Pravidla | Poslední příspěvky | RSS téma | Hledat | Registrace | Přihlášení

vynesením SNR

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog obvodu -> spiknutí SNR
Arabské znění Bulharská verze Katalánština verze Česká verze Dánské znění Německá verze Řecké znění Anglická verze Španělské znění Finské znění Francouzská verze Hindština verze Chorvatština verze Indonéská verze Italská verze Hebrejské znění Japonská verze Korejská verze Litevské znění Lotyšské znění Nizozemské znění Norská verze Polská verze Portugalská verze Rumunská verze Ruská verze Slovenská verze Slovinské znění Srbská verze Švédské znění Tagalog version Ukrajinská verze Vietnamština verze Čínština verzi
Autor Zpráva
cjupiter

Post 27 října 2004 21:11 pustila SNR

Má někdo vědět, jak jsem mohl pozemek v SNR nebo SNDR ze sigma delta převodník pomocí koření. Im pomocí B2 Spice A / D Pro.

Jsem také otevřený pro nějaké návrhy, jak plot užitečné výsledky za sigma delta modulátoru.

Díky za jakoukoli pomoc! Velmi Happy
Zpět na začátek
View user's profile
borodenkov

Pomohl: 11

Post 28 října 2004 1:27 spiknutí SNR

No, osobně jsem použil Matlab pro ni. Mělo by být možné dělat s kořením signál postproscessing stejně, ale pro mě Matlabu je pohodlnější ..

Myšlenka je - si přechodné simulací ve Spice, pak vzorek napětí (y) v průběhu času správné fázi, a tisk je pak soubor nahrát data v Matlabu. Po tomto kole napětí musí být přesně 0 nebo 1, protože je to digitální signál hned, to okno (jsem použil Hanning okna), a provést FFT a výpočet PSD. Pro výpočet SNR najít signál šum (odečti vstupní signál z výstupu), a dostanete se poměr. Můžete se podívat na některé dostupné Matlab soubory (např. Schreier balíček) pro math ..

Naposledy upravil borodenkov dne 28. října 2004 4:42; editovaný 1 čas celkem
Zpět na začátek
View user's profile
andy2000a

Pomohl: 7

Post 28 října 2004 4:41 Re: spiknutí SNR

A / D konverzi designu potřebujete vědět ENOB pro bitové rozlišení, používáme. FFT
(není. čtyř)

ale musíte ideální D / A

Vašeho A / D -> digitální kód -> ideální D / A -> (option) Nízké pasu Filer

a ty. FFT analýza D / A ven dát signál
pokud je vstupní 100kHz potom můžete získat 100kHz signál z D / A

Ideální D / A můžete použít hspice chování prvku je ..
Zpět na začátek
View user's profile
Google
AdSense

Post 28 října 2004 4:41 Reklamy

Zpět na začátek
gingerjiang

Pomohl: 11

Post 07 únor 2007 11:42 Re: spiknutí SNR

Můžete odkazovat na Jákobovu pekařského knihy - "CMOS smíšený-signálu obvodu", a tam je podrobné vysvětlení.
Zpět na začátek
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Obsah fóra -> Analog obvodu -> spiknutí SNR
Strana 1 z 1 Časy uváděny v GMT 2 hodiny

Zneužití | | Administrátor | | Moderátoři | | Podpořte nás | | sitemap
téma RSS