Část umístění

E

epit18

Guest
Ahoj,
Jsem Ezwan a začátečník v rozvržení PCB.Mám jednu otázku ohledně části umístění.
V současné době jsem incharging ľProcessor deska s dvojí vrstvy.Rozhodl jsem se umístit horní vrstva se signálem linie a spodní vrstva s vozovkou a napájení.Chci místo části (SMD kondenzátor) pro hluk filtr na vrstvě GND, protože kondenzátor bude mít "přímou souvislost" s GND a tím lépe filtrování šumu a připojte druhou stranu kondenzátoru, který signalizuje vrstvu pomocí pomocí.Myslíte si, že je to dobrý nápad, nebo bych měl dát kondenzátor na signál vrstvy a připojit se k GND pomocí přes?
Díky předem.

Neexistuje žádný význam? Rozdíl mezi 2 možnost pro normální uProcessor desky.

Signální dráhy by měly být umístěny na obou stranách (je to těžké místo, všechny signály na jedné vrstvě).Po dokončení směrování, místo polygon GND na obou stranách, stále se můžete připojit SZP GND bez VIAS.

Ahoj,

Vzhledem k tomu, že je dvouvrstvé desky, můžete trasu signály v obou vrstvách a vždy místo víčko blízko mikroprocesor ve stejné straně spíše než za použití přes z druhé strany.

Normálně SMT je budou umístěny na spodní straně a otvorem na vrchní straně přístroje.
Později kreslit polygon na horní straně, povodní je s mědí a kravatu jej do sítě, v stejným způsobem čerpat ploygon ve spodní části, povodní je svázat ji na zem.

Zajistit, měď tok je důkladné všude na obou stranách, je třeba se postarat, zatímco routing, takže prostor je tu pro měď na toku ....

Doufám, že to pomáhá ...

Jde o
Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back