10 bodů za pomoci PWM

Z

zio_nneo

Guest
Potřebuji pomoc při modulaci šířkou pulzu systém, který je používán v převodníku.Jak je prováděna v obvodu a střídače DC obvodu měniče DC.

přijmout a studijní app poznámek z POWER INTEGRATIONS společnosti.
Pokud potřebujete další pomoc, dejte mi vědět

třeba, jak může být prováděna v PWM střídače a starosti řídicí obvod.Máte-li obvod, který by byl greate.Jaký je rozdíl v použití, a nikoli pomocí PWM obvod na PWM měničem.

V případě, že DC-AC měnič-li u použití PWM výstup pak zůstane konstantní jako náklad variace stane.pokud ne, tak se budou snižovat výkon jako zvýšení zátěže a naopak.

zio_nneo napsal:

třeba, jak může být prováděna v PWM střídače a starosti řídicí obvod.
Máte-li obvod, který by byl greate.
Jaký je rozdíl v použití, a nikoli pomocí PWM obvod na PWM měničem.

také podívat na čipy
78s40 a mc33063 doufám, že to pomůže

Díky

chcete-li jakékoli zařízení.já opotřebovaný 82C54 časovač pro mé PWM.

Existuje nějaký základní schéma zapojení s PWM, takže chápu PWM snadno.

Podívejte se na vnitřní obvody pro LM3524 pro PWM, ale já navrhuji, abyste s některými základními knihy jako "Elektronika Princip Albert Paul Malvino" nebo Switch Mode Power Supply knihy.(některé jsou Avalible v tomto fóru, vyhledávání).

Pozdravy

siplest způsob, jak se na tohle je studovat pwm ic vzorků jako přiložený soubor
sudy
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

řekni mi perfektní požadavek u zapotřebí, prosím kontaktujte nás 919886357761 mé jméno je Srinivasan

Nazdar,
AC měnič generuje signál z DC.Tak, já si nemyslím, že je třeba použít PWM, protože AC Očekává se, že se symetrického tvaru vlny.
PWM signálu obsahuje DC hodnota je v něm obsažen jako průměrná hodnota, ale může být spojen s použitím transformátorů, jako kdyby je signál AC.V DC spínané zdroje a DC / DC měničů, může být použita pro PWM regulaci výstupní stejnosměrné napětí tím, že nastaví šířku pulsu v začarovaném kruhu.
Můžete také naleznete na stránkách www.irf.com Mezinárodní usměrňovače pro více informací.
Pozdravy,
Laktronics

zio_nneo napsal:

Potřebuji pomoc při modulaci šířkou pulzu systém, který je používán v převodníku.
Jak je prováděna v obvodu a střídače DC obvodu měniče DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back