Širokopásmové Harmonické Radar?

G

GeekWizard

Guest
Dobrý den všem,

Hledám literaturu o historii, vývoji a nejnovějších trendech na 'harmonické radary' širokopásmové.Může někdo prosím, pomozte mi v tomto?Všechny odkazy, tutoriály, knihy návrhy atd.

Vezměte prosím na vědomí Hledám širokopásmové a ne ZČU.

Díky.

Co je širokopásmový harmonické radar?Zní to zajímavě.

Cílem je mít radar hledá harmonické vysílací frekvenci a pak takový detektor v činnosti v širokém šířku pásma.To povede ke zlepšení své usnesení vlastnosti atd.

Proč je potřeba, aby hledali harmonické vysílací frekvence, a to základní frekvenci.Umíte si vysvětlit podrobněji

Chcete-li zjistit bodů vytváří Non-linearities ..které pak mohou naznačovat přítomnost zajímavé věci v závislosti na výkonu a spektrum harmonických.

Něco takového ..

http://www.tscm.com/orion.html

Kdysi dávno jsem pracoval na harmonické radar.Myšlenka je, že když kov křižovatka je osvětlen se silným RF signál (nelineární), křižovatka převádí některé pravomoci do harmonicky spojené tóny a re-vyzařuje signál.Místo toho, aby hledal zpětně odražených energie vypadá na harmonické.

Projekt byl známý jako METRRA.Tam byl manpack jako systém, který vyvinula a zřejmě tam byl také vrtulník nese verzi také.Já nevím, že to nikam nechodil.Je to práce po módě.

Vysílač byl kolem 1 GHz a přijímač byl těsně pod hranicí 3 GHz.Bylo to nijak zvlášť širokopásmový.Pokud si dobře vzpomínám detekční rozsah spadla na přibližně 5,6 moci rozsah než rozsah na 4 typické pro konvenční radar.Existují dobré důvody domnívat se, harmonické radar.Jedním z nich je, že přírodní objekty obvykle nemají kovové křižovatek a jsou tedy ignorovány.

Já nevím, jestli je to užitečné.

Ano, to je to, co mluvím.Budu Google METRRA více ..

Mám především zájem o vývoj těchto typů radarů během posledních desetiletí.Počítám Ty mohou být velmi užitečné pro detekci a hledání v anti-terorismu scénáře (některé projekty jsem zapojen s) ..S širokopásmový bude jeho zvýšení jejich přesnost tak, že určit přesné umístění, atd.Pokud si dobře vzpomínám detekční rozsah spadla na přibližně 5,6 moci rozsah než rozsah na 4 typické pro konvenční radar.Můžete prosím zpracovat to trochu víc?

Díky.

Zařízení bylo vyrobeno Kostková Žádosti obrany pro armádního kontraktu.Zkuste kontaktovat, aby viděli, co se můžete obrátit nahoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back