šumové číslo tranzistorů

G

gunturikishore

Guest
Ahoj všichni,

Snažím se udělat analýzu hluku na tranzistorového zesilovače s aktivním zatížení na uspořádání CS.Dává Obrázek Hluk 8 až 9 dB šumové číslo na 0,18 u M technologie při udělat s analýzou hluku na ic5.0.Nemám dostatek údajů k porovnání tohoto výsledku s jiným.Může jakýkoli subjekt řekni mi o správnosti výsledku?

Podobně jsem se snažil najít šum, který je vygenerován pomocí summmary hluku.Ukazuje se však, 0 šum.Snažil jsem se najít šum parametrů
v modelu souboru knihovny, ale to nemá žádný z NOIA, NOIB a NOIC.Může někdo mi typické hodnoty těchto parametrů pro TSMC 0,18 M proces u??

Jaká je frekvence, na které se díváte na tento obrázek Hluk?

LNA strany (CS) obecně mají šumové číslo z 2-3dB, dokonce i společný Gate LNA je mít postava Hluk 5 dB, 9dB zdá obrovské množství ke mně.Na 2GHz Nemyslím si, že byste se měli starat o šum.

Ahoj,

Následující mixer analýza I nieed šum analýzy, která je přímé (s, nebo Zero IF) se stanoví přepočítací mixer.Můžete navrhnout nějaké chyby THT bych mohl dělat v analýze šumu?

Jaký je zisk z vašeho LNA?Pokud se naladíte Vaše LNA jasu příliš mnoho, NF může jít až hodně.Také možná budete muset zkontrolovat hluk model tranzistoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back