současné doby, a to i na můj nejnovější poznatky, nikdo opravdu uvedeném případě, že elektron nebo tzv. fotonů nebo fictous dalších mnoha částice mají OBJEMOVÝCH tak a tak. A v Amr M. Selim 's Jednota teorie, jako já vím, že v současné době je elektron je modelováno jako bod, částice, které mohou interagovat s EM záření v regionu kolem něj. Přesto z mé vlastní názor, že mohou ukázat, že elektron může mít objem vlastního odstranění hustota energie jedinečnost na jeho pozici v prostoru.
Zpět na začátek
View user's profile
djalli

Pomohl: 15
Poloha: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 29. srpna 2004 6:53 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Je dotazem platnou otázku.

V drátu (ať říkají kulatý drát jen pro zjednodušení) signál cestuje na 1GHz (stále například!) Podle vzorce kůži účinkem EM vlna cestuje do jisté 2mm nechat mluvit do hloubky od povrchu dovnitř centru dirigent.

Nyní řekněme zvýšit frekvenci do 9GHz. Co se stane? Kůže hloubky bude méně. Takže kříž-bod prostoru EM vln v drátu vodiče je menší.

Mám připojené obrázky. Nepokoušejte se na mě naštvaná. Nejsem umělec, ale snad by jasné, co se rozumí pod kůži účinkem.

Všechno je drát. Black je oblast, kde EM vln není cestě tam. Modrá je plocha (cross-bod) EM vln je cestování a zvýšení frekvence této oblasti klesá.

djalli

Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zpět na začátek
View user's profile
sifeddin

Post 03 Zář 2004 22:06 Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Vážení djalli
Ty se zdají být unášený velmi daleko od "je platná otázka Ahmed Usáma je dotazem" Otázka není o hloubce penegtration v kovovém nebo "non-uměleckých" obrázků v "konečný průřez drátu", ale pokud existují atomové úrovni radiace průřez emisí.
Ve skutečnosti existuje množství používaných v analýze mnoho druhů laserů má tento název, ale to neznamená, že záření má průřez plochy (nebo jakékoli oblasti vlastní na všech esp. Když vyzařovaného)
Nechápejte naštvaný na mě, ale myslím, že buď jste Nedostávám podstatu otázky, nebo jste klamat požádal ji
Zpět na začátek
View user's profile
wlcsp

Pomohl: 14

Post 04 Září 2004 0:00 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Je určena pro radarový průřez
Zpět na začátek
View user's profile
djalli

Pomohl: 15
Poloha: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 04 Září 2004 6:45 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Vážení sifeddin

". Ahmed Usáma požádal citací "elektromagnetická vlna je poměrně složitý model pro vlnové rovnice pro fotony nejlépe popsat pomocí Maxwell rovnice, takže je možné, že přes-bod prostoru".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM vln v asistované médium například jednoduchý TEM vlny (lets ne komplikovat s ohledem na nyní) se určitě mají kříž-bod plochy. Obrázky jsou platné pro danou věc.

Upřímně omluvit jsem začal číst vlákno z výše uvedené otázky, přičemž otázka byla na něco jiného.

Doufám, že toto objasnit. Pojď sifeddin, proč bych se měl naštvat. Moje fotky jsou v pohodě. Srandu.

Ahmed Usáma napsal:
Budu se do vás, jak tuto otázku přijít do mé mysli, teď všichni víme, náměstí právem světle

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: plochy vyzařující plocha
A2: oblast osvětlená plocha
r: vzdálenost od původu

Z výše uvedeného EQU. je nemožné, že původ oblasti světla, která mají být nula! Tak to musí mít určitou oblast!

Náměstí zákon je něco, patřící spíše ray-optika oblast místo toho, co skutečně světlo by mělo být zkoumán. Proč bych měl říct, že?

Bez ohledu na to, co intenzity, polarizace atd. myslet zdroj anténa vyzařující EM vlny, která by byla lehká vlna v našem případě.

Co ray-optika domény pod-odhady, je skutečnost, původ světla zdroje záření. Je Monopole, dipól, lesní roh, plochý opravy antén, šroubovicová zdrojem záření? Pattern záření je "hodně" různé všech těchto zdrojů.

actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. Citací jste: "Je nemožné, že původ oblasti světla, která mají být nula" skutečně studium antény začít Vyzařovaný intefinitisimal bod-zdroje s kříž-bod nulového prostoru a ty jsou platné.

Ahmed Usáma Doufám jeden něco objasnit. Jiní zní velmi cenné informace.
Zpět na začátek
View user's profile
Google
AdSense

Post 04 Září 2004 6:45 Reklamy

Zpět na začátek
sifeddin

Post 07 Zář 2004 20:13 Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

Ok Jeden poslední doby:
Jak to vidím já EM vln nemá průřez jeho vlastní.
Ahmed Usámu požádán (v zkrouceny způsobem), pokud geometrické (ray) optika může handel zdroj EM vln
Odpověď na to je rozhodně NE!

bibo1978 skutečně smíšené s EM teorie fotonu s obrázkem a myslím, vlevo na otázku unanswerd
Takže djalli a wlcsp pomyšlení na optické záření, které Ahmed Usáma požádal o jen EM vln a persued do dřezu a zdroje

ale já se v blízkosti této talk z mé strany, že:
Ray optika: Light je paprsky a paprsky jsou pouze řádky s nulovou průřez
EM Teorie: Světlo je vlna a vlna se šíří v prostoru (tj. nekonečné průřez)
Kvantová teorie: Light je fotony jsou fotony a kvazi-částice s nulovou restmass a ne kladeny žádné objem činit jen o (lokalizované) energetické interakci s hmotou dát (nebo přijme) větší intenzitou na interakce vln, že jde o rozmnožovací ve vesmíru
To je vše falks
Jsem pryč
Zpět na začátek
View user's profile
bibo1978

Pomohl: 6

Post 17 Září 2004 23:32 Re: Je elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!

sifeddin, promiňte mi nebylo jasné, v mém popisu Myslel jsem, že Maxwell je rovnice je jen realizace kvantových vln na fotonu, který není actaully co svítí a podle kvantové teorie je EM vlny ", což je záležitost vlna je foton "může být realizován jako s vlnou paket" Když jsme se zvažuje několik fotonů a to je důvod, proč ve skutečnosti světle cestuje s různými rychlost při cestování do různých permeability prostory ". Nicméně, jeden foton nemůže mít plochu průřezu, protože nemůže mít vlnu paket jednoduše. doufat, to bylo jasné.

to je vše, přátelé
Zpět na začátek
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Matematika & Fyzika -> Má elektromagnetická vlna má kříž-bod prostoru!
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS