Čtení JPEG záhlaví souboru zachovat obraz z SD

S

ssureshtronics

Guest
Ahoj všem, já pracuji s TFT LCD modul vývoj představoval s rozhraním SD. Už jsem to udělal dislpaying BMP obrázků z SD na LCD pouhým čtením hlavičky BMP a manipulace infm RGB a jejich zobrazení na LCD. Jsem pomocí C8051F124 MCU s Macronix blesku. Přichází na místo. Líbí se mi zobrazí i obrázky ve formátu JPEG přidat sílu mého modulu poté, co zápasil trochu i fou nd, jak číst hlavičky JPG info (SOI, APP0, DQT, DHT, SOF, SOS, EOI). Obraz může být komprimován v různých metod, ale v mém obrázku byla stlačený v Základní metodou DCT. Dokonce jsem dokončil čtení markerů a segmenty nemůžu re-budovat svůj obrázek z těchto informací. komponenty použité v informace CYbYr formátu a také jsem kvantování stůl také. Krátké a elegantní Otázkou je, jak se dostat zpět JPEG obrázky uložené v SD pomocí MCU (bez použití jakékoli bmp na hexadecimální konvertor rád, že) Každý, kdo narazil na takovou práci, nebo někdo zářil na to, prosím, doporučit mi pokračovat.

dont udělat multile post stejného tématu v různých vláknech ....

dont udělat multile post stejného tématu v různých vláknech ....
Já jen chci, aby post v oblasti vestavěných a v reálném čase fórum, omylem jsem vyslán na PC programování . Ale to není řešení očekávaných i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back