Španělsko

E

e.Horus

Guest
Dobrý den všem,

Každý z tady zná z dobré stránky (y) nebo dobré společnosti ve Španělsku, které se RFIC a analog IC design?

Děkuji předem

Ahoj e.Horus, já jsem taky španělština.Jsem rád, že někdo z mé země, do tohoto fóra, bude vítán.
Pořád nevím, žádné společnosti dělají tento typ výrobku, myslím, že Španělsko není dobré místo pro práci v VLSI, protože prostě tam arent žádná volná místa v této oblasti, je to způsobeno tím, že výroba elektroniky zařízení je zde příliš nákladné pro firmy.Radši hledat v evropských zemích, jako to dělám v tuto chvíli.
Prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu nebo cokoliv, můj email je dariosmm (at) gmail.com, můžeme sdílet názory / zkušenosti / znalosti.
Nashledanou!

Hola,

Jsem belgický inženýr;

Byl jsem na Erasmus do Vigo (Galicia - Španělsko) jsem měl projekt na software.

Španělsko je tak krásná země!

Tady v Belgii není lepší pro práci VLSI, ale pokud chcete, mohu poslat nějaké odkazy na společnosti, které jsou typu high-tech ...

Z místa, kde ve Španělsku jste?Jste již absolvoval, nebo ještě student?S přátelským pozdravem!

Hi mobile-to, jsem z Granada na jihu Španělska, daleko od Vigo.Studuji elektroniky inženýrství.Můžete post tyto společnosti?děkuji

Děkuji vám za vaše odpovědi.Nejsem ze Španělska.Já jsem v současné době v Severní Americe a chtěl bych najít zaměstnání v Evropě.Zjistil jsem, že na několika místech v celé střední Evropě, ale nemohl jsem najít něco, co tak vůbec ve Španělsku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back