špičkový proud vs layout

C

chang830

Guest
Ahoj,
Jsem projektování blok, který má invertory řetězce, buffer řídit ~ 10pF kondenzátoru zatížení.V simulaci jsem zjistil, špičkový proud je vysoký, aby ~ 140 mA při buffer je nabíjení zatížení kondenzátoru.Pak, když jsem layout výstupní buffer, co šířka jsem měl zvolit pro VDD / linku GND.Mělo by být dostatečně široké, aby tolerovat vysoké až 140 mA proud?Koneckonců, je to instanious aktuální.Pokud ano, bude konzumovat příliš mnoho prostoru zemře.Co mám dělat?

Díky

Budete se muset rozhodnout, které nejprve kov k použití.Higner vrstva kovu menší odpor, tj. kov z nich má nejvyšší kov odpor.K tomu budete potřebovat zjistit, plošného odporu kovu a vypočítat odtamtud.Pokud je příliš tenký riskujete electromigratoi n a ohmických napětí drop ..

Odpor - R = (p / t) * (L / W) = R * (L / W), kde R je plošného odporu v ohmech za m².

jako staré pravidlo říká, že býval 1um za mA.

flushrat napsal:

Vyberte šířka accroding k průměrným proudem.

vezmeme průměrný proud nebo špičkový proud / 5, podle toho, je více.
Pro otázky související s EM jeho lepší, když je šířka kov / proud plyne poměr 1micron/1mA.
To říkám, může u využít při sítě v různých kovů přes sebe.(Tedy M1 a M3), tímto způsobem je zvyklý konzumovat hodně ur oblasti a alos splňuje EM kritéria.

můžete odkaz Foundry EDR pravidlo, ve které můžete vidět DC proudové hustoty a rms proudové hustoty z kovu, ve vašem případě můžete mít rms proudová hustota pro reference.

V procesu dokumentu najdete stejnosměrný proud pro každý kov vrstvy.Přechodné současná hodnota rovna dc hodnota vynásobená 10

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back