účiníku zlepšení pro třífázové pomocí PIC simulace a design

K

kashif_zealot

Guest
Ahoj, jsem tu nový, mám vybrat poslední rok projekt s názvem Zlepšení účiníku pro jednofázové jsem také zmatek v simulaci, Hoe woulusing PIC, mám nějaký zmatek prosím, pomozte mi v první řadě, im confusd na jaký typ kondenzátory mohu použít v něm? a druhá metoda měření PF. Také jsem zmatek v simulaci, jak bych to dělal? Téma za mého projektu je. k připojení tohoto zařízení s indukční zátěže, je PF pak měřen a konkrétní hodnotu kondenzátoru se vypočítá v PIC, PIC je pak zase na specifické kondenzátoru tím, že pošle signál k přepínání device.if indukční zátěž změní vykonávající stejnou práce a zapněte jiné kondenzátory, které dodává kondenzátory parallal na zatížení, je možné kopii tohoto zařízení musí být umístěna v 3fázové okruh, po většinu času naší zatížení není vyvážená, takže myslím, že je to dobrý projekt. plz pomozte mi, že odpovíte připomínky, náměty a řešení, budu velmi děkujeme vám

Drahý příteli, jsem si papír na stejný projekt, jak si práci, pošlu vám ho brzy. O tom, jak měřit PF, musíte převést napětí a proudu signálu na Squire-wave a pak porovnávat mezi oběma a poté se měří šířka pulzu výsledné křivky, pulsu je přímo úměrná účiníku (PF). S pozdravem,

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 18:29 ---------- Předchozí příspěvek byl v 17:55 --- -------</span></span>
Drahý příteli, jsem si papír na stejný projekt, jak si práci, pošlu vám ho brzy. O tom, jak měřit PF, musíte převést napětí a proudu signálu na Squire-wave a pak porovnávat mezi oběma a poté se měří šířka pulzu výsledné křivky, pulsu je přímo úměrná účiníku (PF). S pozdravem,

Díky Bilal, m velmi rád, ur zobrazení odpověď .. čekám na další ur odpověď. S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back