účinné solární články

A

azaz104

Guest
Mám na mysli dělat maturitní projekt pro ostatní studenty, založené na využití domácích solární články ... je možné vybudovat solární buňky, které jsou účinné pro použití v poering elektrické stroje?? nontheless mohu dělat to doma?

Najdete spoustu informací zde http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_cell Zejména, podívejte se na pozemku o efektivnosti. Maximální účinnost je 36% a ti jsou buňky ze strany komerčních oblečení. Podívejte se na odkazy na další informace. Jste si jisti, že chcete, aby se solární buňky, nebo stačí použít je v žádosti. S pozdravem, v_c

solární články ... COOL. Jednou jsem se zúčastnil v solárním automobilu builing a závodní comp. Vyšlo druhé místo v konstrukci, třetí v samotném závodě.

jeho je majoe tah oblast výzkumu .. všichni vědci především z industrilzed národů jsou mačkání svůj mozek najít způsob, aby se zlepšila účinnost, tj. .. světlo na elektrický signál

vlastně věc je tato: 1 - projekt je posledním rokem projekt pro elektrické enginerring starších studentů 2 - projekt musí pomáhat lidem ve venkovských oblastech, které nemají energetických zařízení .. jsem si myslel, využití větrných elektráren, ale nyní i " budu začínat solárních článků. 3 - by měla být předem odhad nákladů na projekt 4 - skladování energie v bateriích je možnost 5 - jakoukoliv pomoc od vás chlapů je více než vítán: D: D: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back