| Autor | Zpráva |
|---|
sumei
| 09 října 2004 8:12 Schéma L293DNE H-můstek ovládající DC motor | | | Tagy: schéma z h-můstek l293dne motor jak připojit l293dne l293dne motoru h most v MATLABu l293dne schematickém MATLAB h-můstek |
|
| Já dělám svou práci na obrácené kyvadlo. Jsem čelí problému navrhování schéma pro H-most [L293DNE] na kontrolu mé DC motor. Moje invertovanými kyvadla je spojen s DSP TMS320C6711, pak z DSP do Matlabu. Můj největší problém je, že nevím, jak se připojit můj H-můstek & optických hřídele enkodéru [připojen k mé kyvadlem] k DSP. Máte kde se vyskytuje jakékoliv nápady na řešení mých problémů? Prosím, odpovězte mi, pokud máte řešení ... Děkuji mnohokrát !!!!! [/ i] |
|
| Zpět na začátek | |
 |
onemilimeter
| 09 října 2004 14:07 Schéma L293DNE H-můstek ovládající DC motor | | | Štítky: PCB uspořádání tms320c6711 dc motor h-můstek na palubě dc dc schematickém motorových h okruh motorové optocoupler schematickém moc h most PCB layout, jak se připojit dc motor |
|
| Tato schémata jsou v manuálu http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Použil jsem TMS320LF2407 EVM předtím. Podobně jako TMS320LF280 série, která je mnohem silnější, než 2407, je optimalizován pro řízení pohybu. Můj kolega používá TMS320C6711, ale používá se pro zpracování signálu. Stejně jako 2407 je optimalizován pro řízení pohybu, má mnoho postaveno-in funkce pro ovládání motoru, např. mnoho PWM kanály, on-čip pozici enkodérem rozhraní obvodů, deadband generátor, atd. Ale když si nejsem mýlí v období výpočetních moc, TM320C6000 série je mnohem vyšší než TMS320C2000 série.
Je to docela rovně vpřed k ovládání H-most (je uvedeno na obrázku není opravdu H-mostem). Jak je uvedeno v obvodu, můžete kontrolu (pin 1A a 2A) motor v bi-směrová. Já také používá L293 před následující řádek pro projekt, který byl kontrolován 8051 ucontroller. Nicméně na počátku, nejsme úspěšný, protože náš motor vždy zastaven 'na půl cesty'. Po odstranění potíží, jsme zjistili, že na okruhu je velmi hlučný, když motor běžel (zejména accelaration). Takže jsme přidali optocoupler na izolované důvodu digitálního obvodu z důvodu řidič motorového obvodu, a po něm, aby to fungovalo velmi pěkné. Záleží na vašem výkonu motoru a vaše PCB layout techniky. Pokud je výkon motoru je nízká a PCB layout je dobrá, ale pak asi nemusíte mít optocoupler. Pokud jde o kódovací obvod, myslím, že TMS320C6000 série nemá palubní enkodérem rozhraní a napájení. Můžete se připojit k jakékoliv zachytávání-I / O (ne Určitě 6000 série dostal, nebo ne). Pokud ne, pak máte držet volebních obecná I / O. Od roku 6000 řada je tak silný, že by neměl být problém pro kontrolu dc motor.
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
sumei
| 09 října 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 problémy ... | | | Tagy: schéma z h-můstek, jak připojit l293dne h most v MATLABu l293dne pomoci l293dne schematickém MATLAB h-můstek h most MATLAB |
|
|  Můj projekt je na obrácené kyvadlo. Tento vozík s kyvadlem v horní části je spojen DSP TMS320C6711 pak do Matlabu. I otevření obou CCS a Matlabu ve stejnou dobu. Nicméně, když jsem běží moje CCS, je to úspěch, když jsem druh * * ccsdsp v Command Window v Matlabu, to říká, že nelze zjistit DSP palubě a říká mi nepodařilo nastavit mé rady. Proč je to tak?? Dalším problémem je, že jsou dva I / O 80 pinů na TMS320C6711, ale jak se mohu připojit k mým L293DNE H-můstek a optických hřídele enkodéru? Jak by schéma vypadá spojit obě složky na můj DSP I / O pinů? Prosím, pomozte mi .....  Díky moc !!!!!!!!!!! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
nicleo
| 10 října 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 problémy ... | | |
|
| | Myslím, že jste pomocí druhu TMS320C6711 DSK nebo EVM. Můžete mi pls dej nám ventor vašeho návrhu kit či hodnocení kit? Protože nevíme podrobnosti o dva 80-pinové konektory. Také pls uvádět verzi CCS a také Matlabu. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
sumei
| 10 října 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| V Matlabu Použil jsem je Matlab 6; v DSP je TMS320C6711 DSK, CCS verze 1.23. Můžete mi prosím pomoct vyřešit problém, že jsem se zmínil v mém 2. zprávu, manuálu lze nalézt na: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Příště to nebude šířit otázky celého palubě, zachovat v nich stejný post, pokud jsou spojené. I témata sloučila do jedné poštou, příště dostanete varování. Cluricaun
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
kesavay
| 02 únor 2007 15:17 Re: Schéma L293DNE H-můstek ovládající DC mot | | |
|
| hi každý subjekt Jsem pomocí TMS320C6711 Pro ovládání invertovanými kyvadla. Chtěl bych vědět, jak mohu získat PWM (Ovládací signály), výstupy z DSK. Prosím pomozte v tomto případě. Budu vám velmi vděčná. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
| Zpět na začátek | |
 |