čidlo vlhkosti simulace v Proteus

R

revni

Guest
Ahoj, toto je můj první vysílání .. Chci se zeptat, můžeme simulovat čidlo vlhkosti v Proteus? Možná, můj problém je asi v knihovně. máte odkaz na stažení knihovnu asi čidlo vlhkosti (HIH-4000, HMZ-435C, SHT1x, atd.)? * Pro více informací, i použití Proteus verze 7.1 SP4. Díky před. : Smile:

vítejte revni! SHT série jsou podporovány v Proteus 7.6 + a může být snadno simulovat. Neviděl jsem žádný vzor pro ostatní, ale u nich může smiulate s měnícími kryty nebo res (pot) [COLOR = "Silver"]

Snažil jsem se nainstalovat Proteus 7.6 +, ale to se nezdařilo. Já nevím, co je ten důvod. máte odkaz pro stažení správné a kompatibilní Proteus na Windows 7? . Díky aehsani18

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 08:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:36 - --------</span></span>
Nainstaloval jsem si Proteus v7.6, ale nemůžu dát komponentu na rozložení. někdo mi může pomoci?

hej, zjistil jsem, krokem k instal Proteus 7.6 +. toto je odkaz [url = http://embeddy.blogspot.com/2010/05/1-how-to-install-proteus-76-sp4.html] Embeddy: [1] Jak nainstalovat Proteus 7,6 SP4 [? / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back