1-D rozptyl schéma struktury Sievenpiper od HFSS

D

dentai

Guest
Ahoj všem, V HFSS návod pro návrh a simulaci hub-jako Sievenpiper struktura, byl 2-D rozptyl diagram extrahovat eigenmode řešení. Ale čas-spotřeba je velmi velmi dlouho. Jinou metodou je použití řízeného režimu řešení. Ale musíme změnit strukturu Sievenpiper umístit buzení portu na to. Ale já nevím, jak umístit buzení na strukturu. Do někdo ví o tomto tutoriálu? pomozte mi v této věci ?!?!?! Děkujeme vám.

Ahoj dentai, mám přesně stejnou otázku v simulaci Sievenpiper hub strukturu. Už jste vyřešil problém, nebo máte nějaké odkazy, které se týkají? Prosím, pomozte! Děkuji!

Mám stejnou otázku, takže pokud někdo ví, že by bylo skvělé, pokud máte informace.

Ahoj legyptien, viz přiložený dokument aplikace remski HFSS inženýr Richard. Uvidíte přímý přenos metoda vysvětlení povrchy PBG. Udělal jsem nějakou práci na těchto plochách. Doufám, že to pomůže vám. / SC

Dobrý den Sweetchoto, díky moc za vaši pomoc. Měl jsem (rychlý) pohled na pdf a to pomáhá, ale upřímně nemám odpověď na mou otázku. Aby se ujistil, zeptal jsem se správně na mou otázku, podívejte se na [url = "https: / / www.ansoft.com / firstpass / pdf / Left-Handed_Metamaterials_for_Microwave_Engineering.pdf"] tohoto dokumentu [/URL] na straně 41. Tam je asymetrie, která je přijata, aby se "Direct-způsob přenosu" (řízený režim), podle toho, co vím. Myslím, že režim řízené a "Direct-způsob přenosu" je to samé, protože si výpis rozptyl diagram (s vzorec) z parametrů S, ne? Vlastně chci používat tuto techniku, protože 2D rozptyl diagram zabírá příliš mnoho času. Máte nápad? Díky!

Ahoj, nemůžu otevřít dokument. Ale věřím, že jste, kde je název dokumentu 'metamateriálových' k dispozici na internetových stránkách Ansoft. V tomto dokumentu mají rozbité hub strukturu tak, aby přístavy být umístěny na obou koncích, aby se tento problém dva porty problém. Pokud si chcete vyzkoušet tuto metodu pak musíte být opatrní, protože nechcete zbytečné režimy množit přes svůj vlnovod dutiny model (to stane se rovná vlnovodu simulace). Oni to udělali pomocí Ansoft HFSS návrhář, ale také to může být provedeno pomocí Ansoft HFSS. vše je vysvětleno tam, včetně kompletní metody a výsledky. Takže jaké jsou vaše pochybnosti?? Co chceš, abych to vysvětlit? / SC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back