Úvod do programování Driver

A

AaronDu

Guest
Může mi někdo říct zavedení jak napsat ovladač?

Nejlepší žádost

použití windriver
http://www.jungo.com
najdete cr @. ck na WWW.

Zaslal: středa 27. srpna 2003 7:01 am Předmět: ovladač tiskárny pomoci

-------------------------------------------------- ------------------------------

Ahoj GurusPotřebuji vaši pomoc v wrting jednoduchý ovladač tiskárny (Windows 2000 os). Když jsem se vybrat moje tiskárna tisknout z možností je zavolat mé appilcation (řekněme xyz.exe) a název souboru s cestou z místa, kde je uplatněn.Může některý mi pomoct?Thanks in advance

Amjad

Ahoj MayaanProsím upload.Chci napsat jednoduchý
ovladače tiskárny, které mají volat mé žádosti
a vrátí jméno souboru, odkud jej
volané.

Thanks in advance
Amjad

Pokud používáte winddk několik příkladů ovladače tiskárny jsou uvedeny včetně všech stavět nástroje.Můžete použít nejblíže k vašim požadavkům a jen mod to vyhovovalo.

Zkuste použít Compuware (bývalý Numega) Driver Suite nebo Studio,
jde dohromady se slavnou SoftIce ladění, vlastnosti a C rámec a jiné dobroty.Další možností by bylo BSquare
to WinDK.
S MS DDK, WinDK a Jungo
to WinDriver budete psát řidiče, pokud použijete Jungo
to KernelDriver nebo BSquare
to WinRT můžete vyhnout a implementovat ovladač funkčnost ve Vaší žádosti - pomalejší a nemotornější než přerůst řidič ale snazší ladění a rozvíjet.
Většina z těchto produktů mají například ovladače tiskárny.
Na cestě, aniž by SoftIce budete potřebovat druhý počítač pro ladění!

Pozdravy,
egeorgiev

můžete vidět winddk příklad.
Když jsem se poprvé začíná. i studovat DDK příklad - generalsys - je to jednoduchý program. naučím řidiče záznam o tom, jak se registru řidiče.Poté se můžete dozvědět, jak se program přerušil řidič model.

Jakýkoli subjekt má exaple ovladač pro USB Mass Storage pro WinCE (nebo okna)?
díky

NazdarI podařilo v mé tiskové ovladače rozvoj program.If někdo zájem o zdrojové kódy, prosím dejte mi vědět.

Při používání windriver nebo jiný řidič vývojové nástroje, a můžete číst pomocí těchto nástrojů!

může tento program vytvořit ovladač zařízení připojených k sériovému portuPřidáno po 6 minutách:HI amjad
Já jsem se snaží vybudovat řidiče jednoduchý přístroj
jsem ver zajímavé you'r projekt mohl byste mi dát více informací....

Toby Opferman má několik článků o ovladač vývoj pro Windows PC

Začněte třeba s "Driver rozvoj Část 1: Úvod do ovladače"
http://www.codeproject.com/system/driverdev.asp

Jiný článek "Jednoduchý demo pro WDM Driver rozvoj" je k dispozici od mjtsai
http://www.codeproject.com/system/WDM_Driver_development.asp

Ahoj,

Zjistili jsme požadavek vytvořit pouze textový ovladač tiskárny.Může mi někdo říct, jak jen Textová část může být filtrovány z jakéhokoliv dokumentu?Například pokud někdo zvolí tuto TextPrinter od slova doc pak jen část textu je třeba vytisknout.

Thanks in advance
kiks

Kvalitní knihy pro výuku WinCE, Do této knihy se všechny podrobnosti pro mobilní použití.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back