1,27

E

eem2am

Guest
Jsem stanovující dvouvrstvý 10w smps (do 12V).

Mám 1.27mm stopových který bere 1,2
amper rms asi 2 cm ...... je na horní vrstvu a je oddělena buď konec.

moje spodní vrstva země.

Chci, aby to bylo 1,27
mm stopových silnější, ale já jsem řekl, že jsem neměla by tak učinil, ale místo toho by měla vyplnit prostor kolem ní s více zem vyplnit.

Cítím toto dohledat by měla být silnější, je v rozporu ze vstupního emc LC filtr na vypínač smyčky kondenzátor o oživení konvertoru.

mám je silnější pro rozptýlení tepla.nebo by měla vyplnit i kolem něj se zem a nechá to na 1,27 mm?

Já bych určitě je silnější.

Vzhledem k tomu, že jeho účetní spínání proudů, jeho rozptýlení moci snadno být vyšší, než byste mohli očekávat, (P = I ^ 2 x R pamatovat).

Jakékoliv moc je pohlcování objevuje jako napětí, tak to zahušťování, snížení je to odpor, také pomůže s zvlnění.

Moje filozofie je, proč se silnější zem rovinami zvládnout více energie, když není třeba vytvářet mnoho tepla, které na začátku?Frank.
http://www.frankvh.com

Existují nejméně dva aspekty: Maximální proud kapacita stopy respektive overtemperature a přijatelné odporu respektive pokles napětí.V nízké napětí, druhá se obvykle definuje stopových šířkách.

Navrhuji k výpočtu stopových odpory.Ve Vašem příkladu je to již 8 MOhm s 1 oz (35 μm) měd PCB, docela hodně to můj názor.

Jako další bod tání integrálu ∫ I ² dt na stopové suficiently by měla být vyšší než v pojistka chrání okruh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back