Šroubovicové antény s HFSS

P

ping-pong

Guest
HI [align = odůvodňují: bc8cce13fa] Může mi někdo říct, mě Čelní anténa je vhodná pro design frekvenční rozsah mezi 8-9 GHz. Já používám 4nec2 za design antény, ale jak mohu navrhnout šroubovicové antény na software, nejsou tam žádné manuály a návody související s tímto softwarem. Lze u i prosím, řekněte mi odkaz odkud můžu tohoto návodu nebo manuální. [/ Align: bc8cce13fa]

Snažte se používat ručně jn a učit se na příkladech 4nec2. Šroubovicová struktura je stavěli manuální, y, ale je to velmi těžké. Nejlepší způsob je použít složité struktury bulider (on je v 4nec2/exe složky a jmenoval se build.exe). Patch, rovina, Box, válec a Parabola může být modelován s tímto programem. Na 8-9Ghz šroubovicové antény je velmi malý a velmi těžko přesně realizaci. Nezapomeňte impedanční transformátor pro přizpůsobení na 50 ohm.

Hi ping-pong, Myslím si, že vaši problem.I přiložený soubor, který snadno vypočítat čelní antennas.If jste zvyklý přesnější výpočet musíte použít HFSS a CST, atd.

Ahoj, nemyslím si, že anténa šroubovicovou je dobrý volba pro 9 koncert. Záleží na aplikaci, ale můžete podívat .... Například "Káva může" anténa, která je také jednoduché stavět. Můžete simulovat s 4NEC2. Nebo by si myslíte, že na roh. Je jen na vás. S pozdravem

Viděl jsem článek v časopise mikrovlnné trouby. Udělali čelní antény pomocí LTCC na 900 a 1800 MHz. Nevím, že stejnou technikou, to může být děláno na 8 GHz, nebo ne

Šroubovicové antény jsou velmi široké pásmo. Jediný problém je, že jejich paprsky se mění ve frekvenčním rozsahu a lze rozdělit na velké laloky a dokonce jít kolmo k ose šroubovice na některých frekvencích.

Pokud chcete, designu čelní anténu můžete pomoci s Matlab 7, zejména přikládám Calc, který byl užitečný pro mě, ale pro dosažení nejlepších výsledků je třeba MATLAB! David

Ahoj, může někdo pošlete mi informace o designu čelní pole? Díky

Ahoj, hledám dodavatele, který bude zásobovat šroubovice antény s

někdo pomoci s 433MHz šikmými designu anténa? Díky moc!

[Quote = difilter] Co diffrenice mezi anténou a Helix anténa? [/Quote] geometrie se liší. Helix anténa má širokopásmové vlastnosti, jinak anténa hasnt. S pozdravem,

někdo pomoci s 433MHz Čelní anténa (NMHA) design? Díky moc!

[Quote = clioo] někdo pomoci s 433MHz Čelní anténa (NMHA) design? Díky moc! [/Quote] Pls odkazují na antény učebnice, jako Krauss nebo Balanis. Šroubovicové antény design jsou popsáno zde .... :)

[Quote = man_arief] [quote = clioo] někdo pomoci s 433MHz Čelní anténa (NMHA) design? Díky moc! [/Quote] Pls odkazují na antény učebnice, jako Krauss nebo Balanis. Šroubovicové antény design jsou popsáno zde .... :) [/Quote] Kraus a CST!

Můžete si vyrobit helicies, které působí v Ku pásmu poměrně snadno. 9 GHz by měla předložit žádný problém, ale pokud jste pracoval předtím, než získat pomoc s konektorem a výběry vedení. Antény, Johm Kraus má rozsáhlou sekci o tomto typu AF anténu (a mnoho dalších také). Viděl jsem ho doporučil výše.

Použijte Kraus kniha, a CST mikrovlnné studio. Nevědět nic o helicals, jsem měl jeden navržena, postavena v CST a simulovat v jediném dni. CST je úžasně snadno použitelný. Ive pokusil WIPL-D, HFSS a COMSOL. CST FTW. Také vzdálenost mezi deskou a reflektorem začátku první otočení spirály musí být (0,12 * vlnové délky). Tento vzorec se mi chvíli najít, a dal mi nejlepší výsledky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back