Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

Jaký je rozdíl mezi ... ?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Metodiky ASIC Design & Tools (Digital) -> Jaký je rozdíl mezi ... ?
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
aluzi

Post 12 srpna 2004 7:09, co je rozdíl mezi ... ?

I encoutered dvě otázky, a potřebují vaši pomoc.

1.
Jaký je rozdíl mezi "high_fanout_net_threshold"
"physopt_hfs_hf_threshold" a "physopt_hfs_mf_threshold" ve fyzikálních zkompilovat?

2.
dokončovací práce a zároveň umístění v PC, I use "report_constraint-all_vio". Ve zprávě, existuje mnoho porušování vstupu do přístavu fanout vysoká, ale když jsem "report_net" z této sítě je fanout je vlastně 1. Po kontrole RTL, našel jsem je jen 1 fanout těchto vstupních portů. Ale proč?
Zpět na začátek
View user's profile
aluzi

Post 13 srpen 2004 11:45 Re: jaký je rozdíl mezi ... ?

Potřebuji tvou pomoc. Prosím přijďte a dicuss se mnou,víte, nebo ne, možná vaše zkušenosti a rady mi může pomoci. Díky!
Zpět na začátek
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Metodiky ASIC Design & Tools (Digital) -> Jaký je rozdíl mezi ... ?
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS