Čas harmonických elektromagnetických polí

A

abhi_kolkata

Guest
hi,

Má někdo má kopii TIME harmonické elektromagnetických polí na RFHARRINGTON?Je kniha k dispozici na tomto fóru? / Bude u plz sdílet soft kopírování / stahování odkaz knihy.

s ohledem

Abhijit

Lidi - Tato kniha je chráněn autorskými právy.Autor byl diplomové práce poradce.On je 80 let teď a žije sám (jeho manželka zemřela před několika lety), v Tucson Arizona.Dal jsem Maxwell prezentace tam pár měsíci, a šli jsme ven pak a vychutnal si nějaký zmrzlina dohromady.On je s těžko dostat zhruba v důsledku artritidy.Je to velmi krásný osoba, pro kterou je život začíná být obtížné.A vy jste krást od něj.

Můžete jít na Amazon.com a koupit si legální kopii knihy o něco více než 60 USD.Pokud je to něco, co prostě nemůže dovolit, prosím, užívat nelegální kopii uvedenou výše.Pokud je to něco, co si můžete dovolit, prosím koupit legální kopii.Pokud si můžete dovolit novou kopii (těsně pod US $ 100), alespoň malou část svého kupní cena půjde autorovi, a on si určitě zaslouží žádné malé částky by se mohl dostat na tuto velmi důležitou práci.Pokud máte možnost, být upřímný.Vaši přátelé si toho všimne a že bude těžit přímo.

Souhlasím s rautio.Pokud si můžete dovolit, prosím koupit.Pamatujte si, že jednoho dne naše práce může být zacházeno stejným způsobem.Ale pokud si opravdu nemůže dovolit, jsem přesvědčen, že není mnoho škody při používání nelegálních kopií.Alespoň to by můj pocit, kdyby někdo použít výsledky své práce.

jste získali, můžete ztratit některé ...
každý by měl respektovat další práva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back