čtení proměnné délky řetězce ve VHDL

C

chetu

Guest
může někdo pomoct, jak číst řetězec soubor ve VHDL chci přečíst soubor, který obsahuje, počet snímků = 5 provozní režim = 1 0 1 1 0 1 0 = začátek a délku řetězce jsou různé i třeba jen čísla (std_logic_vectors)

Textový soubor rozebrat není to věc, která VHDL je dobrý v mírně řečeno. Proč se prostě předběžně zpracovat soubor s Perl / Python a vytvořit soubor, který VHDL může číst snadněji? Základ

Můžete vidět, jak se to dělá na LEON projektu. souboru TCF: text je v fname, začne-li nejprve pak L1: = new String'(""); - "když není endfile (TCF) smyčka readline (TCF, L1) if (L1'length / = 0) pak - "while (not (L1'length = 0)) a (L1 (L1'left) =" ") loop std.textio.read (L1, CH), ... tbench / iram.vhd linek http://bknpk.no-ip.biz/I2C/leon_2.html

pini_1, jsem šel na odkaz, který za předpokladu, ale já jsem nebyl schopen najít soubor, kde si vytáhl svůj kód. Kde bych měl hledat v sekci Ke stažení? Vidím to, co děláte s kódem, ale nevím, jak to pomáhá chetu s jeho původní otázce. Myslím, že to, co se ptá (opravte mě, jestli se mýlím chetu) je, jak získat data o zájmu ze souboru, který obsahuje následující údaje:
Code:
 Počet snímků = 5 provozní režim = 1 0 1 1 0 start = 1 0
Věřím, že to, co chce udělat, je analyzovat tento soubor a urvat všechny hodnoty po "=" podepsat. Kód ukazuje, jak číst data ze souboru, ale ne, jak identifikovat a uchopit hodnoty úroků, což je podle mě to, co chetu hledal. To, co jsem myslel byl předzpracování soubor Perl / Python a mají pouze vstupní soubor, který obsahuje hodnoty zájmů, který může pak být čten s std_logic_textio, který umožňuje čtení v std_logic a std_logic_vector hodnoty. Zde je odkaz, který by mohly být užitečné: Základ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back