| Autor | Zpráva |
|---|
cjupiter
| 27 října 2004 21:11 pustila SNR | | |
|
| Má někdo vědět, jak jsem mohl pozemek v SNR nebo SNDR ze sigma delta převodník pomocí koření. Im pomocí B2 Spice A / D Pro.
Jsem také otevřený pro nějaké návrhy, jak plot užitečné výsledky za sigma delta modulátoru.
Díky za jakoukoli pomoc! |
|
| Zpět na začátek | |
 |
borodenkov
| 28 října 2004 1:27 spiknutí SNR | | |
|
| No, osobně jsem použil Matlab pro ni. Mělo by být možné dělat s kořením signál postproscessing stejně, ale pro mě Matlabu je pohodlnější ..
Myšlenka je - si přechodné simulací ve Spice, pak vzorek napětí (y) v průběhu času správné fázi, a tisk je pak soubor nahrát data v Matlabu. Po tomto kole napětí musí být přesně 0 nebo 1, protože je to digitální signál hned, to okno (jsem použil Hanning okna), a provést FFT a výpočet PSD. Pro výpočet SNR najít signál šum (odečti vstupní signál z výstupu), a dostanete se poměr. Můžete se podívat na některé dostupné Matlab soubory (např. Schreier balíček) pro math ..
Naposledy upravil borodenkov dne 28. října 2004 4:42; editovaný 1 čas celkem |
|
| Zpět na začátek | |
 |
andy2000a
| 28 října 2004 4:41 Re: spiknutí SNR | | |
|
| A / D konverzi designu potřebujete vědět ENOB pro bitové rozlišení, používáme. FFT (není. čtyř)
ale musíte ideální D / A
Vašeho A / D -> digitální kód -> ideální D / A -> (option) Nízké pasu Filer
a ty. FFT analýza D / A ven dát signál pokud je vstupní 100kHz potom můžete získat 100kHz signál z D / A
Ideální D / A můžete použít hspice chování prvku je .. |
|
| Zpět na začátek | |
 |
Google AdSense

| 28 října 2004 4:41 Reklamy | | |
|
|
|
|
| Zpět na začátek | |
 |
gingerjiang
| 07 únor 2007 11:42 Re: spiknutí SNR | | |
|
| | Můžete odkazovat na Jákobovu pekařského knihy - "CMOS smíšený-signálu obvodu", a tam je podrobné vysvětlení. |
|
| Zpět na začátek | |
 |