Časový nesoulad mezi SDF a RSPF

V

východ slunce

Guest
Zdravím všechny,

Máte někdy setkal tomto případě?
Načasování výsledek založen na souboru RSPF se liší od toho na základě souboru SDF.
Soubor RSPF byly vytaženy z post-layout databázi HyperExtract.A soubor SDF byl převeden z tohoto souboru RSPF od Pearl nebo PKS.Design může projít STA v PKS se soubor RSPF ale nemůže projít se souboru SDF.

Nevím, co je rozdíl mezi RSPF a SDF.ale zdá se, velmi podivné.Víte, jak Pearl / PKS převádí RSPF do SDF?A jaký je rozdíl výpočtu algoritmu načasování RSPF a SDF v Pearl / PKS.-Sunrise

Je časový rozdíl od různých hodiny domén?

SDF představuje nejhorší časování oblouku, ale rspf může být použit zpožděním kalkulátor pro výpočet více načasování oblouků mezi dvěma uzly, a to zejména při překročení region různých hodiny domén.

Pro STA, my jen důvěru v rspf výsledky.

Dobře, pro STA, měli bychom věřit na parasitisc těžby.
SDF je určen pouze pro simulaci.

FYI

Můžete použít primetime získat přesnost načasování!
nebo
využití keltské-dc tvořit přesnost SDF!

Rspf představuje RC zpoždění, pokud jde o pi model (2C a 1 R).Přesnost tohoto modelu je lepší než SDF formátu.

Používají odlišné TIMING model, a výsledek může být trochu jinak.

Při použití SDF soubor postlayout STA, budete také potřebovat set_load / set_resistance souboru SDF soubor jsem t obsahovat kapacity a přechod časy informace.

Ca někdo vysvětlit, jak k anotaci dspf do PrimeTime nebo tak?Protože já jsem narazíte na problémy v tom, že.Je tu tok, nebo tak něco?

Díky předem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back