Časovač ustálení v ATmega 32

B

bhoomi_shah2906

Guest
Ahoj všem .. chci použít interní 8bit časovač ATmega32. Mým cílem je vytvořit puls s šířkou asi 400ns .. pro přesné načasování, které je třeba počítat s časem pokynu. Mám vypočítat všechny své instrukce času, ale nevím, časovač čas startu poté, co TCCRn hodnotu do registru .. Prosím, pomozte mi někdo ...

mmmm ... Já to nechápu ... používáte časovač přerušení nebo jen CTC režim (kde se vlastně napsat OCR)? Máte 400ns s impulsním, při které frekvenci (celý cyklus je 800 N? víc? proměnné? závisí na tom,?)? pro tento druh aplikace, které potřebujete pro práci v assembleru (nebo alespoň napsat, že část z assembler ...), byste mohli po testu kód, který používáte? normální 'out' instrukce by měli používat 1 hodinový cyklus na stáhnout a spustit další, myslím, že to bude používat k dispozici po 2 cyklech ... Nezapomeňte, že přerušení může trvat více než 4 cykly yo dostat na vektor přerušení ... Tam to bude stát další dva jen skočit na ISR ... Doufám, že měření, které úzký puls CTC nebo instrukcí NOP ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back