účinná dielektrická konstanta slotline

N

nassim1

Guest
Ahoj, Je tu někdo zná vzorec účinné dielektrickou konstantou slotline? Děkuji předem, Nass

Dobrý den, ano, následující článek je rovnice pro efektivní permitivita výpočet Slotline ... "Uzavřený-tvořit Rozptylové modely pro propagaci Charakteristika Slot-line v Ztrátová Media s dirigentem tloušťky" --- --- Manju

Dobrý den Manjunatha_hv, Jo, jsem našel je z knihy Gupta. Velký dík za papír titul, který mi poskytl, je to dobré. Prosím, mohli byste mi pomoci v následujícím kroku: Chtěl jsem se srovnat n (transformátor pak poměr), se třemi způsoby uvedenými v literatuře, která jsou následující: 1. Použití papíru "tranzistorů Slotline" Knorr: IEEE MTT 1974 2. Použití papíru Das "zobecněné multi-port reciprocity analýzy povrchu na povrch přechod mezi ..." IEEE MTT1993 3. Použití papíru mikropáskových-slotline Antar "přechod analýzu pomocí spektrální oblasti ....' IEEE 1992 s první jeden, n lze snadno spočítat, ale i pro ostatní těžko, jako na druhé metody, jsem nenašel, jak zjistit, J0 (.) (Zeroth řádu Besselovy funkce), zatímco třetí Metoda je to trochu složitější nit, tedy výraz n není jasné, ... Budeme rádi, když mají nápady na to, nebo může mi někdo pomoci? Děkuji vám předem, Nassim

právě Vás informovali, že je to v pořádku pro 2. metoda (DAS) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back